• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haçen ben de trabzonluyum ha buraya geldim.
şimdi istanbuldayım ama bi uşak bulursam oraya taşınacam :Saruboceq:

qünaydın millett hihoyyyt hayırlı cumalar ve bol kazançlı ßir qün qeçirmeniz dileğiyle yerimseniben

haçen ben de trabzonluyum ha buraya geldim.
şimdi istanbuldayım ama bi uşak bulursam oraya taşınacam :Saruboceq:

öyle yap zaten sakın yabancıya varma yerimseniben
qünaydın millett hayırlı cumalar ve bol kazançlı ßir qün qeçirmeniz dileğiyle
canım güzel dileklerin hepimiz için geçerli olsun

eftelya nerdesin canım zaten yoksun haftasonu şimdiden özlettirme :1hug:

Selam fistuklar kaydirigubbakcemile4 bende trabzonluyum ...
biri buluşmamı dedi sanki:d

selamlar kızlar. cumanız mübarek olsun.
deliboncuk hoşgeldin aramıza.

slm bende trabzonluyum ama ist büyüdüm almanyaya gelin geldim
tarbzon/ macka / ogulagac köyü :))

buralardayım canım ofiste pcde sorun vardı mesaj yazıyorum kapanıyodu proğram aniden ondan yazamadım dün bir türlü siz nerlerdesiniz karşılaşamıyoruz daha :uhm:

canım çok hastayım,doğru düzgün doktorada gidemedim acildekilerde uzman olmadıkları için anlamıyorlar,nefes alamıyorum bronşit yada astım olmuşum bugün test yapacaklar müdürün annesi ameliyat oldu o izinli olduğu için ben izin alamıyorum akşam üstü gidecem artık şu özel hastaneleride anlamıorum şikayet edecem hepsini iyileşeyim,hastayım kötüyüm nefes alamıyorum doluymuşlar ctesiden önce randevu vermiyorlarmış deli dıdalar bi iyileşeyim göstercem hepsine

canım çok hastayım,doğru düzgün doktorada gidemedim acildekilerde uzman olmadıkları için anlamıyorlar,nefes alamıyorum bronşit yada astım olmuşum bugün test yapacaklar müdürün annesi ameliyat oldu o izinli olduğu için ben izin alamıyorum akşam üstü gidecem artık şu özel hastaneleride anlamıorum şikayet edecem hepsini iyileşeyim,hastayım kötüyüm nefes alamıyorum doluymuşlar ctesiden önce randevu vermiyorlarmış deli dıdalar bi iyileşeyim göstercem hepsine

canım çok geçmiş olsun zor allah şifanı versin aksatma sakın hiçbirşey sağlığından kıymetli değila.s.

kızlar mayısta buluşuruz inşallah ozaman. ben sürmenede oturuyorum bi sorun cıkmazsa gelirim inşallah

kızlar mayısta buluşuruz inşallah ozaman. ben sürmenede oturuyorum bi sorun cıkmazsa gelirim inşallah

kızlar dün öğleden sonra doktora gidebildim,önce bir cıngal çıkardım sonra gittim doktora iğne verdi bana iyileşeyim güzelce teyzemde o zamana kadar taşınır,bakın glicem ya hasta hasta çalışıyorumki iznimi trabzona gelirken alayım diye

deliboncuk inşallah canım ya gelebilirsin napıyon çalışıyormusun evdemisin nasıl geçiyor günlerin sürmenede

slm hanımlar bende trabzonluyum ve oturuyorum.kk formunu takip ediyorum ama pek konluara yazmıyorum.bende aydınlıkevlerde oturuyorum

Son düzenleme:
Back