Trabzon///61

tünaydın trabzonlu fıstıklarrrrrrrŞeniz
çok seviyorum memleketimi çokkkk:asigim:
ilknurcumm tahminime göre ağustosta gidiceksin trabzona..bende ağustosda ordayım allah izin verirsee...burnumda tütüyorrr:çok üzgünüm:

evet güzelim gercekten sanslisin benim görmem icin daha sekiz ay beklemem lazim trabzonun neresindensin:emir_bebek:

ilknurcum ben trabzon maçkalıyım ama merkezde oturuyorum bilmem bilirmisin değirmendere kaymaklı mahallesi benimde almanyada cok akrabam var inşallah hayırlısıyla geldiğin günleride görürsün canım...

tünaydın trabzonlu fıstıklarrrrrrrŞeniz
çok seviyorum memleketimi çokkkk:asigim:
ilknurcumm tahminime göre ağustosta gidiceksin trabzona..bende ağustosda ordayım allah izin verirsee...burnumda tütüyorrr:çok üzgünüm:

evet agustosda allah nasip ederse trabzondayim güzelim senin adinada cok sevindim memleketimiz cok güzel kiymetini bilelim :nazar:Şeniz:nazar:m

ilknurcum ben trabzon maçkalıyım ama merkezde oturuyorum bilmem bilirmisin değirmendere kaymaklı mahallesi benimde almanyada cok akrabam var inşallah hayırlısıyla geldiğin günleride görürsün canım...

mackayi bilirim canim cok güzel bir yer bir kac kere gitmistim almanyadaki akrabalarinlada yazin kavusursun insallah kendine iyi bak allah nasip ederse o günleride görecea.s.m

slmmmm ben de trabzonda ktü de okuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
trabzonda oturan bayanlar 1şey soracağım size burda acaba tarım ilacı satan yerler var mı daha doğrusu nerde var yabancı olunca çok zor oluyor :KK43:

Merhaba hemsolarrrr:KK70:
Bende Trabzonluyum nickimdende gordugunuz gibi 61! :KK70:
Malesefki Trabzondan cok uzakdayim suan orda olunca anlasilmiyo pek degeri ama Trabzon gibisi yok ya. Ins bu yazda ordayim.

Merhaba hemsolarrrr:KK70:
Bende Trabzonluyum nickimdende gordugunuz gibi 61! :KK70:
Malesefki Trabzondan cok uzakdayim suan orda olunca anlasilmiyo pek degeri ama Trabzon gibisi yok ya. Ins bu yazda ordayim.
hoşgeldın canım...ne zamandır yurt dışındasın

kibela24 , Ben burda dogup buyudum:KK43: orasi bi baska Turkiyede yasamayi tercih ederdim oda ileride Insallah.. siz Trabzonun neresinden merkesmi?

Hani diger yazilar.Ta kacinci ayda kalmissiniz bu nedur daaaaa.bana memleketimden haber veren bir karadenizli yok midur,trabozanli yok midur.

Hani diger yazilar.Ta kacinci ayda kalmissiniz bu nedur daaaaa.bana memleketimden haber veren bir karadenizli yok midur,trabozanli yok midur.

Memeleketinizden bilmek istediklerinizden zevkle haberdar edebilirim sizleri... Burada şehirde yaşamazsınız ŞEHRİ YAŞARSINIZ!!!

12 senelik evliyim eşim karabüklü ben trabzon maçkalıyım memleketimi görmeyeli 15 sene oldu çoook özledimsenağlama

12 senelik evliyim eşim karabüklü ben trabzon maçkalıyım memleketimi görmeyeli 15 sene oldu çoook özledimsenağlama

timya özlenemeyecek gibi değildir hasretini anlarım! Tatillerinizde imkanınız olmuyor mu ziyaret için?

kizlar ben trabzonun akcaabat ilcesine bagli kirechane köyündenima.s....yani orada büyüdüm.....13 yasinda avusturyaya geldim ve esim ankarali....uzun zaman sonra türkiyeye geldik.....bu gectigimiz bayramdada oradaydik ama soguktusengözlerimebaksanab...iki gün trabzonda kaldik diger günlerimizi ankarada gecirdik......:1hug:

X