Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu kk olayı en çok bizi etkiledi sanırım koptuk ya resmen

Evet canım buluşacaklar için tam bi felaket oldu . . .

Canımcığım buluşma haberi olan sayfanın (Trabzon) linkini buraya gir istersen gelip bakanlar haberdar olur ve oraya yönlenir . . .​

merhaba, bende aslen trabzon araklılıyım.suprensesi sen yoksa trabzonlularla buluşmak için mi gidiyorsun bak hiç haber veriyomu :))

merhaba, bende aslen trabzon araklılıyım.suprensesi sen yoksa trabzonlularla buluşmak için mi gidiyorsun bak hiç haber veriyomu :))

canım zaten gelecektim bide gelmişken buluşma yapalım dedik sağolsun kızlarda kaul ettiler ,samsundada yaparız canım buluşma olmazmı

canım zaten gelecektim bide gelmişken buluşma yapalım dedik sağolsun kızlarda kaul ettiler ,samsundada yaparız canım buluşma olmazmı

günaydın hatunlar,bugün siz ve memleketim nasılsınız? tabiki suprensesim burda da buluşuruz. siz nezaman buluşacaksınız orda?

günaydın hatunlar,bugün siz ve memleketim nasılsınız? tabiki suprensesim burda da buluşuruz. siz nezaman buluşacaksınız orda?

yarın buluşcaz canım delikafadulden resim ekleriz bende makina felan var tedarikli geldim

yarın buluşcaz canım delikafadulden resim ekleriz bende makina felan var tedarikli geldim

aferin kız sana zaten zeki olduğunu anlamıştım , iyi eğlenceler,hemşerilerime selamlar

ben artık topik topik girer açıklama yaparmışım ,

ya ben nereye aitim bir bilsem sıkıldım artık samsuna git oraya alış buraya gel buraya yoruldum...((

bu güzel günden çıkaracağım sonuç bu oldu:((

tatlışım suprensesim sen buraya aitsin vemeyiz seni gurbet ellere:) şaka bi yana üzülme cnm benim hiç olmazsa yakın biyerdesin bak istediğin zaman gelebiliyon. bikaç günde olsa stresini atıp gidiyosun.

tatlışım suprensesim sen buraya aitsin vemeyiz seni gurbet ellere:) şaka bi yana üzülme cnm benim hiç olmazsa yakın biyerdesin bak istediğin zaman gelebiliyon. bikaç günde olsa stresini atıp gidiyosun.

ayrılık ne kadar zor biliyonmu ne orda mutluyum ne burda,oraya alışıyorum buraya geliyorum buraya alışıyorum oraya gidiyorum orda herşey bazen öyle yabancı oluyorki sadece evimiz annem babam kardşeim var hani içten güvenip gidebilecem kimsem yok off ya

gitmişsin tmmycim ben yarın sabha yolcuyum ((

o güzel yüreğin anneliklede birleşince harika bir anne olacan canım inşallah a.s.

teşekkür ederim canımsın. inşallah Rabbim sanada banada nasip eder o güzel duyguyu. çok seviyorum çocukları hele benimde bi çocuğum olduğunu düşünemiyorum.:asigim:

teşekkür ederim canımsın. inşallah Rabbim sanada banada nasip eder o güzel duyguyu. çok seviyorum çocukları hele benimde bi çocuğum olduğunu düşünemiyorum.:asigim:

ben nasıldım buluşmada,çocukluydumya kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…