Trabzon///61

büyük görmek için resmin üstüne tıklayın

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

büyük görmek için üzerine tıklayın:1yes2:

Link Silinmiştir.

büyük görmek için üzerlerine tıklayın:1yes2:

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

arkadaşlar bende baba tarafından trabzonluyum(annem tokatlı) orda çok akrabamız varmış ama hiç gitmedim trabzona bilmiyorum nasıl biryer ama oranın insanlarının çok sıcak olduğunu biliyorum akrabalar izmite geldiğinde tanıdım onları eee haliyle bende sıcak bi şahsiyetim trabzonluyum ne de olsa:)))

trabzonlu değilim ama trabzona gelin gidiyorum hayırlısıyla... hem de nerden mi teee güzel ülkemin en batısından yani izmirden, izmirdennn :1yes2:

selam ben trabzonlu değilim ama annem oralı.bende üniversiteyi trabzonda okudum.benim için çok özel ve güzel bir yeri vardır trabzonun.yeşili mavisi havası çok özledim yaaa.göresim geldi oraları

trabzonlular. sizinle tanışalım.haydi buraya.

babam trabzonun akcabat cayırbagından
ben uzun zamandır gitmedim ama cok severim oraları havası
yaylaları herşeyi muhteşemdir

Bende Trabzonun Akcaabat ilcesindenim,ama Almanyada yasiyorum.Kismet olursa bu sene izine gidecegim.Kizlar varmisiniz orada bulusmaya....hadi!!!!!!!

trabzonlu değilim ama trabzona gelin gidiyorum hayırlısıyla... hem de nerden mi teee güzel ülkemin en batısından yani izmirden, izmirdennn :1yes2:

merhaba canim,bende Trabzonluyum,almanyada yasiyorum.Kardesimi bu aralar sözledik.Bil bakalim kiz nereli?!Tabiiki izmirli,cok tatli cok sirin bir kiz.Ailece cok iyi anlastik,cok memmunuz. Insallah böyle devam eder!!!!!!!!!!!Sen ne zaman evleniyorsun canim??naniknanik

Kizlar hayirdir citiniz cikmiyor.Bütün kk,da yele yele Trabzonlu ariyorum!!!!!!! gercekten bu kadarcikmiyiz?????????Hadi ya tanisalim artik.LÜTFENNNNNNNN!

trabzon of ilçesi ballıca beldesi başka varmı

kızlar trabzonlu değilim ama eşimin işi dolayısıyla trabzonda yaşıyorum.akkaçaabattayız.ama malesef bu sene tayinimiz çıkıyoo(

Herkese merhaba kızlar ben de trabzonluyum ve trabzonda yaşıyorum memleketimi çokk seviyorum VE şunu çok iyi biliyorum ki KARADENİZLİ OLMAK gerçekten bir AYRICALIKTIR:dance::dance::dance:Nude Lindsay Lohan saver

Link Silinmiştir.

slm lar
ben de trabzon beşikdüzündenim...tüm trabzonlulara sevgiler.ama ankarada yaşıyorum..

Kizlar Mrb Benim Babm Trabzonlu Annem Bursali Gecen Sene Gittim Ve Hayran Kaldim Karadenize Ama En Cok Trabzon Hosuma Gitti Belki Baba Trabzonlu Diye
Trabzonlu Hemserilerimle Tanismak Istedim

ben ankara'lıyım ama trabzonda 13 yıl kaldım ve cok sevdım trabzonuuu hala ozuyorumm dogası ınsanları harıka.ben kurucesme ve atapark cıvarında oturmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…