kızlar bende trabzonluyum ama ben biraz daha şanslıyım çünkü memleketimde yaşıyorum allaha şükür...
evet güzelim gercekten sanslisin benim görmem icin daha sekiz ay beklemem lazim trabzonun neresindensin
tünaydın trabzonlu fıstıklarrrrrrrŞeniz
çok seviyorum memleketimi çokkkk:asigim:
ilknurcumm tahminime göre ağustosta gidiceksin trabzona..bende ağustosda ordayım allah izin verirsee...burnumda tütüyorrr:çok üzgünüm:
ilknurcum ben trabzon maçkalıyım ama merkezde oturuyorum bilmem bilirmisin değirmendere kaymaklı mahallesi benimde almanyada cok akrabam var inşallah hayırlısıyla geldiğin günleride görürsün canım...
hoşgeldın canım...ne zamandır yurt dışındasınMerhaba hemsolarrrr
Bende Trabzonluyum nickimdende gordugunuz gibi 61!
Malesefki Trabzondan cok uzakdayim suan orda olunca anlasilmiyo pek degeri ama Trabzon gibisi yok ya. Ins bu yazda ordayim.
Hani diger yazilar.Ta kacinci ayda kalmissiniz bu nedur daaaaa.bana memleketimden haber veren bir karadenizli yok midur,trabozanli yok midur.
12 senelik evliyim eşim karabüklü ben trabzon maçkalıyım memleketimi görmeyeli 15 sene oldu çoook özledimsenağlama
slm bnede trabzonluyum görüldüğü gibi
evet ya sen nerdennnnnnnnnnnnnnnn
timya özlenemeyecek gibi değildir hasretini anlarım! Tatillerinizde imkanınız olmuyor mu ziyaret için?
olmuyor eşimin işi nedeniyle annemlerde burada yalnız olmuyor