• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam herkese bende diyorum acaba hiç trabzonluya rastlayamayacakmıyım.

merhaba arkadaşlar:teytey: epy bir aradan sonra yine merhaba diyorum hemşerilerim mayısda gelmem hayal oldu büyük bir ihtimalle çok üzgünüm :1no2:bensiz toplanıaksınız ben burda çatlıcam simitleride götürürsünüz şimdi olsun sefanız olsun benim yerime de eğlenin kızlar:a015:

merhaba arkadaşlar:teytey: Epy bir aradan sonra yine merhaba diyorum hemşerilerim mayısda gelmem hayal oldu büyük bir ihtimalle çok üzgünüm :1no2:bensiz toplanıaksınız ben burda çatlıcam simitleride götürürsünüz şimdi olsun sefanız olsun benim yerime de eğlenin kızlar:a015:

olsun canım sen iyi ol mutlu ol simitin lafımı olur gönderirim ben sana

karayemişler ne zaman olur canım çok çekiyor ya:((

hmm ablamınnnn canı nelerde çekmiş bulup getireyimmmm hemenn

kaydirigubbakcemile kız sen nerelerdesin he eftalyamdan haberi olan varmı neden girmiyorki (bilerek yanlış yazdım nikini görde kız gel topiğe diye canım :jeyyar:)

**tmyy**karayemişide çok severim haaa.
şimdi değilde biraz daha havalar ısınınca olur diye biliyom cnm yaa. tabi ne kadar doğru biliyorum orası muamma:)))

canım eniştemiz ne zaman geliyordu ona göre plan yapmalı acaba topikmi açsak trabzonlular buluşuyor diye ben gelene kadar ayarlarız,herkes müsait olduğu zamanı yazar

kaydirigubbakcemile kız sen nerelerdesin he eftalyamdan haberi olan varmı neden girmiyorki (bilerek yanlış yazdım nikini görde kız gel topiğe diye canım :jeyyar:)

canım eniştemiz ne zaman geliyordu ona göre plan yapmalı acaba topikmi açsak trabzonlular buluşuyor diye ben gelene kadar ayarlarız,herkes müsait olduğu zamanı yazar

17 mayısta geliyo canım. o tarihten önce buluşsak iyi olur. çünkü o geldikten sonra başlıcaz hazırlıklara, koşturmaya.
sen 17 mayıstan önce izin alabilirmisin işyerinden??

selamlar ya ağlıycam artık yıne yoksunuz suprensesım ablam nerelerdesın sen ya bak gel sana ballim dıcem :D

17 mayısta geliyo canım. o tarihten önce buluşsak iyi olur. çünkü o geldikten sonra başlıcaz hazırlıklara, koşturmaya.
sen 17 mayıstan önce izin alabilirmisin işyerinden??

canım almam birazcık zor müdürle aram hiç iyi değil bu ara,onunla iyi geçinmem lazımki izin versin,bu gerçeğin biraz geç farkına vardım ama,bugünden itibaren yakalığa başladım

DeLiBoNCuK selamlar ya ağlıycam artık yıne yoksunuz suprensesım ablam nerelerdesın sen ya bak gel sana ballim dıcem :D
dicenmi cidden çok seviyorum ya o kelimeyi

suprensesı sonunda yakaladım senı:D ne habersın ballim :D

hehehe canımsın benim,başım çok ağrıyor gerginim son günlerde izne ihtiyacım var netleşemedi bir türlü netleşsin hemen gelicem 2 günde olsa izin istiyorum,sen ne yapıyorsun canım

bende hastayım bu aralar sorma dıreksıyon dersınde kaptım şifayı burnum şapır şapır senağlama hayırdır ne sıkıntın var yoksun bayadır yakalayamıyordum senı

bende hastayım bu aralar sorma dıreksıyon dersınde kaptım şifayı burnum şapır şapır senağlama hayırdır ne sıkıntın var yoksun bayadır yakalayamıyordum senı

yine kaybettik birbirimizi anlaşılanbenneyaptımki

Back