• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
birthday203.jpg

canım sen yine oynamaya kalkabiliyorsun ben onuda beceremiyorum diyorumki biri bacağımı oynatsın felan öğretirlerken ya bir yolu olmalı bana ne bende istiyomdelikafadulden

öğretiriz canım benim sen yeterki iste kaydirigubbakcemile2

oynayalım uşaklar trabzon kolbastisi hobaadelikafadulden

eftelya madem meydandasın burayı bilirsin canım meydandan çömlekçiye inen yolun başından çekmiştim,ya çok özleidm trabzonumu

keşke şimdi orda olabilsek,oranın kokusunu herşeyini hissedebilsek

Eşim Trabzonlu o yüzden bende yarı Sivas yarı Trabzonluyum... Trabzon bir başka güzel. Yeşilin ve mavinin her tonu var... Yazları Trabzona gitmeyi çok seviyorum ve hatta Samsundan sonraki otobüs yolculuklarını özlüyorum... Bir taraf mavi deniz, bir taraf yemyeşil dağlar... O manzara için 16 saat yolculuğa değer bence...

Eşim Trabzonlu o yüzden bende yarı Sivas yarı Trabzonluyum... Trabzon bir başka güzel. Yeşilin ve mavinin her tonu var... Yazları Trabzona gitmeyi çok seviyorum ve hatta Samsundan sonraki otobüs yolculuklarını özlüyorum... Bir taraf mavi deniz, bir taraf yemyeşil dağlar... O manzara için 16 saat yolculuğa değer bence...

çok haklısınız o güzellikleri görmek için değer tabiki ama ben özellikle trabzon ve rizenin
sahilinin katledildiğini düşünüyorum denizimizle aramıza bir canavar gibi yol girdi sahil gezmelerimiz geliyo aklıma da içim sızlıyo sahili görmek istemiyom en azından daha az zarar verebilirlerdi .bence bu bir katliamdı :oklava:. sahil katliamı ama olan oldu artık

cok eskiden samsun - trabzon yolu cok kötüydü ama simdi cok sükür muhtesem yollar...
gecen yaz arabayla türkiyeye gitmistik... yolculuk iyi gecmisti cok sükür

evet yollar çok güzel olmuş ama sahil deniz denen bir şey göremiyosun samsun ve giresunda sahil köylerinin içine doğru yol geçti ama trabzonda ve rizede öyle değil buralar hiç korunmadı

evet o konuda haklisiniz
ama sanirim artik birseylerin degismesi icin cok gec öyle degilmi? :S

olsun herseyeragmen memleketimi cok seviyorum
cok özledim :(

sevme konusu değil bu canım çok sevdiğim için bu tepkim evet artık çok geç ama engellemelerimiz sonuç vermedi maalesef memleketimi ben de çok seviyorum ben trazon ismini duyunca burnumun direği sızlıyo bari karadenizdeki diğer güzelliklerin katledilmesine tepkilerimizi dile getirebilsek

ben nerdeyse 2 senedir gidemedim çıldırmak üzereyim allah inşallah nasip eder 2 ay sonra trabzondayım bekle beni canım trabzonum

evet evet ben sizi anliyorum...
üzülüyor insan tabi ki...
ay ne güzel benim yerimede bol bol tadini cikarin insallah:)

bende cok özledim...

Back