Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay ben de heyecanlandım kızlar izmirlilere inat bizde yazarız isterseniz resimde ekleriz yüzlerimizi saklamak şartı9yla tabi :))

ayy çok sevinidirk oldum yaa. tmm yüzlerimizi saklayıp ekleriz fotolarımızıda. kıskananlar çatlasın:1closedeyes::sm_cool:

eklerız resımlerıde yüzlerıde saklarız güzemli kızlar oluruz hehehehe yenı arkadaşalrım olucak ne güzel ya

pekiiii buluşurkene birbirimizi nasıl tanıyacaz yakamıza kırmızı gülmü takacaz:)))

durun ben bi topiği açayımda :))ordan plan yapalım

pekiiii buluşurkene birbirimizi nasıl tanıyacaz yakamıza kırmızı gülmü takacaz:)))

ne yapıcaz bılıyonuz mu herkes bı A4 kağıdana KK yazıcak meydana gelınce elınde tutacak sonra görmemek kımın elınde ama bıtek bız bıldığımızdne bu ksıaltmayı buluşcaz belkı başka bılende vardır böylece onlarıda toplamış olucaz

sadece bı fikir -tatlicadiarzu-

bildiri dağıtıyolar diye meydan dayağı yemeyelim sonra:))))

kızlar topiği açtım haydi oraya gidelim

yok kız bızım tığımızden bellı olur ne olduğumuz

prenses burdayım bennnn diğer tarafa yazmışım ben

nasılsın canım çok yer var hangisindesin :))

ben burdayım canım
bendenız gece kuşu

bi gece kuşuda ben. sabaha kadar otururum akşama kadar yatarım boş gezenin boş kalfası olmak kolay değil nede olsa:)

gece kuşları mrb,nasılsınız gerçi siz uyuyorsunuzdur ben işteyim ya,demin kuzenim aradı,ne zaman geliyon çok özledik seni diyo,dedim gelcem gelcem ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…