Trabzon///61

kızlar sevgililer gününüz kutlu olsunn...
hepinizi kojaman öpüorum trabzonun fıstıklarııı.....

Bütün hemşehrilerime sevgiler gönderiyorum!!
Herkes farklı şehirlerde farklı ülkelerde ama kendi memleketlisini görünce ne kadar da çok seviniyoruz. Ayrı güzeldir Trabzon.
Hepinizle güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle arkadaşlar.

Bende Trabzon maçkalıyım kimsem kalmadı maçkada halam var o kadar herkese selam

Mrb ben gümüşhaneliyim ama 6 aydır trabzonda yaşıyorum eşimin işinden dolayı eskiden çalışyodum ama artık çalışmıyorum evdeyim yani.Hamileyim inşalllah temmuzun 14ü gibi oğlumu dünyaya getiricem.Birazdan dışarı çıkıcam.Hava bugün kötü yağışlı ama ben seviyorum trabzonu.Daha öncede çok geldim buraya gümüşhaneye yakın olduğu için.

Slm arkadaşlar bende yeni üye oldum. Çok şükür trabzonluyum sizler gibi. Burda olmaktan çok memnun oldum.Kendinize iyi bakın...Sizlerle tanışmak isterim...yerimseniben

slm kızlar bende trabzon arsınlıyım esımde arsınlı aynı koydenız

slm kızlar kımse yokmu burda hadı hemserılerım mjs larınızı beklıyorum tanısmak ıstıyorum sızınle

Günaydın hemşehrilerime.
Hepinize mutlu hafta sonları diliyorum.
Buraya çok sık uğramıyorsunuz sanırım.
Hepinize tekrar sevgiler...:teytey:

merhaba hemşolar bende trabzonluyum ama rizedeyim geçici olarak burdanda nereye Allah bilir...trabzonu en son dün gördüm muhteşem olmuş ya başkan iyi çalışıyo :KK70: trabzonada böyle olmak yakışırdı mega kent gibi olmuş :KK70: ..hepinize sevgiler..a.s.

merhaba trabzonlu kızlar ben geldim trabzon araklı ilçesindenim trabzonda yaşıyorum hepinizi öpüyorum mesajlarınızı bekliyorum:teytey:

slm kızlar topıgı acmıssınızda kımse cevaplamıyo yaw bende samsun artı esımden trabzonluyummm

ßENDE TRABZON /OF LUYUM 2 AYLIK EVLİYİM EŞİMDE TRABZON VAKFIKEBİRLİ :)

Selam Herkeze Ben Trabzonlu Değilim Ama Trabzonda Ikamet Ediyorum.gümüşhaneliyim Ben 7 Aydir Trabzonda Oturuyorum.seviyorum Ben Trabzonu Yaa Daha öncede Sürekli Gelirdik Trabzona Yakin Olduğu Için.tüm Akrabalarim Gümüşhanede Ben Burdza Tek Başimayim Tabii Eşimle Ama Yinede Kendimi Yalniz Hissediyorum Iştende çiktim Evde çooook Canim Sikiliyo.burada Hiç Kimseyi Tanimiyorum Komşum Bile Yok Of Of Napicam Ben Böyle Yalniz Başima Oğlum Doğsa Onunla Meşgul Olurdum Ona Da ççoook Vaarr.

Trabzon ayrı güzel yeşiliği olsun denizin mavisi Karadeniz hırçın olsa da insanları güler yüzlü ve sıcak kanlıdır. Bundan ötesi var mı

merhabalar uzun zamandır giremedim kızikalar neler yapıyosunuz da

Merhaba ben Trabzonlu deyilim ama 4 yılım Trabzonda KTÜ de geçti. Trabzondan çoook güzel anılarla ayrıldım. TEK ŞİKAYETÇİ OLDUGUM TARAFI MAFYAYA ÖZENEN GENÇLERİDİR. sınıf arkadaşım sırf Fenerbahçe forması giyiyor diye hastanelik oluncaya kadar dayak yemişdi

X