• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ciddimisin.tayin istediğimiz yerler arasında trabzon ama biz sivasın bi ilçesindeyiz şuan.inanki burasıda okadar pahalıki kıyafet ve yiyecek almış başını gidiyor.belki de çıkmaz.nedense biz yeşilliğine vurulup yazmıştık.saol cnm ilgin için

bide canım gezilecek çok yeri var hani merak ediyorsun ister istemez vede çok değişik çok güzel şeyler satılıyor ister istemez seni cezbediyor,ben izne gidiyorum trabzona mesela dönünce öyle bir para harcamış oluyorumki düşün artık diğer izne kadar ancak toparlanıyorum,elişi,giyecek,yemek felan daha çeşitli daha güzel ama biz trabzonlu olduğumuz halde samsunu tercih ettik kaydirigubbakcemile3hayırlısı olsun canım ,

bide canım gezilecek çok yeri var hani merak ediyorsun ister istemez vede çok değişik çok güzel şeyler satılıyor ister istemez seni cezbediyor,ben izne gidiyorum trabzona mesela dönünce öyle bir para harcamış oluyorumki düşün artık diğer izne kadar ancak toparlanıyorum,elişi,giyecek,yemek felan daha çeşitli daha güzel ama biz trabzonlu olduğumuz halde samsunu tercih ettik kaydirigubbakcemile3hayırlısı olsun canım ,

doğrudur canım.pekki kiralar ne kadardan başlıyor acaba bilgin varmı

suprensesi naber niye iyileşemedin daha uzun sürdü doktara gitsene

gitmez olurmuyum 2 kutu antibiyotik bitti bide 20 tane iğne vuruldum ama annem sabah ballı su yaptı hepside değdi valla annem yaptığı içinmi bilmiyorum ama ballı sudan başka ne iğne ne antibiyotik ee nede olsa annem yaptı demi ablacım düşündüğün için tşk ederim

nerdesiniz ayol,böyle kaybolacağınızı bilseydim görüşmezdim sizinle :)) görüştük bitti mi herşey yani :))

nerdesiniz ayol,böyle kaybolacağınızı bilseydim görüşmezdim sizinle :)) görüştük bitti mi herşey yani :))

kullandık senı bıtırdık herşeyı zuahahahah:D fıstıkım ben gırmeıyom hala cafeden gırdım yıne ... öptüm hepınızı görüşürük

oooo kızçeler selamlar. sizi unuttum sanmayın haaa. fırsatım olmuyo artıkın.

trabzon.jpg

merhaba kızlar bende trabzonluyum ama vakfıkebirde kalıyorum malesef
eşim ankaralı ve yazın oraya gitmek istemiyorummmmmmmmmmm senağlama

ben geldım sız yoksunuz nasıl gıdıyo neler yapıyonuz bakalım bensız naısl alemler:D

merhaba kızlar bende trabzonluyum ama vakfıkebirde kalıyorum malesef
eşim ankaralı ve yazın oraya gitmek istemiyorummmmmmmmmmm senağlama

eşinin hatırı için sıkcan dişini canım olsun ne yapacan

Merhaba arkadaşlar epeydir görüşemedim sizlerle buluşmuşsunuz fotoğraflarınızı göremedim ama uygun olunca su prensesi koyucak resimleri ayrıca timycim sana da gözünaydın diyim gerçi kavuşalı 8 gün olmuş ama olsun
ayrıca sen böyle resimler yüklersen gelecek olan da kaçarkafamçokkarıştıBUNE HEMŞERİM

Merhaba arkadaşlar epeydir görüşemedim sizlerle buluşmuşsunuz fotoğraflarınızı göremedim ama uygun olunca su prensesi koyucak resimleri ayrıca timycim sana da gözünaydın diyim gerçi kavuşalı 8 gün olmuş ama olsun
ayrıca sen böyle resimler yüklersen gelecek olan da kaçarkafamçokkarıştıBUNE HEMŞERİM

canım seni burda görmek ne güzel gerçekten ya,bu bir sepe pembe gül senin için canım benim taa tekirdağa sevgiyle sana gelsin seni orda yalnız hissettirmesin diye

flor039.gif

Back