Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
üstteki yerde biizm köyümüz evimiz beklerim kızlar ama ben trabzondayken gelin denize felanda gireriz

buda bizim mandalina ağacımız ,bizim köyde mandalilna ,portlaka ,limon,kivi,ahududu yetişiyor ya keşke şartlar el versede orda yaşabilsem

ben burdan nasıl geri kalmışım...
tühh yazık bana...
marul kız...ben yokum burda he...
trabzonluyum çok şükür...
üstüne üstük farozluyum...

Bence de tühh sana :dilcikar:
Ama bende geç farkettim geç olsun temiz olsun boşver -tatlicadiarzu-
Ana sen bide farozlu musun :1shok:
Tahmin etmeliydik be kaydirigubbakcemile3

Suprensesi canım resimleri iş yerinde göremiyorum ama eminim çok güzeldir..
Ben deniz görmeyen taraftayım kaydirigubbakcemile3Hiç denizle alakamız yok ya...

delikafaduldenAHHHHHHHHHH suprensesi koydun resimleri mahvettin beni o ne güzellikdir inşallh birgün yine memleketime dönebilirim ben de mayısa bişe kalmadı biraz daha dayanayım Allah izin verirse ordayım canım trabzonum :sm_cool:birsürü planlar yaptım heryere gidicem inşallah:teytey:

buda bizim mandalina ağacımız ,bizim köyde mandalilna ,portlaka ,limon,kivi,ahududu yetişiyor ya keşke şartlar el versede orda yaşabilsem

ayy nasıl canım çekti ne güzelde ağaç maşallah şimdi olsam ordada çıkıp ağaca toplayıp dalında yesem mandalinaları cokacimcoook

kızlar bende trabzon yazmasına bakmayın samsunda oturuyorum ben memleket hasreti bendede var yani ama sizden ricam TRABZON61topiğimizi lütfen ilgisiz bırakmayalım aa bizim adanadan izmirden neyimiz eksik,topiğimiz arka sayfalarda kaybolmaya yüz tutmuştu

gez arkadaşım vallahi o aylardada ne güzeldir sende resimler çek bize gittiğin yerlerden bende gidicem nisan sonu gibi:lepi:

günaydın kızlar :sm_cool: nasılsınız bu gün 61'in asil güzelleria.s.

günaydın kızlar :sm_cool: nasılsınız bu gün 61'in asil güzelleria.s.

biri benden mi bahsetti :jeyyar::uhm:iyiyim canım tşk ederim,her zamanki yoğun bir gün iş iş iş ay burası olmasa :lepi:sen nasılsın neler yapıyorsun

tmmyy canım nerelerdesin boş bırakmak yok bak topiği

geldim yavrum yaaa vallahi çok boşluyoz topiğimizi ayol. bundan sonra hergün uğrayacam. söz.
ben burdan nasıl geri kalmışım...
tühh yazık bana...
marul kız...ben yokum burda he...
trabzonluyum çok şükür...
üstüne üstük farozluyum...

oooo sen şimdi harika kolbastı oynarsın haaa.

biz katılımcı olalım umaysu neresindensin arkadaşım trabzonun?uzaktasın sende ne kadardır trabzondan uzaksın canım

Günaydın kızlar a.s. Canım benim annem maçka hamsiköylü,eşimde akçaabatlı yaklaşık 2 senedir gidemedim.Bu sene nasip olursa gitmek istiyorum inşaaallaaahhhhh :teytey:bu arada istanbulda doğdum,büyüdüm.Canım memleketim Trabzonu, trabzonsporu ve insanlarını çok seviyoruma.s.a.s.

günaydın kızlar
tmmy cim bak gelmezsen ceza veririz sana ona göre haberin olsun,sırnaşık şey
ya trabzonlu olupta kolbastı oynamayı beceremeyen başka kimse varmı arkadaşlar benden başka,ya ne yaparsam yapayım olmuyor,öğretin beni diye yalvarıyorum milllete beceremiyorum yine

merhaba canlar su prensesi kolbastı bilmeyen arıyosun ben varım canım doğma büyüme trabzonluyum ben de beceremiyom ay şimdi canım oynamak istedidelikafadulden ama bilmeyen oynayınca da çok komik oluyo dur açıyım şurdan erkan ocaklıyı bir döktüreyim haydeeeeeeeeeee hoptekkkkkk:sm_cool:

kızlar ben çok pis hoptek oynarım şimdi bile yerimde duramıyorum meydanda iş yerimiz son ses açılmış meydan yıkılıyor şimdi olduğum yerde kıvırıyorum kaydirigubbakcemile2 işyerinde ancak bu kadar oluyookaydirigubbakcemile3

canım sen yine oynamaya kalkabiliyorsun ben onuda beceremiyorum diyorumki biri bacağımı oynatsın felan öğretirlerken ya bir yolu olmalı bana ne bende istiyomdelikafadulden

ohhhhhhhhhhhhh devam:teytey: hemşerim bizim için de inlet meydanı yakında ben de gelicem arşınlıycam oraları haydeeeee hopteeeeekkkkkkkkkdelikafadulden

biri benden mi bahsetti :jeyyar::uhm:iyiyim canım tşk ederim,her zamanki yoğun bir gün iş iş iş ay burası olmasa :lepi:sen nasılsın neler yapıyorsun

napim canım evden işe işten eve mekik dokuyorum hergünüm aynı valla burasıda olmasa hayatım monoton birşekilde devam ederdi sanıyorum iyiki varsınız kızlar insanın kendine yakın birileriyle hiç tanımasada konuşması çoook güzelll a.s.:enbuyukkk:

kızlar helede aprılım bi süprizim olacak kaybolma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…