• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkürler canım çok naziksina.s. çiçeklerin de senin kadar güzel .dilerim etrafını gül bahçesine çevirecek hayranların olsuna.s.

Merhaba arkadaşlar epeydir görüşemedim sizlerle buluşmuşsunuz fotoğraflarınızı göremedim ama uygun olunca su prensesi koyucak resimleri ayrıca timycim sana da gözünaydın diyim gerçi kavuşalı 8 gün olmuş ama olsun
ayrıca sen böyle resimler yüklersen gelecek olan da kaçarkafamçokkarıştıBUNE HEMŞERİM

teşekkür ederim cnma.s.

heheheheh kaçmayın bacım gelin tamam eklemicem daha.

suprensesi sende bana misillememi yapıon kız güller ekleyerek:)))

teşekkürler canım çok naziksina.s. çiçeklerin de senin kadar güzel .dilerim etrafını gül bahçesine çevirecek hayranların olsuna.s.

ay canım benim nasıl mutlu ettin sen beni anlatamam çok güzel sözler bunlar

**tmyy** Alıntı:

teşekkür ederim cnm

heheheheh kaçmayın bacım gelin tamam eklemicem daha.

suprensesi sende bana misillememi yapıon kız güller ekleyerek:)))

söylemek istediğini anlamadım canım CADIARZU

üffffffff topiktede bir Allah'ın kulu yok.
küstüm oynamıyorum

yeeettttimmmmmmmm gari bacım savulun ben seni yanlız bırakırmıyım hiç ayrıca eklediğin resme oğlum gülmekten ölüyo ben takıldım sana

yeeettttimmmmmmmm gari bacım savulun ben seni yanlız bırakırmıyım hiç ayrıca eklediğin resme oğlum gülmekten ölüyo ben takıldım sana

hoşgeldin aprilim a.s.. yalnız bıraktılar bizi. kimsecikler uğramıyo topiğimize

valla ben de uzun zaman uğrayamadım ama sizden ayrı kalamadım memlekete de gidemedim zaten ona da canım çok sıkıldı neyse her işte bir hayır vardır ama sizden güzel haberler geldi timmycim senden düğün haberleri de alırız inşallah ah ablası benim bir fırlama bir oğlum var bana kırk kere yazdırıyo o oyun oynayacakmış daha 3.5 yaşında ama bilgisayar canavarı bana pcyi bırakmıyo
,

valla ben de uzun zaman uğrayamadım ama sizden ayrı kalamadım memlekete de gidemedim zaten ona da canım çok sıkıldı neyse her işte bir hayır vardır ama sizden güzel haberler geldi timmycim senden düğün haberleri de alırız inşallah ah ablası benim bir fırlama bir oğlum var bana kırk kere yazdırıyo o oyun oynayacakmış daha 3.5 yaşında ama bilgisayar canavarı bana pcyi bırakmıyo
,

canım benim merkezdemisin sen tekirdağın ben şarköyde okumuştum orası güzel ama bizim trabzonumuz gibi olabilir mi canım demi ,
tmmycim sen suçlusun cceza vercem sana gelme gelme sonra gel kimsecikler yok burda diye yakındelikafadulden şaka bir yana ne zaman nişan??
ay ben çok yoğunum dinlenme molası verdim gözlerim artık görmedi bir size bakayım dedim grşz:emir_bebek:

slm bacılar uzun bir aradan sonra girdim topiğe bahar temizliği yapıyordum anneme gelme fırsatım olmadı bu güne kısmetmiş ee nesılsınız bayanlar görüşmeyeli sizleri özledim hepinizi ayrı ayrı çok çok öpüyorumŞeniz en kısa zamanda tekrar buluşmak dileğiyle kendinize iyi bakın bacılara.s.

canım benim merkezdemisin sen tekirdağın ben şarköyde okumuştum orası güzel ama bizim trabzonumuz gibi olabilir mi canım demi ,
tmmycim sen suçlusun cceza vercem sana gelme gelme sonra gel kimsecikler yok burda diye yakındelikafadulden şaka bir yana ne zaman nişan??
ay ben çok yoğunum dinlenme molası verdim gözlerim artık görmedi bir size bakayım dedim grşz:emir_bebek:

hayır canım ben çorludayım istanbula 1 saat felan benim olduğum yer ama şarköye de gittim ama dediğin gibi trabzon gibi hiç bir yer olamaz biz böyle diyoruzya öyle kızıyorlarki bizlere ama umurumda değil benim için trabzon bir numara hele çorluyu sevmiyorum ama doyduğun yer muhabbeti anlıyacağın sen ne okudun orda canım

,
ahhh benim düğün haberlerimi seneye yaza alacaksınız:)))
belkide sen burda olursun kimbilir düğünümede gelebilirsin. inşallah:Saruboceq:
Allah bağışlasın oğluşunu maşallah bilgisayar kurdu olmuş bu yaşta.

benim nişan temmuzda cancazım. yurtdışından beklediklerimiz var. onlarda izine ozaman geliyolar. oyüzden temmuzda olceeek. bidahaki temmuzdada dünya evine girerim bööyük ihtimalle:asigim:

slm bacılar uzun bir aradan sonra girdim topiğe bahar temizliği yapıyordum anneme gelme fırsatım olmadı bu güne kısmetmiş ee nesılsınız bayanlar görüşmeyeli sizleri özledim hepinizi ayrı ayrı çok çok öpüyorumŞeniz en kısa zamanda tekrar buluşmak dileğiyle kendinize iyi bakın bacılara.s.

aman efendim kimleri görüyorum. özledim kız valla seni.
temizlik yapıon hee. bitirimişsindir belki ama ben yine kolay gelsin diyeyim:)))

hayır canım ben çorludayım istanbula 1 saat felan benim olduğum yer ama şarköye de gittim ama dediğin gibi trabzon gibi hiç bir yer olamaz biz böyle diyoruzya öyle kızıyorlarki bizlere ama umurumda değil benim için trabzon bir numara hele çorluyu sevmiyorum ama doyduğun yer muhabbeti anlıyacağın sen ne okudun orda canım

turizm otelcilik canım evet çorlu istanbula daha yakın ama çirkin bir yer hep fabrikalar felan demi ayy ben sevmiştim ama canım tekirdağı,yaşamak için değilde gezmek için gitmek isterim özledimde nasıl mutluydum o zamanlar orda,nasıl huzurluydum o zamanlar
eşin ne iş yapıyor canım alkisalkisalkis

tmmycim bende davetlimiyim nişana belli olmaz gelebilirim yani

ne buluşması kız oturun oturduğunuz yerde bensiz hiç bişey yapmak yok,gerçi betülü arayabilirsiniz belki katılmak ister size kaydirigubbakcemile3

kızlar trabzona tayinimiz çıktı.uygun evler varmı merkezde kaloriferli evler kaçtan başlıyor

kızlar trabzona tayinimiz çıktı.uygun evler varmı merkezde kaloriferli evler kaçtan başlıyor

canım eşin askeri personel sanırım bu ara onların tayini yapıldı çünkü,lojman felan düşünmüyormusunuz

canım eşin askeri personel sanırım bu ara onların tayini yapıldı çünkü,lojman felan düşünmüyormusunuz

canım eşim öğrt.meslek lisesine çıktı tayinimiz oralara yakın evllere bakcaz artık temmuzda trabzondayız inş

canım eşim öğrt.meslek lisesine çıktı tayinimiz oralara yakın evllere bakcaz artık temmuzda trabzondayız inş

umarım beğenirsiniz şehirimizi canım efteltayla tmyy merkezde oturuyorlar ikiside çok ciciler topiğe geldiklerinde yardımcı olmaya çalışacaklardır bakarsın bende geldiğimde buluşma yaparız demi amahihoyyyt

canım ne güzel olur evet.aslında şuan tayinimiz çıktı diye çok seviniyorum.neden se bide hüzün sardı içimi büyükşehir kimseyi tanımıyorsun.sonrada diyorumki buraya geldiğinde kimseyi tanımıyordun ama alıştın diye teselli ediyorum.trabzonu çok merak ediyoruz eşimle çok övdüler bilenler hayırlı olur bizim için inş.

Back