Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın memleketimin güzel bayanları nasılsınız? ayy suprensesim seni çok iyi anlıyorum, biz aynı ildeyiz gel burda erkenden buluşup kaynaşalım , belki annen,baban,kardeşin ve ayşegül olur liste :))

günaydın memleketimin güzel bayanları nasılsınız? ayy suprensesim seni çok iyi anlıyorum, biz aynı ildeyiz gel burda erkenden buluşup kaynaşalım , belki annen,baban,kardeşin ve ayşegül olur liste :))

merhabalarrrr.
ohhhh buluşun bakalım.:dilcikar:

çok sevimlisiniz ya resimlere bakdımda orda olmayı çok isterdim , çok özledim trabzonu çook (

ben geldim işteyim (( betüş tel.açıp ağlıyor bende burda ağlıyorum ((

su prensesinin daveti üzerine geldim....aslen tabzonluyum hepinize selam kızlarrrkaydirigubbakcemile5

ailen mi orda canım neresindensin trabzonun

hayır canım ailemle birlikte zonguldakta yaşıyorum...burda doğdum ama babam trabzon beşikdüzlü...annemin tarafı sürmeneli...trabzona çok küçükken gittim...ilkokulda falandım...tekrar gitmeyi çok istiyorum nasip olursa....

her ne kadar burda doğmuş olsamda ben kendimi trabzonlu hissediyorumdelikafadulden

tabi canım nede olsa damarlarında trabzonlu kanı taşıyosun ondan kendin tranzonlu hissetmen normal bu arada hoşgelsiniz topiğimize a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…