• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende trabzonluyummm ana tarafından:)hiç gitmek nasip olmadıı oraya gelinmi gitsem neyapsam yahuu gidemezsem gözlerim açık gidecek

GEL CANIM BİZİM GELİNİMİZ OL,KARDEŞİME ALALIM SENİ TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ SON SINIFTA OKUYOR,NERESİNDEN ANNEN TRABZONNUN BABAN EGELİMİ:jeyyar:GELİNİMİZ OLACANYA ONDAN SORUYORUM

ya şttt trabzonlular nerdesiniz ya koskoca topikte hiç yok mu sanki arkadaşlar biz dünyanın heryerindeyiz burdamı olamıcaz lütfen boş bırakmayalım topiği

Günaydınnna.s. bu konuda bende çok üzülüyorum.:çok üzgünüm:Bana göre güzel trabzonum ilk sayfada olmalı ve katılımda bol olmalı ama maalesef:1no2:

biz katılımcı olalım umaysu neresindensin arkadaşım trabzonun?uzaktasın sende ne kadardır trabzondan uzaksın canım

BEN TRABZON OFLUYUM AMA DOĞMA BÜYÜME ıSTANBULLUYUM :delphin: HEMŞERıLERıM SıZı ÇOK SEVıYORMMMa.s.

Trabzon Çaykara'lı bir hemşeriniz olarak hepinize selamlar hihoyyyt

oh ne güzel ya gidiyormusunuz kızlar trabzona sık sık

Ben her yaz gidiyordum ama 3 senedir gidemiyorum bu yazda düğünüm var hayatta gidemem senağlama

kaydirigubbakcemile2BEN ÇOK GıTMEK ıSTıYORUM AMA Bı TÜRLÜ NASıP OLMUYOR EŞıM VAKFIKEBıRLı ONUNLA BERABER BU YAZ Bı TRABZON TURU YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ AÇIKCASI

Tatlıcadı daha önce hiç gitmedin mi CADIARZU

bikere küçükken qitmiştim babamla beraber :smiley-cool: oda babamın emeklilik işlemleri için qitmesi lazımdı bende öle qittim 1 hafta kaldık döndük dahada qitmedim cnm nasip olmadı

mavrulam,sizin köyünüz neresi bayağı yüksek olmalı:bbo:bende ekleyeyim

tmmyy canım nerelerdesin boş bırakmak yok bak topiği

birthday217.jpg

mavrulam,sizin köyünüz neresi bayağı yüksek olmalı:bbo:bende ekleyeyim

Canım orası Çaykaranın yaylaları evet çok yüksektir ama çok güzeldir :jeyyar:

of of of yaylara bak be. heryaz yayla yayla dolaşırız biz. oralardaki, hava su hiçbiyerde yok. hele o bulutları yakından görmek bambaşka bişey. imkanınız varsa görmenzi tavsiye ederim kızlar.:lepi:

Al benden de o kadar kaydirigubbakcemile5

ben burdan nasıl geri kalmışım...
tühh yazık bana...
marul kız...ben yokum burda he...
trabzonluyum çok şükür...
üstüne üstük farozluyum...

Back