Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canım 1 aylık misafirimiz var şimdilik tşkr ederim iyi dilekleriniz için darısı tüm isteyenlerin başınaa.s.

Tşkr ederim canım iyi dileklerin için a.s.
Bu arada Verdiğin tüyoları dikkate alacağım canım emin olabilirsinkaydirigubbakcemile3 biraz daha geçsin ama daha çok yeni şimdi dimiyerimseniben

ne güzel böyle topiğimizde bebişimiz olacak nişanımız olacak ayy ne güzel mutluluklar bunlar ....

gösteririm tabi kız.opuyorumnanaktan

hanımlar ne güzel haberler aldım bebiş olsun nişan olsun . . .
herkese hayırlısını nasib etsin Rabbim . . .

peki ne zaman nişan coni ?​

Merhaba hemsolar,, kizlar benim sizin yardiminiza ihtiyacim varya. Bende aslen Trabzonluyum ama Hollandada yasiyorum. Bana Trabzonda bildiginiz iyi guzel cafeler, yani erkek arkadasimla gidebilcegim yerler soyleyebilirmisiniz. NL de yasadigim icin Trabzonu iyi bilmiyorum, erkek ark. istanbulda yasiyor oda Trabzonu bilmiyor. Bildiginiz cafe isimlerini yazabilirmisiniz? hepinizi opuyorum Allaha emanetsiniz

canım anlamadım ben yalnız siz trabzonamı gideceksiniz cafe derken bence gidip cafede oturmaktansa araba bulun ziganaya çıkın ayy ne güzel olur,

hanımlar ne güzel haberler aldım bebiş olsun nişan olsun . . .
herkese hayırlısını nasib etsin Rabbim . . .

peki ne zaman nişan coni ?​

25 temmuz diye düşünüyoz. o civarlarda olacak.
yurtdışındakiler 20 sinde burda olacaklar çünküm.opuyorumnanaktan

adım başı kafe açıldı tatlım. geldinmi görürsün zaten. bulursunuz biyer illaki. dert etme yani.opuyorumnanaktan

adım başı kafe açıldı tatlım. geldinmi görürsün zaten. bulursunuz biyer illaki. dert etme yani.opuyorumnanaktan

heryerde cafe var ama liseli aşıklar gibi kafeye gitmeyi sevmiyorum ben açık hava daha güzel heleki trabzonda olsam oooooooooookafamçokkarıştı

canım anlamadım ben yalnız siz trabzonamı gideceksiniz cafe derken bence gidip cafede oturmaktansa araba bulun ziganaya çıkın ayy ne güzel olur,

Ailemle gidiyorum canim, yaz tatiline. Valla iyi fikir ziganaya cikmak gercekden,bi konusayim bakalim zemuszemus

Evet heryerrde cafe varda, hani sizin bildiginiz iyi yerler varmi diye merak etmisdim. Veya bana Trabzonda tavsiye edebileceginiz, suprensesi arkadasinda dedigi gibi degisik yerler :dance:

Ailemle gidiyorum canim, yaz tatiline. Valla iyi fikir ziganaya cikmak gercekden,bi konusayim bakalim zemuszemus

arabanız varsa daha iyi olur ama yoksa ulaşım kolay günübirlik turlarlada gidebilirsiniz

heryerde cafe var ama liseli aşıklar gibi kafeye gitmeyi sevmiyorum ben açık hava daha güzel heleki trabzonda olsam oooooooooookafamçokkarıştı

bende sevmiyom kafelere tıkılıp kalmayı valla.

E-61 canım bak ne yap biliyonmu sevgilini al önce bi akçaabat köftesi yedir. biz körfezi tercih ediyoz tam deniz kenarında oturuyoz manzara o biçim. orda bikaç saat geçer zati. ordanda çıkın gelin merkeze sahile inmeyin ben hiç sevmiyom (sanki bende sizle gelecem:)
işte çayınızıda boztepedeki manzarada için. ohhhhh ne güzel.
körfezi bilmiyosan molozdan akçaabt dolmuşları kalkıyo binerken şöfore söylersin bizi körfez köftede indirirmisin diye o gösterir zaten size.

hayatım bu güzel fikirlerini neden ben ordayken uygulamadık söylermisin tıkılıp kaldık sinir oldum zatiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…