canım ne güzel olur evet.aslında şuan tayinimiz çıktı diye çok seviniyorum.neden se bide hüzün sardı içimi büyükşehir kimseyi tanımıyorsun.sonrada diyorumki buraya geldiğinde kimseyi tanımıyordun ama alıştın diye teselli ediyorum.trabzonu çok merak ediyoruz eşimle çok övdüler bilenler hayırlı olur bizim için inş.
beşirli ve boztepede kaloriferli uygun fiyata evler var deniyo ama bilmiyomki iyi bi ev istersen 400 den başlıyo.
bu arada hoşgeldin sefa geldin. inşallah hayırlı olur yeni şehir yeni hayat.
canım ya ne kadar iyisiniz valla ilgileriniz için saolun.valla 500 gözden çıkardık biz iyi ev olsun istiyoruz bakalım hayırlısı.bide eşimin okuluna yakın olsun istiyoruz.
turizm otelcilik canım evet çorlu istanbula daha yakın ama çirkin bir yer hep fabrikalar felan demi ayy ben sevmiştim ama canım tekirdağı,yaşamak için değilde gezmek için gitmek isterim özledimde nasıl mutluydum o zamanlar orda,nasıl huzurluydum o zamanlar
eşin ne iş yapıyor canım alkisalkisalkis
tmmycim bende davetlimiyim nişana belli olmaz gelebilirim yani
evet canım tekirdağ güzel yokuşlarını benzetiyom trabzonuma ama maalesef çorludayım allah sağlık versin neyapalım :1no2: eşim muhasebeci canım senelerdir onlar burdalar anlıyacan çok zor dönüşümüz belli olmaz ama yinede çünkü eşim de çıldırıyo trabzon için nasip bu arada tayinleri trabzona çıkan arkadaşa da hayırlı olsun demek istiyorum çok seveceksiniz memlektimizi şehir olarak her türlü komfora sahip hemde komşuluğunu insanlığını kaybetmemişdir şehrimiz büyük şehirlerin kopuk ilişkileri yoktur bizim insanımızda deli dolu insanlarımız vardır umarım güzel günler geçirirsinizi:teytey:
birgün gelde seninle gezeriz ben gitmedim inanır mısın geçen sene yaz biraz gezdik erikliye kadar gittik şarköy felan gezdik güzel yerler ben tatil yerlerinde çok kalabalığı sevmem sakin yerler bakalım bu sene yine gideriz sen d gelirsin belki canım
umarım beğenirsiniz tatlım belki bir dahaki kk buluşmasına sende gelirsin ayy ne güzel olur:dance:terazi70 aslen konyalıyım,eşim çorumlu.sivasın ilçesindeyiz şuan.ama yakında trabzonda olcaz.
canım trabzonu beğenmeme gibi bi lüksümüz olamaz sanırım:)inşallah bende aranıza katılırım büyük mutluluk olur benim için.
canım ya ne kadar iyisiniz valla ilgileriniz için saolun.valla 500 gözden çıkardık biz iyi ev olsun istiyoruz bakalım hayırlısı.bide eşimin okuluna yakın olsun istiyoruz.
turizm otelcilik canım evet çorlu istanbula daha yakın ama çirkin bir yer hep fabrikalar felan demi ayy ben sevmiştim ama canım tekirdağı,yaşamak için değilde gezmek için gitmek isterim özledimde nasıl mutluydum o zamanlar orda,nasıl huzurluydum o zamanlar
eşin ne iş yapıyor canım alkisalkisalkis
tmmycim bende davetlimiyim nişana belli olmaz gelebilirim yani
500ü gözden çıkardıysanız heryerden ev bulabilirsiniz cnm merka etme. hele şu sıralar çok ev yapıldı kimse tutmuyo diye kiralar bayağı düşmüş. beşirlide kaloriferli bi evi 250 ye kiraya vrmişler duydum çok şaşırdım valla.
çok iyiymiş canım fiyatı keşke o fiyata denk gelse.biz emlak sitesinden baktık iyi evler 500 civarı.eşimin okulu avni aker stadının orda sanırım beşirli yakın oluyor o semte.bakalım 2-3 gün bakınırız olmadı emlakçıdan tutarız artık.keşke ucuz ev denk gelse masrafsız ne iyi olur.memurun hali belli:)))çok sağol
a.s.
canım terazicim önce eşinmi gidecek bilmiyorum ama 500 diye bakmayın olaya daha ucuzda bulabilirsiniz ya orda olsam elimden geleni yapardım inan forumdaki arkadaşlardan sadece tmmycim merkezde oturuyor oda eminim söyler,araba mesefesine herşeye dikkat etmek gerekiyor biliyorsun canım,daha bebişsevecez desene trabzon uğurlu gelir işallah
slm hemşolarım nasılsınız bakimmm mavruşumda burdaymışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?