• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevgili suprensesi aynen dediğin gibi oturuyorumkaydirigubbakcemile3
yüksek okul mezunuyum bu ara ehlıyet sınavına hazırlanıyorum başka yaptığım bişi yok kk formu takıp etmeye çalışıyorum

slm hanımlar bende trabzonluyum ve oturuyorum.kk formunu takip ediyorum ama pek konluara yazmıyorum.bende aydınlıkevlerde oturuyorum

canım neden ama diğer illerdeki topikleri görmüyormusun herkes nasıl birlik içinde felan bizim neyimiz eksik bizde varız dememiz gerekir

sevgili suprensesi aynen dediğin gibi oturuyorumkaydirigubbakcemile3
yüksek okul mezunuyum bu ara ehlıyet sınavına hazırlanıyorum başka yaptığım bişi yok kk formu takıp etmeye çalışıyorum

nerden mezun oldun canım hangi okuldan,bende ehliyete gidicemde bi başlayamadım mayısı ilk haftası ya yazıldım kursa bir gittim hızlandırılmışmış 15 gün içinde ehliyet alacakmışım ne işim olur ben bişey bilmiyorumki o yüzden mayıstakine başlıcam 3 ay sürüyor hmm artık arabamızla geliriz kaydirigubbakcemile4

afyon karahısar suhut myo işletme mezunuyum canım.4 haftalıktı benım gıttığım kurs ıste 18 nısanda sınav var gecersem dıreksıyon derslerıne başlıcam inşallah.alıp cüzdana koyucam babamdan arabayı kacırabılırsem arabayla gelıcme buluşmaya:D

afyon karahısar suhut myo işletme mezunuyum canım.4 haftalıktı benım gıttığım kurs ıste 18 nısanda sınav var gecersem dıreksıyon derslerıne başlıcam inşallah.alıp cüzdana koyucam babamdan arabayı kacırabılırsem arabayla gelıcme buluşmaya:D

benimki 3 ay sürecek ben istedim canım böyle olmasını bilmiyorum bişey,o aradada pratik felan yaparım demi ama
şuhutta ne işin vardı kız nefret ederim afyonlulardan afyon isminde bile irkiliyorum kanım donuyor yüreğim canım acıyor

benimki 3 ay sürecek ben istedim canım böyle olmasını bilmiyorum bişey,o aradada pratik felan yaparım demi ama
şuhutta ne işin vardı kız nefret ederim afyonlulardan afyon isminde bile irkiliyorum kanım donuyor yüreğim canım acıyor

neden ballim ya benım orda cok ıyı arkadaşlarım vardıayrıca aılelerıde enı kızları gıbı benımsedı ama gel gör ki okuduğum yer için aynısını söyleyemıycem herkes bir değil tabı cok kötülerinide gördüm senın nasıl bı anın var afyon hakkında:utangac:

neden ballim ya benım orda cok ıyı arkadaşlarım vardıayrıca aılelerıde enı kızları gıbı benımsedı ama gel gör ki okuduğum yer için aynısını söyleyemıycem herkes bir değil tabı cok kötülerinide gördüm senın nasıl bı anın var afyon hakkında:utangac:

ben bu ballim kelimesini çok seviyorum ya ama herkes bilmiyor bunu kaydirigubbakcemile2
canım şöyle bir anım var:gençliğim,hayallerim,geçmişim ve geleceğim,sağlığım,namusum,şerefim,param gitti...yeterli mi :a015:

neyse ya sen sürmenenin neresindensin yengelerim oralı anneme sorayım köylerini

Herkese hayırlı cumalar olsun Rabbim bol rızık ve sağlık afiyet versin

amin denizcim hmm ne güzel ya bir slmda olsa geliyorsunuz topiğe

ee kızlar buluşma düzenliyormusunuz

düzenlicez tabiki canım ama bensiz olmaz lütfen yaaa en kısa sürede gelcem izin işimi ayarlayayım teyzemde taşınıyor söğütlüdeki tokileri bilirsiniz oraya taşınsın bende iznimi alaym gelcez süper olacakhihoyyyt

düzenlicez tabiki canım ama bensiz olmaz lütfen yaaa en kısa sürede gelcem izin işimi ayarlayayım teyzemde taşınıyor söğütlüdeki tokileri bilirsiniz oraya taşınsın bende iznimi alaym gelcez süper olacakhihoyyyt

peki beklerizzz biliyom tokilerii

kızlar ben geldim nasılsınız bakalım hihoyyyt dicektimki baktım topikte kimse yok:a015: karşılaşamıyoruz daha.. bu arada başkaya canım hoşgeldin a.s.

cancazlarım hoşgeldınız

suprensesi canım senınle afyon maceranı konuşmak isterim ballim.

ben sürmene merkezde oturuyorum ...

cancazlarım hoşgeldınız

suprensesi canım senınle afyon maceranı konuşmak isterim ballim.

ben sürmene merkezde oturuyorum ...

neyiniz meşhur ballimhmm bıçağınız demi ???

canım evliydim ben sultandağlıydı vatandaş özetle bu :lepi::lepi:

bu çicek trabzonumuzun güzel kızlarına gelsin

2658buket-6.gif

çiçeğin çok tatlı ablacım... demek sultandağlı hımm orda öğrenci olarak dost edınmek güzel gibiydi gerçi çoğusu nefret eder ama gelin olmak ayrıdır heralde neyse hayırlısı dıyelım:delphin:

Back