Trabzon///61

HOŞGELDİNİZ!!! HOŞGELDİNİZ!!!

bende trabzonluyum meraba hemşerilerim orda yaşamasamda trabzonluyum

hemşerilerim bende trobzonluyum eşim balıkesirli izmirde yaşıyorum sizlerle buluşmak güzel umarım sürekli görüşürüz

hosgeldınızzzzz

yenı gelenler nasılsınızzzzzzzzzzzzz

nerde Trabzon lularrrr.....................................

Allahim ne kadar fazla imisiz cok sevindim.memleketten olanlari cevap verenleri öpüyorum .sagolun kendimi yanliz hissetmedim .Konusalim hep beraberde nasil bilmiyorum bana yazin.

evet ya çok güzel canım memleketim benim.. yelim sizii hemşeyilerim benimmm

bende trabzonluyum ama karabükde yaşıyorum hacan sizlerle tanışmak isterum daaa nereyesunuzzz :teytey:

Slm Bende Trabzonluyum Trabzonda Yaşiyorum Bir Gün Bizde Toplanalim Kizlar

ya hemserilerim bende burayayum hic karedenuzlu yok sandum da nerdesinuz ama nihayet buldum burayi bende yeni uyeyim almanyada yasiyorum ama trabzonluyum ve hemserilerimlen konusmak istiyorum luften mesajlasim arkadaslar.

isde bu fodinos eski ismi simdi ki adi kabadas köyü
babamin köyü

annemin köyünün eski adi da sur yenisi de sahinkaya köyü

isde bu fodinos eski ismi simdi ki adi kabadas köyü
babamin köyü

annemin köyünün eski adi da sur yenisi de sahinkaya köyü

ah kızlar ne sevindim istanbul doğumlu olmama rağmen yinede anlatılmaz bir duygu trabzona sayılı gitmişimdir ama ana baba memleketi işte kan çekiyor memleketlimi görünce akrabamı görmüş gibi hissediyorum bilmem anlatabildimmi

selam sehercim hemşerim benim canım arkidişim :1hug: yaa ben oraları hiiiç görmedim ama çoook görmek gesmek istiyorum oraları :çok üzgünüm:
o ceylinim sen trabzonlumusun..........bende en son 11yaşında gezmeye gitmiştim trabzona..........
çok güzel ve yeşilliklerle dolu bir yerdi.........

Seherim sendemi ..........oooooooooooo bizim grubun yarısı karadenizliymiş yani.......yerimseniben

:teytey:slm bende trabzonluyum merkezden.ama şu anda antalyada oturuyorum.tanıştığımıza sevindim.görüşmek üzere.sevgilera.s.

Kizlarrrrrrrrrr Trabzonlulari gormek ne guzel yaaaaa...Inanin dunyanin heryerinde her kosesinde 1 Trabzonlu var en azindan!! herkese opucukler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…