Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tmmy cık canım kimbilir ne heyecanlısındır allah bozmasın

bize ne oldu :uhm:
buluştuk herşey bitti mi yani,nerdesiniz ya kızlarlaelaelaelaelae

tmmy cık canım kimbilir ne heyecanlısındır allah bozmasın

ayy sorma tatlım yaaa. sabah çok erken uyanmış olmama rağmen gram uykum yok. içimde kelebekler uçuyo sanki. çok heyecanlıyım biran önce yarın akşam olsa. pardon saat 12yi geçmiş bu akşam olsa yazayım bari:))))
bize ne oldu :uhm:
buluştuk herşey bitti mi yani,nerdesiniz ya kızlarlaelaelaelaelae

evet yaaa hiç sorma topiiğimize kimsecikler uğramıo artıkın:1no2:

şafak doğa güneş yani senin için canım işallah hayırlısı olsun canım benim ya alkisalkisalkis
deliboncuğu aradım neti yokmuş,eftelyada işten çıktı evinde net yok onunya oda ondan giremiyor denizin sınavları vardı bu ara sabunda yazmıyor artık neyse durum bundan ibaret yani kaydirigubbakcemile3 bizi bırakma ama askerin gelincehihoyyythihoyyyt

kıslar annemler 2 saat sonra burada olacak acayip heyecanlyım.. çok özledim onlarıalkisalkisalkis

evet cnm dopan güneş.
ilk günler bukadar sık giremem belki mağlum hasret giderecoooook:)

kıslar annemler 2 saat sonra burada olacak acayip heyecanlyım.. çok özledim onlarıalkisalkisalkis

hadi gözünaydın cnm.a.s.

muratın gelmesine sayılı saatler kaldı zaman birtürlü geçmiyo bayılazzzzzaaaaam

**tmyy** canım gözün aydın askerin gelmiş:1rolleyes:

birinin askeri geldi,birinin anneciği geldi ben kaldım buralardasenağlamasenağlamasenağlamaben hala iyileşemedim biliyonuzmu gerçi bu topikte benimle ilgilenecek kimse kalmamamış ama:çok üzgünüm:

karşılamaya gidecekmisin

karşılamaya gittim bende çok güzeldi ahhhh ahhh Allah tüm bekleyenleri kavuştursun:Saruboceq:

**tmyy** canım gözün aydın askerin gelmiş:1rolleyes:

teşekkür ederim cnm benima.s.

birinin askeri geldi,birinin anneciği geldi ben kaldım buralardasenağlamasenağlamasenağlamaben hala iyileşemedim biliyonuzmu gerçi bu topikte benimle ilgilenecek kimse kalmamamış ama:çok üzgünüm:

geçmiş olsun tatlım ne oldu sana geleyim bi çorba yapayım sana. valla yakın olsak gelirdim haaŞeniz

trabzonda ev kiraları yaşam koşulları nasıl acaba

trabzonda ev kiraları yaşam koşulları nasıl acaba

trabzon çok pahalı bi şehir canım,benim babamın işi dolayısıyla türkiyede çok yer dolaştık oralı olduğumuz halde elimizde imkan olduğu halde gitmedik geçinemeyiz diye çünkü inanılmaz pahalı bir şehir,helede samsunla kıyaslayınca fiyatlar çok uçukCADIARZU

ciddimisin.tayin istediğimiz yerler arasında trabzon ama biz sivasın bi ilçesindeyiz şuan.inanki burasıda okadar pahalıki kıyafet ve yiyecek almış başını gidiyor.belki de çıkmaz.nedense biz yeşilliğine vurulup yazmıştık.saol cnm ilgin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…