• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yolculuk deme bana ne oluryasakkelime
samsn ankara aras romatızmalı kadınlar gıbıydım kafamçokkarıştı
neyseki kocasımın yanındayım artık öptüm görüşürüz a.s.

sanada selam canımmmmmmm :1hug:

selamlar kızlar. yaaa bayağıdır uğrayamadım. çok giremiyorum kkya. bakayım ben yokken neler olmuş buralarda. bayağı şey okuyacam herhalde. hadi bismillah başlayayım okumaya.

kızlar mayısta buluşuruz inşallah ozaman. ben sürmenede oturuyorum bi sorun cıkmazsa gelirim inşallah

mayıstamı buluşuyoruz. iyi iyi havalarda açar trabzonun altını üstüne getiririz. ama mayısın 17 sinde sözlüm geliyo askerden. inşallah çakışmaz buluşmayla. çünkü bende çok istiom gelmek.

selamlar kızlar. yaaa bayağıdır uğrayamadım. çok giremiyorum kkya. bakayım ben yokken neler olmuş buralarda. bayağı şey okuyacam herhalde. hadi bismillah başlayayım okumaya.

canım ben gelecem ya işte evet azıcıkta havalarda ısınmış olur,okudunmu hepsini laelaelaelaelae,sözlünle çatıştırmayız bide canım ona göre ayarlarız,ya bide nerde buluşuruzki ,yer olarak önerilerileriniz varmı ben boztepe demiştim daha önce amalaelaelaelaelae

canım ben gelecem ya işte evet azıcıkta havalarda ısınmış olur,okudunmu hepsini laelaelaelaelae,sözlünle çatıştırmayız bide canım ona göre ayarlarız,ya bide nerde buluşuruzki ,yer olarak önerilerileriniz varmı ben boztepe demiştim daha önce amalaelaelaelaelae

ay buluşma yeri ayarlama kolay iş şekerim. meydanda biyerde buluşuruz. öyle çıkarız boztepeye. yakamıza kırmızı karanfil takarız:roflol: tanırız biribirimizi.

benim kocamda laz trabzonlu aşkım bende trabzonlu gelinim :)

yok kocam trazonlu istbulda yaşıyoruz :D daha gitmedik trabzona annesi babasıda istbulda :D

ay buluşma yeri ayarlama kolay iş şekerim. meydanda biyerde buluşuruz. öyle çıkarız boztepeye. yakamıza kırmızı karanfil takarız:roflol: tanırız biribirimizi.

dur kız heyecanlanıyorum bide çok özledim trabzonu hayal kuruyorum şimdiden,hani orda o kadar mutlu oluyorumki huzurlu,yoruldum artık yaşamaktan,arsindeki köydeki evimizde yaşamak istiyorum eski usul

selam millet ne yapıyorsunuz ses yok yinneeeee

Back