kızlar haftaya geliyorum belli oldu denizin cuma günü müsaitti sizlerde müsait olurmusun napalım buluşma haberlerinde topik açalımmı napalım şimdiden saat ve yeri kararlaştırsak iyi olur ben çarşamba gecesi binicem
kızlar haftaya geliyorum belli oldu denizin cuma günü müsaitti sizlerde müsait olurmusun napalım buluşma haberlerinde topik açalımmı napalım şimdiden saat ve yeri kararlaştırsak iyi olur ben çarşamba gecesi binicem
sende gelecen demi sabuncum
Canım çok isterim ama saati uyar mı bana bilemem . . .
Çalışıyorum malüm . . .
Belki kalkmanıza yakın bi uğrarım . . .
Ben 19.30 gibi çıkıyorum çünkü ofisten . . .
:çok üzgünüm:
Canım bende bi ara dedim kar mı yağacak daha neler ama bu gün çok güzel açtı . . .
Senin askerin mi varrrr . . . :asigim:
Allah cc kavuştursun, tamamına erdirsin İnşAllah . . .
Amin .
İyiyim canımcığım seni sormalı ?
Maçka haberini senden duydum canım . . . Allah cc sabır versin ailesine, verir de, mertebesi yeter . . .
haftaya burdasın demek. iyi yaa çok sevindim. kararlaştırıp topik açalım trabzon buluşuyo diye. tabi o topiği açmak senin hakkın oldu prensesim senin sayende buluşcaz nede olsa.
bende demın sana baktım kız hoşgeldın
canım meydanda olur olmazmı herkes söylese isteklerini ayarlarız aslında
haftaya burdasın demek. iyi yaa çok sevindim. kararlaştırıp topik açalım trabzon buluşuyo diye. tabi o topiği açmak senin hakkın oldu prensesim senin sayende buluşcaz nede olsa.
canım eftalya açmışya ayıp olazmı tekrar topik açmam benim ona soracaktım ama oda epeydir girmiyor
tamam o zaman açıyorummmmm
başlık ''trabzonlular haydi ''olsun mu ???
tamam o zaman açıyorummmmm
başlık ''trabzonlular haydi ''olsun mu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?