gece kuşları mrb,nasılsınız gerçi siz uyuyorsunuzdur ben işteyim ya,demin kuzenim aradı,ne zaman geliyon çok özledik seni diyo,dedim gelcem gelcem ....
gelcen valla suprensesi. bide toplanabilsek.
bu kk olayı en çok bizi etkiledi sanırım koptuk ya resmen
merhaba, bende aslen trabzon araklılıyım.suprensesi sen yoksa trabzonlularla buluşmak için mi gidiyorsun bak hiç haber veriyomu :))
canım zaten gelecektim bide gelmişken buluşma yapalım dedik sağolsun kızlarda kaul ettiler ,samsundada yaparız canım buluşma olmazmı
günaydın hatunlar,bugün siz ve memleketim nasılsınız? tabiki suprensesim burda da buluşuruz. siz nezaman buluşacaksınız orda?
yarın buluşcaz canım delikafadulden resim ekleriz bende makina felan var tedarikli geldim
ben artık topik topik girer açıklama yaparmışım ,
ya ben nereye aitim bir bilsem sıkıldım artık samsuna git oraya alış buraya gel buraya yoruldum...((
bu güzel günden çıkaracağım sonuç bu oldu:((
tatlışım suprensesim sen buraya aitsin vemeyiz seni gurbet ellere:) şaka bi yana üzülme cnm benim hiç olmazsa yakın biyerdesin bak istediğin zaman gelebiliyon. bikaç günde olsa stresini atıp gidiyosun.
gitmişsin tmmycim ben yarın sabha yolcuyum((
iyi akşamlar bayanlarrr.anneler gününüz kutlu olsunn
iyi akşamlar. anne değilim ama inşallah birgün bende olurum. tüm bayanların anneler günü kutlu olsun.
o güzel yüreğin anneliklede birleşince harika bir anne olacan canım inşallah a.s.
teşekkür ederim canımsın. inşallah Rabbim sanada banada nasip eder o güzel duyguyu. çok seviyorum çocukları hele benimde bi çocuğum olduğunu düşünemiyorum.:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?