Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam arkadaşlar:teytey:Güzel memleketimden herkese iyi akşamlaaaaaaaarr...:dance: TRABZON'da doğdum,TRABZON'da yaşıyorum,TRABZON'dan nişanlıyım ve Allah'ın izniyle de memleketimde evlenip burda yaşamaya devam edicem... İyi ki TRABZON'luyum yaaaaaa:teytey::teytey:
slm bende trabzonluyum istanbulda büyüdüm simdi yine gurbet almanyada yasiyorum ve oralari coooooooooooook özluyorum ne mutlu ülkemde yasayana hasret yok özlemse hic yok ben hep hasretim gözlerim hep almanya gibi yagmurlu
laz kızları hepinizi öpüyorum bende trabzonluyum ama hiç görmedim sadece resimlerde gördüm özlemim çok inşaallah yakın zamanda giderim trabzona trabzonlulara selamlar
mrb.bende trb.luyum ve antalyada oturuyorum ne güzelki hemşerimi buldum.ben trabzon merkezdenim.7 yıldır buradayım.siz kaç yıldır buradasınız.cevap verirseniz sevinirim.grşmek üzere.
dogrudur herhalde kan cekiyor bende trabzon caykara 30 senedir almanyada yasiyorum 2 sene de bir trabzona gidiyorum olamsa olmazlardan hatta yala senliglerine de bayiliyorum hepinize kucak dolusu sevgiler öpüldünüz:1hug:
msj.ma cvp. verdiğin için teşekkür ederim.gurbette zordur ama ne yapacaksın hayat şartları işte.ben her yıl yazları gidiyorum.çünki ailem ve büyük kızım oradalar.bu yaz kızımı evlendirdim.çok mutlu oldum.insanın memleketinden biriyle yazışması.görüşmek üzere.öptüm.
oo... çok oldu senin yaşında kızım var.86 doğumlu.23 yıllık evliyim.büyük kızım trb.da okuyor k.t.ü.müzik böl.de.ant.geleli 7 yıl oldu.ortanca kızımlise 3.de teknik lise bilgisayar böl.de okuyor.en ufağı 4 yaşında 12 yıl sonra oldu.anlıyacağın tekne kazıntısı.selamlar.grşrz.