Trabzon///61

mrb.emine kardeş.kardeş dedim çünki kardeşim yaşındasın.bende trab.luyum.ama şu anda antalyada yaşıyorum.türkiyeden ve hemşerinden sevgiler.

slm herkese ben de trabnzon doğumluyum ve trabzonda oturuyorum :)))

iyi pazarlar
nasılsınız kızlarr....:uhm:

uyyy hemşerilerim nerelerdesinizdaaaayerimseniben

slm kizlar bende trabzonluyum ve hemserilerimi burda buldugum icin cok mutluyum memlekete hasret yasiyorum

kızlarrrrr bende trabzon çaykara ama kocaelinde yaşıyorummm

ooo bir sürü hemşerim varmış benim burda. Trabzonda doğdum büyüdüm. Zaten bu yüzden hemen anlaşılıyor karadenizli olduğum. 1o yaşında Bursaya geldim. 1,5 senedir de İstanbul'da yaşıyorum. Ama her yaz kocamı bırakıp anneannemle dedemin yanına gdiyorum 10 15 gün. Görmeden duramam. Memleket ya var mı ötesi?

Hepinize selamlar.

kızlar merhaba; bende baba tarafından Trabzon'luyum oraları hiç görmedim gitmek nasip olmadı, ama en yakın zamanda gidip görmek istiyorum.:1rolleyes:
Bütün hemşehrilerime selamlarrrr,sevgileerrrr :teytey:

kızlarrrrr bende trabzon çaykara ama kocaelinde yaşıyorummm

slm.bende trabzonluyum ama antalyada yaşıyorum.tanışmak istersen yazışalım.buradan selamlar.a.s.:teytey:
ssxdfddsebortf

kızlar merhaba; bende baba tarafından Trabzon'luyum oraları hiç görmedim gitmek nasip olmadı, ama en yakın zamanda gidip görmek istiyorum.:1rolleyes:
Bütün hemşehrilerime selamlarrrr,sevgileerrrr :teytey:
kızlar mrhaba....
hoşgeldinizzz.....a.s.
hepinize iyi bayramlarrrr............:sm_cool:

Hoşbulduk...
Bayram seyran derken bugün girebildim foruma. Bunun için ben de şimdi bayramınızı kutluyorum.
Sevgiler...

annem trabzonlu.çaykaralı arkadaşlar köylerinizin rumca adını yazarmısınız???

ohh ohh maşallah ne güzel çoğalmış hemşehriler:))
selam olsun tüm hemşehrilerime çok uzun zamandır girememiştm foruma ne guzel sızlerde katılmışsınız aramıza:)
ben sürmenliyim istanbul doğma buyumeyım evlenene kadar hemen her yıl giderdim köye yaylaları bende çok severım hala istanbulda yaşıyorum
son 20 yldırda başpınarlıyım:))

slm kızlar bende trabzon tonyalıyım dgum yerım orası ama bursada buyudum ama orası benim aşkımmmmmm

ben de trabzonluyum ben de...
ama ankara da yaşıyorum...
arada buraya uğrayıp memlketimin kokusunu içime çekebilirim di mi....
çok özledimmm....

ben de trabzonluyum ben de...
ama ankara da yaşıyorum...
arada buraya uğrayıp memlketimin kokusunu içime çekebilirim di mi....
çok özledimmm....

canım selam bende kadar ckk özlüyrumki oraları ralardan bırılerle knuşmak bıle benı nasıl rahatlatıyr bılemezsın

slm kızlar bende trabzon tonyalıyım dgum yerım orası ama bursada buyudum ama orası benim aşkımmmmmm

selam sehercim hemşerim benim canım arkidişim :1hug: yaa ben oraları hiiiç görmedim ama çoook görmek gesmek istiyorum oraları :çok üzgünüm:

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

kızlar bende trabzonluyum ama ben biraz daha şanslıyım çünkü memleketimde yaşıyorum allaha şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…