Trabzon///61

tmmy canım nerelerdesiniz ya siz sessizleşti diyorsunuz artık siz uğramıyorsunuz ama

tmmy canım nerelerdesiniz ya siz sessizleşti diyorsunuz artık siz uğramıyorsunuz ama

ama beni biliyosun prensesim. nereye yetişeyim bilmemkiii:))))
bu aradada neler geldi başıma neler anlatsam roman olur.
biraraya gelince anlatırım.
işte bu yüzden benim hiç ama hiç fırsatım olmuyo. düğün hazırlıkları yoğunlaştı falan filan.
burdan genç kızlarımıza sesleniyorum sakın evlenmeyin:))))

ama beni biliyosun prensesim. nereye yetişeyim bilmemkiii:))))
bu aradada neler geldi başıma neler anlatsam roman olur.
biraraya gelince anlatırım.
işte bu yüzden benim hiç ama hiç fırsatım olmuyo. düğün hazırlıkları yoğunlaştı falan filan.
burdan genç kızlarımıza sesleniyorum sakın evlenmeyin:))))

canım benim bende kendimi düşünür oldum nasılsın şimdi bari düzeldimi herşey

canım benim bende kendimi düşünür oldum nasılsın şimdi bari düzeldimi herşey

düzeldi denemez ama eskisine nazaran daha iyi.
bu arada bana bişey söylemiştin kusura bakma hala geri dönemedim o konuda sana. en kısa zmanda yardımcı olacam canım.

[ı]düzeldi denemez ama eskisine nazaran daha iyi.
Bu arada bana bişey söylemiştin kusura bakma hala geri dönemedim o konuda sana. En kısa zmanda yardımcı olacam canım.
[/ı]

aradımda canım olumlu gibi değil nettende takip ediyorum ben çok sağol allah razı olsun senden allah sana acı göstermesin

gunaydın kızlar benım babam trabzonluuuu gecen sene ılk defa gıttım trabzona ve hayran kaldım cok guzeldııı :))

Evet Trabzon yılda bir kere gezip görülecek bir yer. Zira doğası sizi büyülüyor. Gelin görün ki sürekli yaşanması da güç bir yer, ben çok zorlanıyorum Ankara'da doğup büyümüş biri olarak :çok üzgünüm:

Nick'nizin Facebook'taki grupla bir ilişkisi var mı ? :1hug:

canım evet oyle yaa hayran oldum resmen uzungol bıtrdı benı resmenn :))))

facede eklıyım evet ama grubu anlamadım

Bu isimde bir grup var da, anne-bebek konusunda, tesadüfmüş, kuruculardan mısınız diye aklıma geldi sadece :)

canım tabı cok kalınca sıkıcı olabılır ama ben 1 hafta kaldım cok guzel gecmıstııı

slm boıncugum hosgeldınnnnnnnnnnnnnnnn
sağol canım benim hoşbulduk
boncukk nereleresin sen ayın 20 sine kadar gelde kalalım

prensesim gecen hafta geliyorduk biliyorsun. ama malesef geç davrandık. bide of tan gec kalkıyordu araba. oraya gelmişken yarım saat otur kalk yapmak istemedik.gelmişken uzun kalalım dedik ve başka zamana erteledik.
sen ne yapıyosun canım naısl geçiyo günler sezon açıldı mı?

sağol canım benim hoşbulduk

prensesim gecen hafta geliyorduk biliyorsun. Ama malesef geç davrandık. Bide of tan gec kalkıyordu araba. Oraya gelmişken yarım saat otur kalk yapmak istemedik.gelmişken uzun kalalım dedik ve başka zamana erteledik.
Sen ne yapıyosun canım naısl geçiyo günler sezon açıldı mı?

canım yoğunluk başlamadan gelsene canım .....

prensesim inşallah... bu aralar kpss ye yoğunlaştım. temmuzda sınavı var. ya bu ne zormuş cok stres yaptım cıdden. aof den bile daha stresli buna çalışmak...

prensesim inşallah... bu aralar kpss ye yoğunlaştım. temmuzda sınavı var. ya bu ne zormuş cok stres yaptım cıdden. aof den bile daha stresli buna çalışmak...

canım ama aof sınavları dedin ok onlar bitti şimdi kpss temmuzda burası çok yoğun olacak bu aralar gel işte lütfen yatmaya beklerim olmadı akşam son arabayla gel sabah erkenden gidersin aşkolsun geldim taaa nerelerden beni burda yalnız bıraktınız

X