• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
afyona gelin gıtmıyorum abla :D sefgilim trabzonlu menim :D

afedersin ballim ben afyona gelin gıdıyorum sandın dıye düşündüm.kaydirigubbakcemile3
düğün olsun KK lar olarak hepınıze ayrı davetıye gönderıcem tabı kı sızler benım yenı arkadaşlarımsınız :D davetıyemı burdan yayınlıcam:sm_cool:

ee bizden de isteyecek tabi enişte ya neden olmasın ben trabzona gelmek iin bahane arıyorum öyle bunaldımki bizim arsinde çok yüksekte çok eski bir evimiz var trabzona gidiyoruz ama oraya çok uzun yıllardır gitmiyoruz orada olsam ah ne çok isterdim

ya aman allah korusun ,ya 2.evliliği düşünmüyorum ama öyle bişey yaparsam trabzonlu olsunda en kötüsü olsun en adisi en berbat insanı olsun ama trabzonlu olsun

öyle deme be abla hayırlısı olsun de daha iyi bence.bi erkek hata yaptı dıye hepsı kötü değildir senıde bulur bıgun hayatının aşkısı karamsar bakma hayata senin içtenliğin okadar güzelki gözlerinde sevgi damlıyo senı hak eden biri olucaktır yerimseniben

öyle deme be abla hayırlısı olsun de daha iyi bence.bi erkek hata yaptı dıye hepsı kötü değildir senıde bulur bıgun hayatının aşkısı karamsar bakma hayata senin içtenliğin okadar güzelki gözlerinde sevgi damlıyo senı hak eden biri olucaktır yerimseniben

tşk ederim canım naniknanik ama yok artık zor çok zor gerçi kısmetlerim çıkmıyor değil çevrede kimse bilmiyor işyerinde felan anlatmadım hiçbirşey onları ilgilendirmez neyse kısmet çıkıyor arada aman kalsın bak aklıma geldi ne anlatacam

annem bize gelmişti,dediki biri için çok hastır,tutturdu annen küfür ediyor
birgünde bu gece işe gidicekti oğlum tinerciye çatıyormusun dedi ne anlarız biz bundan karşılaşıyormusun demektir demi canım,oda başladı bağırmaya meğerse kavga ediyormusun anlamına geliyormuş,ya düşünsene annenle kocan arasında tercüman olduğunu kafamçokkarıştı

oyyy kültür farkı çok etkiliyor derlerdei de ınanmazdım var ya hayırlısı yaaa.s

etkilemezmi ama sadece sorun bu değildi tabi ben korktum trabzonlu değil diye afyona misafir gidecen öğrenci yada ziyarete felan o zaman süper olurlar ah ah ah

çeyizlerin hazırmı fıstığım yapalımmı bizde bişeyler

abla bize cok var aslında bılıyor musun okuyor sefgılım 3 yılı var :D anla gerisini yani...senağlama

ama şimdide kabuş ederim yanı teklif geri cevirilmez dimi:d

ben tek kızım annem koyuyo kenara bişiler ama çeyiz dedin mi hiç bitmez sürekli bişiler eklenir öyle değil mi?

abla bize cok var aslında bılıyor musun okuyor sefgılım 3 yılı var :D anla gerisini yani...senağlama

ama şimdide kabuş ederim yanı teklif geri cevirilmez dimi:d

ben tek kızım annem koyuyo kenara bişiler ama çeyiz dedin mi hiç bitmez sürekli bişiler eklenir öyle değil mi?

ay canım benim ya bide bizim orda bu işide abartırlar ben evlenmeyeceğim diyorum olsun kenarda dursun diyorlar başladılar bana sıfırdan çeyiz yapmaya neymiş çeyiz kadının namusuymuş kafamçokkarıştı

hadi ya öylemıymış :D duymamıştım.herşey çeyız mı ya ben şey düşünüyorum herşey çok çabuk yenılenıyo ya yenı bişeyler çıkıyo şimdi koymak ıstemıyorum kenara 4 sene sonra bunlar eskir yaa.çok yuklenmıyorum ben yanı

ben zaten çalışıyorum canım akşam eve gelincede tv karşısında oyuncaklar yapıyorum kediler felan görcen ama anneannem teyzem annem üçlüsü doldurdular gene görcen

bunları afyonda cok yapıyorlardı görmüştüm baya hediye veriyorlardı bırbırlerıne.güzelmiş ellerıne sağlık ya çok ttalılar...ben yarın yola cıkıyorum abla samsun-terme ye gelıyorum.bı gece kalıp tekrar yola

hadi ya canım merkeze gelmeyecekmisin görüşürdük zamanın olursa bende gelebilirim

dönüşte belkı olabılır merkeze gelırım belkı ama şimdi giderken olmaz pazar gunu sabah ankaraya gıdıcem cünkü zaman yok yanı.olmadı trabzon buluşmasında görüşürüz ınsallah

oldu ablacım ben kactım görüşrüz ınsallah tekrar Allah'a emanet ol öpüldün

dönüşte belkı olabılır merkeze gelırım belkı ama şimdi giderken olmaz pazar gunu sabah ankaraya gıdıcem cünkü zaman yok yanı.olmadı trabzon buluşmasında görüşürüz ınsallah

hmmm gezicez yani ben merkezde oturuyorum canım misafirde ederiz seni sen nasıl istersen ,vaktin olursada yazarsın ben özelden sana mailimi yazarım

ne güzel oldu ya böyle bir arada olmak güzel geçti demi

SEN VEDA ETMıŞSıN BıLE GÖRMEDıM BEN SENı BEKLıYORUM canım bende yatayım maaalesef çalışacam sabah iş var,öpüldün hayırlı yolculuklar

deliboncuk canım nasıl geçti yolculuğun acaba??
ee dünde kimse gelmemeiş topiğedelikafadulden

Back