- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi EU2
-
ciddimisin.tayin istediğimiz yerler arasında trabzon ama biz sivasın bi ilçesindeyiz şuan.inanki burasıda okadar pahalıki kıyafet ve yiyecek almış başını gidiyor.belki de çıkmaz.nedense biz yeşilliğine vurulup yazmıştık.saol cnm ilgin için
bide canım gezilecek çok yeri var hani merak ediyorsun ister istemez vede çok değişik çok güzel şeyler satılıyor ister istemez seni cezbediyor,ben izne gidiyorum trabzona mesela dönünce öyle bir para harcamış oluyorumki düşün artık diğer izne kadar ancak toparlanıyorum,elişi,giyecek,yemek felan daha çeşitli daha güzel ama biz trabzonlu olduğumuz halde samsunu tercih ettik kaydirigubbakcemile3hayırlısı olsun canım ,
doğrudur canım.pekki kiralar ne kadardan başlıyor acaba bilgin varmı
suprensesi naber niye iyileşemedin daha uzun sürdü doktara gitsene
nerdesiniz ayol,böyle kaybolacağınızı bilseydim görüşmezdim sizinle :)) görüştük bitti mi herşey yani :))
oooo kızçeler selamlar. sizi unuttum sanmayın haaa. fırsatım olmuyo artıkın.
merhaba kızlar bende trabzonluyum ama vakfıkebirde kalıyorum malesef
eşim ankaralı ve yazın oraya gitmek istemiyorummmmmmmmmmm senağlama
ya hep böylemi olacak ama daha gelmeyecenmi hiç :bbo:
yok cnm bi süreliğine fazla giremiyom. murat işe başlasın bi yine sabah akşam burdayımŞeniz
canım araştırıyormusunuz ne iş yapacak
Merhaba arkadaşlar epeydir görüşemedim sizlerle buluşmuşsunuz fotoğraflarınızı göremedim ama uygun olunca su prensesi koyucak resimleri ayrıca timycim sana da gözünaydın diyim gerçi kavuşalı 8 gün olmuş ama olsun
ayrıca sen böyle resimler yüklersen gelecek olan da kaçarkafamçokkarıştıBUNE HEMŞERİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?