Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
üzgünüm ben canım,haberlere hepsi acı ama hani bide trabzonluya biri sanki canımdan can gidiyor öyle olunca

üzgünüm ben canım,haberlere hepsi acı ama hani bide trabzonluya biri sanki canımdan can gidiyor öyle olunca

of bende duydum trabzonluda mı vardı.gelsın cenazesı gıdıcem ozaman Allah onu yapanları cezanladıracaktır adi insanlar

içim acıyor hala maçkalıymış ben çok etkileniyorum canım dua etmekten başka yapacak hiçbişeyimiz yok ne yazıkki değilmi

içim acıyor hala maçkalıymış ben çok etkileniyorum canım dua etmekten başka yapacak hiçbişeyimiz yok ne yazıkki değilmi

evte öyle trabzonlu olunca içim başka yanıyor benımde.gecen bırı daha vardı trabzonda tören yapıldı ona ben gıdemedım burda değildim bu defa gıdıcem.Allah nur içinde yatırsın ınsallah aaılesıne bol sabırlar versın

bizler içinde dua et canım ya orda o anı yaşatmak bile bir gururdur,allah daha yaşatmasın bu acıyı bize ya

Bende şimdi gazetelere baktım mataracı köyünden şehidimiz çok üzücü.Bu arada benim de eşim trabzon maçkalı yarı oralı sayılırım.

hiç kimseye yaşatmaz ınsallah.benım akrabam tanıdığım olmadıklaır halde içim gidiyo ölen kürt bıle olsa içim gıdıyo bıde aılelerını düşün

slm kızlar trabzon yazısını gornce hemen atladımmkaydirigubbakcemile3 bende trabzonluyum. memleketımı cok ozledım

ya şimdi hakkaridede bir şehidimiz daha olmuş ya(neyse kapatalım lütfen konuyu
senin erkek arkadaşın nerdeydi canım trabzondamı

ya şimdi hakkaridede bir şehidimiz daha olmuş ya(neyse kapatalım lütfen konuyu
senin erkek arkadaşın nerdeydi canım trabzondamı

yok benım erkek arkadaşm ankarada öğrencı.

aramıza yenı bır trabzonlu daha katıldı hoşgeldın canım

ay ne güzel çoğaldık böyle hzenbill canım biraz olsun memleket havasjı alıyor insan,hani temel kavanozda memleket havası saklıyormuşya

sagolun güzeller bende iyiydim..

haberleri yeni gördüm şehit varmış yine birisi benim kaldıgım yer maçkadanmış tüm moralim alt üst oldu

kızlar haftaya geliyorum belli oldu denizin cuma günü müsaitti sizlerde müsait olurmusun napalım buluşma haberlerinde topik açalımmı napalım şimdiden saat ve yeri kararlaştırsak iyi olur ben çarşamba gecesi binicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…