Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne güzel canımcığım senin adına çok sevindim . . .

:asigim:

Buradan gün kararlaştırılıp buluşma haberi verilebilir tabi ki . . .

kaydirigubbakcemile5

süper bı haber bende uygunum sımdılık bı plan yok cuma gunu olur ınsallah

denizde cuma günü müsait olurmuşya gü<zel olur bizde şöyle izmirliler gibi anlatırız hala bitiremiyorlar anlata anlata ya

sende gelecen demi sabuncum

Canım çok isterim ama saati uyar mı bana bilemem . . .
Çalışıyorum malüm . . .
Belki kalkmanıza yakın bi uğrarım . . .
Ben 19.30 gibi çıkıyorum çünkü ofisten . . .

:çok üzgünüm:

Canım çok isterim ama saati uyar mı bana bilemem . . .
Çalışıyorum malüm . . .
Belki kalkmanıza yakın bi uğrarım . . .
Ben 19.30 gibi çıkıyorum çünkü ofisten . . .

:çok üzgünüm:

cumartesı yapsak sunu olmaz mı bende akşama kalamam çünkü o saate araba zor bulunur bızım oraya

evet cnm asker bekliyom.
şehit haberlerini duyunca burnumun direği sızlıyo inan. 2 şehidimizde trabzonluymuş. Rabbim ailelerine sabırlık versin:Saruboceq:

haftaya burdasın demek. iyi yaa çok sevindim. kararlaştırıp topik açalım trabzon buluşuyo diye. tabi o topiği açmak senin hakkın oldu prensesim senin sayende buluşcaz nede olsa.

haftaya burdasın demek. iyi yaa çok sevindim. kararlaştırıp topik açalım trabzon buluşuyo diye. tabi o topiği açmak senin hakkın oldu prensesim senin sayende buluşcaz nede olsa.

bende demın sana baktım kız hoşgeldın

canım meydanda olur olmazmı herkes söylese isteklerini ayarlarız aslında

canım eftalya açmışya ayıp olazmı tekrar topik açmam benim ona soracaktım ama oda epeydir girmiyor

canım eftalya açmışya ayıp olazmı tekrar topik açmam benim ona soracaktım ama oda epeydir girmiyor

evet doğru ama şimdi karar verdik buluşcaz ilk sayfada yer ve saat yazmaliki herkes konuyu açınca rahatça ulaşabilsin bilgilere.

tamam o zaman açıyorummmmm
başlık ''trabzonlular haydi ''olsun mu ???

tamam o zaman açıyorummmmm
başlık ''trabzonlular haydi ''olsun mu ???

Olabilir canımcığım tabi . . .
Ben cmrtside çalışıyorum bu arada . . . ama bahsettiğim gibi uğrarım siz kalkmadan yetişmeye gayret ederim . . .

kaydirigubbakcemile5

sen nasıl uygun görürsen ablacım ... cok heyecanlandım ya

ay ben de heyecanlandım kızlar izmirlilere inat bizde yazarız isterseniz resimde ekleriz yüzlerimizi saklamak şartı9yla tabi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…