• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar bendeniz trabzon-maçka -hamsiköylüyüm.eşim akçaabatlı istanbulda oturuyorum.Trabzonu çok seviyorum.:sm_cool:Karadenizli olmaktan gurur duyuyorumhihoyyyt tanışmaya ne dersiniza.s.a.s.

möerhaba hemşerim a.s.ben de trabzonloyum eşim akkçaabatlı biz de tekirdağ da oturuyoruz .:oklava:herkez nedir bu gurur guyma nedir bu trabzon sevgisi anlayamadık diye üstüme gelselerde onlar anlayamazlar ben de gurur duyuyorum memleketimle bir de trabzonsporumla yarın inşallah yeneriz beşiktaşı ve biz şampiyon oluruz:hooray:

ay canım benim uzaklardasın yani sana,onlar anlayamaz bizi boşver canım trabzonumuz bir tane

slm hemşolarr bende trabzon gürbulak köyünden oldum (yeni evlendimde )

trabzon merkezde oturuyorum

hepinizi çok öpüyorum a.s.
bu arada burda olanalr bugün hava süper güneşli yaz gibi :)

ay canım benim uzaklardasın yani sana,onlar anlayamaz bizi boşver canım trabzonumuz bir tane

evet canım aynen dediğin gibi ben trabzon bir aşktır benim için demişdim sitede herkez eleştirdi ne kadar eleştirselerde benim için öyle dedim unu yaşayan bilir. oraları soluyan bilir . ayrıca orası güneşliymiş burada sulu kar ve yağmur yağıyor olsun ben yağmuru çok seviyorum çünkü yağmur bana trabzonumu hatırlatıyo senağlamayağmur demek demek memleketim demek ,yağmur sonrası mis gibi kokan toprak demek hepinizi öptüm hemşerilerim benim:a015:

canım zaten gelip görmeden,yaşamadan bilenler yorum yapıyorya deli olacam

s.a. karadenizin sevimli insanlari bende trabzon caykaraliyim vatanin her topragi benimicin güzel önemli olan birlik beraberliktir...

s.a. karadenizin sevimli insanlari bende trabzon caykaraliyim vatanin her topragi benimicin güzel önemli olan birlik beraberliktir...

tabiki öyledir arkadaşım biraz yanlış anlaşılma oldu herhalde birlik beraberliğe herkez bizim kdar önem verse. herkez bence karadenizde bunun bilincinde memleketimize olan sevgimizi söylerken amacımız zaten ayrımcılık gibi birşey değil. herkezin doğduğu toprakları sever herkez memleketini özler şair istanbula şiirler yazarken bunu ayrımcılık adına yazmamışdır .a.s. keşke herkez benim kadar sevse vatanını insanlarını benim her köşeden arkadaşım var sivas antep erzurum trakya manisa daha bir sürü ama trabzonuma olan sevgimi söylerim söyliyeceğimde bunu yanlış anlaşılması beni yıldırmaz:sm_cool:

evet canım aynen dediğin gibi ben trabzon bir aşktır benim için demişdim sitede herkez eleştirdi ne kadar eleştirselerde benim için öyle dedim unu yaşayan bilir. oraları soluyan bilir . ayrıca orası güneşliymiş burada sulu kar ve yağmur yağıyor olsun ben yağmuru çok seviyorum çünkü yağmur bana trabzonumu hatırlatıyo senağlamayağmur demek demek memleketim demek ,yağmur sonrası mis gibi kokan toprak demek hepinizi öptüm hemşerilerim benim:a015:

insanın memleketini sevmesi ve bunu dile getirmesi kadar normal bişey olamaz. eleştirileri takma amaaaannn boşver. sizde sevmek zorundasınız demiyozya kimseye biz sevioz memleketimizi buda kimseyi ilgilendirmez dimi ama:):lepi:

insanın memleketini sevmesi ve bunu dile getirmesi kadar normal bişey olamaz. eleştirileri takma amaaaannn boşver. sizde sevmek zorundasınız demiyozya kimseye biz sevioz memleketimizi buda kimseyi ilgilendirmez dimi ama:):lepi:

kaydirigubbakcemile5 öpüldün canım doğru söylüyosun :lepi:

canım sen bizi yanlış anladın sanırım,bizde aynı şeyden bahsediyoruz yalnız insanlarda nedense bir trabzon antipatisi var anlayamıyorum nedense,gerçi çekemediklerindendirÇok üzgünüm çoookdelikafadulden

canım sen bizi yanlış anladın sanırım,bizde aynı şeyden bahsediyoruz yalnız insanlarda nedense bir trabzon antipatisi var anlayamıyorum nedense,gerçi çekemediklerindendirÇok üzgünüm çoookdelikafadulden

bu trabzon insanının kendini her alanda ispatlamasından kaynaklanıyo bence futboldan tut da siyasetten tut da her alannda insanımız başarılı ya haluk ulusoyla az mı uğraşdılar hatırlasanıza iş adamlarımız desen öyle aslında çok farklı dönen olaylar var fakat konuyu oralara taşımak istemiyorumkötükedihüso

ben de trabzonluyum ve bununla gurur duyuyorum her türk vatandaşının memleketiyle gurur duyduğu gibi...çok özledim memleketimi hele o dağlarına duman düşer ya o ihtişamlı yeşil yamaçlar belli belirsiz görünür dumanların arasından o ne muhteşem bir manzaradır...canım trabzonum bekle beni inşallah bu yaz geleceğim yeşil kollarına

bu trabzon insanının kendini her alanda ispatlamasından kaynaklanıyo bence futboldan tut da siyasetten tut da her alannda insanımız başarılı ya haluk ulusoyla az mı uğraşdılar hatırlasanıza iş adamlarımız desen öyle aslında çok farklı dönen olaylar var fakat konuyu oralara taşımak istemiyorumkötükedihüso

canım ben samsudna yaşıyorum babamın işi dolayısıyla ,mesela samsunun milletvekilillerinin hepsi trabzon kökenli bakanımızda öyle,:lepi:burdaki iş adamlarının çoğuda yine aynı şekildekafamçokkarıştı:lepi::lepi:

bırakın herkes trabzonlu olmasın o ayrıcalık bize kalsın:hooray:

ştt trabzonlular nerdesiniz ya hava nasıl memleketimizde soğukmu burası gibi allah nasip ederse nisan sonu gelicem bir kaç günlüğüne kuzenimin doğumgünü var azıcıkta bahçe işimiz var tmmy de ban çay sözü verdi nasılsa:teytey:

:teytey:kızlarrrrrr ben de mayısda gidiyom bari benide çaya alın olmaz mıa.s.

bende trabzonluyummm ana tarafından:)hiç gitmek nasip olmadıı oraya gelinmi gitsem neyapsam yahuu gidemezsem gözlerim açık gidecek

ştt trabzonlular nerdesiniz ya hava nasıl memleketimizde soğukmu burası gibi allah nasip ederse nisan sonu gelicem bir kaç günlüğüne kuzenimin doğumgünü var azıcıkta bahçe işimiz var tmmy de ban çay sözü verdi nasılsa:teytey:

hava buz gibi yaa soğuk çok üşüyoz
evettt oleeeyy nisanada bişe kalmadı haa hihoyyyt

:teytey:kızlarrrrrr ben de mayısda gidiyom bari benide çaya alın olmaz mıa.s.

alırız tabi yaa almazmıyız. başka kimse gelmiyomu yawwww. hayden kızlar gelin bakayımkaydirigubbakcemile

Back