Trabzon///61

nedense trabzonluların fenerbahçeye karşı büyük bi öfkesi var trabzonda kolay kolay ben fenerliyim diyemezsin yani sanırım şu yıllar önce trabzonda oynanan ve büyük farkla kaybedilen fener maçından kaynaklanıyor ?benide öyle yetiştirdiler bende sevmem CADIARZU...

benide öyle yetiştirdiler bende sevmem
Sevmemek ayrı sırf fenerli diye, dövüp hastanelik etmek ayrı....

Sevmemek ayrı sırf fenerli diye, dövüp hastanelik etmek ayrı....

tabi canım ben aksini söylemedim ki bi açıklama yaptım kim olursa olsun şiddet uygulayan insanı kınarım helede futbol gibi saçma bir konuda klava:..ayıp etmişler tabiki ama bu sadece trabzon için değil tüm dünya için geçerli ne anlıyorlar ki karşı takım kazansa ne olur kazanmasa ne sanki ekmek kazanıyorlar

merhaba.. ben trabzon sürmeneliyim. nickimdende anlaşıldığı gibi :) istanbulda yaşıyorum.. tüm hemşerilerime selam..

merhaba.. ben trabzon sürmeneliyim. nickimdende anlaşıldığı gibi :) istanbulda yaşıyorum.. tüm hemşerilerime selam..

:dance:kız sen ıstanbulun neresındensın:teytey:bende ıstanbuldayım ama trabzonluyum caykaradan tanısalm mıa.s.

merhaba kızlar bende trabzon maçkalıyım ama allahıma şükürler olsunki memleketimde yaşıyorum

Merhaba arkadaşlar hazır bukadar Trabzonluyu bir arada bulmuşken sormak istedim. Trabzonlu arkadaşlarımdan duymuş çok şaşırmışdım Karadeniz insanı özellikle Trabzonlular dışarıya kız vermez demişlerdi. Bunun aslı varmı. Hani gönüller bir olunca samanlık seyran olur atasözümüzle çelişiyor da bu durum en dogru bilgiyi sizden alırım diye size sormak istedim...

:teytey::teytey::teytey::teytey: kızlar bende trabzonluyum sürmeneli arkadaşlara slm sevgi keşke prada olsaydım ama malesef değilim ama vanda oturuyorum burasıda fena değil ama orası gibi olamaz hepinizi öpt

Dogru soylemisler bu bizdede oyle malesef:1no2:

bende trabzon of tanım ama istanbulda oturuyom ve rizelilere gelin gittim

bende trabzon OF'tanım ama istanbulda yasıyorum.. bu senede kısa bi tatil yapcam sanırım oralarda

bende sürmeneliyim:))çok yakınız :)))hernekadar arda bir tatillerdede gitsek çok seviyorum harika yerler

hemşolar bende trabzon merkezdeyim merkezde olan yokmu??

Trabzondakiler hadi görüşelim dicem amaaa varmı aranızdaaa fikrime uyannn :))

Bende Trabzon Arakli Liyim Trabzonda Doğmuşum Ama 11 Aylikke Istanbula Geldim Ve 23 Sene Istanbulda Yaşadim Bunun 5 Senesini Evli Olarakdan Geçirdim Ve Sonra Eşimle Beraber Kirklareli Lüleburgaza Taşindik Iş Dolayisi Ile Ama çok üzgünüm çünkü Hala Alişamadim Buraya :

Ah Istanbul Ahh Istanbul Aaaaaaaaahhhhhh

edda askerin nasıl sen nasılsın merak ediyorum heee

çok özledimm toprağımı çokkkkk...gel ağustos gelllllllsenağlama

çok zordur alınmak ama küçük yere alışıncada inanki çok güzel oluyor bende 3 yıl kadar düzcede yaşamak zorund aklmıştım gunlerce açamadım kolileri biliyormusunuz sonra yerleştim ve geri dönmek iztemedim:))send eyakınd alaışırsın canım rahatlığı çok aktiviteleride

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…