Trabzon///61

bitanem öyle deme ne olur. gercekten bi yerlere gidip kafa dağıtmak ıstıyom ama bi fırsat olmadı güzelim ya

Herkese merhaba,
6 ay sonra Trabzon'a tayinimin çıkacağını tahmin ediyorum. Şu anda Bursa'da yaşıyorum. Sizlere sormak istedim, Trabzon'da yaşam nasıldır? Alışmakta zorlanır mıyım? Bekarım ve yalnız kalacağım, hangi muhitte ev tutmamı önerirsiniz? ışyerim KTÜ olacak. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Herkese merhaba,
6 ay sonra Trabzon'a tayinimin çıkacağını tahmin ediyorum. Şu anda Bursa'da yaşıyorum. Sizlere sormak istedim, Trabzon'da yaşam nasıldır? Alışmakta zorlanır mıyım? Bekarım ve yalnız kalacağım, hangi muhitte ev tutmamı önerirsiniz? İşyerim KTÜ olacak. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

şimdi bize sorarsan trabznda yaşamak güzeldir:KK70:
zorlanmazsın diye düşünüyorum. bursadan küçüktür. kolay alışırsın. belki biraz pahalıdır bursadan.
işyerin ktüde olacaksa ktüye en yakın yer kalkınma mahallesidir. zaten öğrencilerin büyük çoğunluğuda orda yaşar üniye yakın olduğu için. havaalanıda yakındır. havaalanı dediğim havaalanı artık semt gibi oldu bizde, havaalanına yakın olduğu için adı havaalanı yani muhitin:KK70: orasıda yakındır ktüye.

mrb kızlar bende sürmenelyim ama ist oturuyorum 6 yıl oldu gitmeyeli çok özledim
topiğinizide daha yeni fakettim
negüzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz kıskandım sizi valla

hoşgeldin aramıza. kurduk tabi buluştuk bile:KK70:
deliboncukta sürmeneli bu arada.

hoşgeldin aramıza. kurduk tabi buluştuk bile:KK70:
deliboncukta sürmeneli bu arada.

hoşbulduk canım ne güzel buluşmşsunuz ben biraz geç kaldım topiğe ama zamanla kaynaşırız diye umuyorum
sürmenden ev aldık seneye biticek işlllah bittikden sora yazları ordayım işallah
deliboncuk'a selamlar
sayfaların birkaçını gezdim gerçekten güzel arkadaşlıklar

Teşekürler Tmyy... yeni bir şehir yeni bir hayat ..bakalım nasıl olacak...oraya gelince buluşur tanışırız belki..

hoşbulduk canım ne güzel buluşmşsunuz ben biraz geç kaldım topiğe ama zamanla kaynaşırız diye umuyorum
sürmenden ev aldık seneye biticek işlllah bittikden sora yazları ordayım işallah
deliboncuk'a selamlar
sayfaların birkaçını gezdim gerçekten güzel arkadaşlıklar
kaynaşırız tabi hemşeriyiz sonuçta kan çekiyo:KK70:
gel valla yazları buralar çok güzeldir bilirsin.

Teşekürler Tmyy... yeni bir şehir yeni bir hayat ..bakalım nasıl olacak...oraya gelince buluşur tanışırız belki..

rica ederim.
hayırlı olur inşallah.
buluşuruz tabiii. rehberlik yaparız sana hem:KK70:

Herkese merhaba,
6 ay sonra Trabzon'a tayinimin çıkacağını tahmin ediyorum. Şu anda Bursa'da yaşıyorum. Sizlere sormak istedim, Trabzon'da yaşam nasıldır? Alışmakta zorlanır mıyım? Bekarım ve yalnız kalacağım, hangi muhitte ev tutmamı önerirsiniz? İşyerim KTÜ olacak. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

ev arkadaşın olabilirmiyim ?

kızlar bu topik çok sessiz kimse neden bişiy yazmıyor

eskisi kadar sık girmiyoruzda ondan sessiz kaldı. benim düğünüm var koşturmacadayım. suprensesi çalışıyo, deliboncuk sınavlara hazırlanıyo. kimizizin bebişi oldu onunla ilgilendiği için giremiyo.
üfff eskiden buraların tozunu atttırırdık valla.

Canım ben yaklaşık 10 yıldır tek başıma yaşıyorum evimde, alışkınım yani...ev arkadaşı da düşünmüyorum. Trabzondaki yaşam şartlarına göre konuşuruz yine...

canım ben otelde çalışıyorum ve otelde yaşıyorum zaten ev arkadaşı olsak 2 gün sürmez kapı önüne koyarsın beni sempatiksalakcinni

ya kızlar ne oldu bize tmyy,deliboncuksempatiksalakcinni

Heyyyyyy karadeniz kızlariiiiiiiiiii
haçen neresunuzz sempatiksalakcinni
ßen OFLUYUM !!!
eşimde Vakfıkebirli
hemşerilerimm hadi qelinde şu topiği bi sallayalımm :jeyyar:

ahada geldim napıyonuz bakayım evlendim geldim halen topik hareketlenmemiş tüüüüü

ahada geldim napıyonuz bakayım evlendim geldim halen topik hareketlenmemiş tüüüüü

oh be sonunda ...........canımsın sen benimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2bi ara sizi misafir edecem geç kalmış bi balayı yaşarsınız 2 günlük siz ne zaman müsait olursunuzz

oh be sonunda ...........canımsın sen benimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2bi ara sizi misafir edecem geç kalmış bi balayı yaşarsınız 2 günlük siz ne zaman müsait olursunuzz

ay valla geçen muratla konuştuk. gidelim falan dedik o iki gün çalışıyo iki gün evde. ama ben bu pazartesi işe girdim.muratla izin günlerimiz çakıştığı anda gelebiliriz. ayrıcana seni bekliyorum ben. önce sen bi gel sonra bizde geliriz zaten düğün bittikten sonra geldin:KK70:

ay valla geçen muratla konuştuk. gidelim falan dedik o iki gün çalışıyo iki gün evde. ama ben bu pazartesi işe girdim.muratla izin günlerimiz çakıştığı anda gelebiliriz. ayrıcana seni bekliyorum ben. önce sen bi gel sonra bizde geliriz zaten düğün bittikten sonra geldin:KK70:

ayyy canım benim çok sevindim ne işine girdin ,eve yakınmı çabuk anlat...hatırlatmasan olmazdı demi sende cvbını vermiştin orda çok bozulmuştum ne yapayım sezonun ortasında uzungölün tepesinde geldim ona bile şükür ediyorum ben ve hala burdayım haberin var mı ???izne bile gidemedim daha 2 günlükte olsa ama doğru diyorsun ben gelecem düğün hediyeni verecem daha çok ayıp oldu sonra da siz gelirsiniz bir ara haberleşiriz sen ne işine girdin bide evin nerde ona göre programıı yapacam da

ayyy canım benim çok sevindim ne işine girdin ,eve yakınmı çabuk anlat...hatırlatmasan olmazdı demi sende cvbını vermiştin orda çok bozulmuştum ne yapayım sezonun ortasında uzungölün tepesinde geldim ona bile şükür ediyorum ben ve hala burdayım haberin var mı ???izne bile gidemedim daha 2 günlükte olsa ama doğru diyorsun ben gelecem düğün hediyeni verecem daha çok ayıp oldu sonra da siz gelirsiniz bir ara haberleşiriz sen ne işine girdin bide evin nerde ona göre programıı yapacam da

:KK70: bozul tabi beklemiştim seni karşılıklı oynayacaktuk delü:KK70:
inşaaat firmasındayım sekreter olarak. evime 1 vesait uzaklıkta. evim aydınlıkevlerde şekerim.
niye izin kullanmadın hayatım vermiyolarmı. artık kış geldi eskisi kadar iş olmaz şöyle 3-5 gün izin versinler sana.

X