Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam herkese bende diyorum acaba hiç trabzonluya rastlayamayacakmıyım.
merhaba arkadaşlar:teytey: Epy bir aradan sonra yine merhaba diyorum hemşerilerim mayısda gelmem hayal oldu büyük bir ihtimalle çok üzgünüm :1no2:bensiz toplanıaksınız ben burda çatlıcam simitleride götürürsünüz şimdi olsun sefanız olsun benim yerime de eğlenin kızlar:a015:
gene yakalayaadım yaaa
karayemişler ne zaman olur canım çok çekiyor ya(
hmm ablamınnnn canı nelerde çekmiş bulup getireyimmmm hemenn
**tmyy**karayemişide çok severim haaa.
şimdi değilde biraz daha havalar ısınınca olur diye biliyom cnm yaa. tabi ne kadar doğru biliyorum orası muamma:)))
kaydirigubbakcemile kız sen nerelerdesin he eftalyamdan haberi olan varmı neden girmiyorki (bilerek yanlış yazdım nikini görde kız gel topiğe diye canım :jeyyar:)
canım eniştemiz ne zaman geliyordu ona göre plan yapmalı acaba topikmi açsak trabzonlular buluşuyor diye ben gelene kadar ayarlarız,herkes müsait olduğu zamanı yazar
17 mayısta geliyo canım. o tarihten önce buluşsak iyi olur. çünkü o geldikten sonra başlıcaz hazırlıklara, koşturmaya.
sen 17 mayıstan önce izin alabilirmisin işyerinden??
dicenmi cidden çok seviyorum ya o kelimeyiDeLiBoNCuK selamlar ya ağlıycam artık yıne yoksunuz suprensesım ablam nerelerdesın sen ya bak gel sana ballim dıcem
nerde olucam iş başındaahihoyyyt
bende hastayım bu aralar sorma dıreksıyon dersınde kaptım şifayı burnum şapır şapır senağlama hayırdır ne sıkıntın var yoksun bayadır yakalayamıyordum senı