Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saç kesimi boyası güzel memnun olduğunuz kuaför vamı acilll
benimm 6 senedir müdaimi olduğum bi kuaförüm var kuaför aygünn çok çok memnunum. kunduracılarda maraton dersanesinin arada jumbo mağazası var girince zaten pasajın alt kaı.saç kesimi boyası güzel memnun olduğunuz kuaför vamı acilll
Merhaba kızlar 22 yaşındayım 1,5 yaşında bir oğlum var. Trabzon'lu değilim ama eşim Trabzon'lu 3,5 yıldır Trabzon' da yaşıyorum. Aranızda banada yer var mıı?
benimm 6 senedir müdaimi olduğum bi kuaförüm var kuaför aygünn çok çok memnunum. kunduracılarda maraton dersanesinin arada jumbo mağazası var girince zaten pasajın alt kaı.
tabi canım buyur hoşgeldin :)
ahhhhhhhhhhhhh
sonunda trabzonlu insanlarla karsılastımm.....
koskoca forumda hiç yok sanıyordum ..
ayy hemşolarım benim valla cok sevindim görünce...
bende trabzonluyum ve vakfıkebirliyimmm
trabzonlular her yerde vardır:))
hoşgeldin canım... arada siteye girince uğrayalım buraya. bende maçkalıyım nişanlım çarşıbaşılı :))
trabzonlular her yerde vardır:))
hoşgeldin canım... arada siteye girince uğrayalım buraya. bende maçkalıyım nişanlım çarşıbaşılı :))
aaaa çarşıbasımı ..:):)
bizim dükknlarımız var orda.. :)
eskiden orda oturuyordukk ..:):)
ahh ne güsel oldu bu topic i görmek .:)
ama cok sesssz burası yaa oysa trabzon insanı coşkuludur bi yerde hemşosunu görünce ayrı bi mutlu olur.. burası öyle deil .. valla ben abonelklerme ekledm bu topic i ..:) ne var ne yok hemn mailme geliyo.. :) bi gözüm burdaaaa:)
yaa gerçektenmii:)) kayınvalidemler felan hep ordalar:)) bende hergün uğruyorum bu topiğe yavaş yavaş toplarız milletii umarım:))