- Konu Sahibi EU2
-
- #1.061
amanin amanin misafirmi var şimdi eftelyanın karnında allahım sağlıklı sıhhatli bir ömür versin,hayırlı olsun canım
bak sen tmmycime nelerde biliyormuş hem siz bizi gönderdikten sonra alışverişedemi çıktınız 10 gün sonra teyzem geliyor çok mutluyum ya betüşde gelecek opuyorumnanaktan
tebrik ederim sizi a.s.Allah hayırlı bir evlat nasip eder inşallah umarım hamileliğiniz de çok iyi geçer size tavsiyem biraz nazlanın etrafınızdakilere biraz kaprisler yapın ben yapmadım pişman oldum gecenin bir vakti umulmadık şeyler isteyinkötükedihüso ben tavsiye
ay cnaım benim bende gelsem yaparmısın gösteririmisin bana bayılıyorum ya yalnız benim arkadaşlarımın çeyizle pek ilgisi yok kaydirigubbakcemile3 annemle çarşıya çıkınca çeyiz mağazaları gezeriz sanki bişey olacakmış gibi :sinifsinif:
Merhaba hemsolar,, kizlar benim sizin yardiminiza ihtiyacim varya. Bende aslen Trabzonluyum ama Hollandada yasiyorum. Bana Trabzonda bildiginiz iyi guzel cafeler, yani erkek arkadasimla gidebilcegim yerler soyleyebilirmisiniz. NL de yasadigim icin Trabzonu iyi bilmiyorum, erkek ark. istanbulda yasiyor oda Trabzonu bilmiyor. Bildiginiz cafe isimlerini yazabilirmisiniz? hepinizi opuyorum Allaha emanetsiniz
hanımlar ne güzel haberler aldım bebiş olsun nişan olsun . . .
herkese hayırlısını nasib etsin Rabbim . . .
peki ne zaman nişan coni ?
Merhaba hemsolar,, kizlar benim sizin yardiminiza ihtiyacim varya. Bende aslen Trabzonluyum ama Hollandada yasiyorum. Bana Trabzonda bildiginiz iyi guzel cafeler, yani erkek arkadasimla gidebilcegim yerler soyleyebilirmisiniz. NL de yasadigim icin Trabzonu iyi bilmiyorum, erkek ark. istanbulda yasiyor oda Trabzonu bilmiyor. Bildiginiz cafe isimlerini yazabilirmisiniz? hepinizi opuyorum Allaha emanetsiniz
adım başı kafe açıldı tatlım. geldinmi görürsün zaten. bulursunuz biyer illaki. dert etme yani.opuyorumnanaktan
canım anlamadım ben yalnız siz trabzonamı gideceksiniz cafe derken bence gidip cafede oturmaktansa araba bulun ziganaya çıkın ayy ne güzel olur,
adım başı kafe açıldı tatlım. geldinmi görürsün zaten. bulursunuz biyer illaki. dert etme yani.opuyorumnanaktan
Ailemle gidiyorum canim, yaz tatiline. Valla iyi fikir ziganaya cikmak gercekden,bi konusayim bakalim zemuszemus
dün de kimseyi yakalayamadım bugün de kimse yok mu huuuuuuuuuuuuu
heryerde cafe var ama liseli aşıklar gibi kafeye gitmeyi sevmiyorum ben açık hava daha güzel heleki trabzonda olsam oooooooooookafamçokkarıştı
bende sevmiyom kafelere tıkılıp kalmayı valla.
E-61 canım bak ne yap biliyonmu sevgilini al önce bi akçaabat köftesi yedir. biz körfezi tercih ediyoz tam deniz kenarında oturuyoz manzara o biçim. orda bikaç saat geçer zati. ordanda çıkın gelin merkeze sahile inmeyin ben hiç sevmiyom (sanki bende sizle gelecem:)
işte çayınızıda boztepedeki manzarada için. ohhhhh ne güzel.
körfezi bilmiyosan molozdan akçaabt dolmuşları kalkıyo binerken şöfore söylersin bizi körfez köftede indirirmisin diye o gösterir zaten size.
hayatım bu güzel fikirlerini neden ben ordayken uygulamadık söylermisin tıkılıp kaldık sinir oldum zatiii
datlum benim elimde olsaydı bitek trabzonu alt üst ederdik biliyonsenağlama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?