Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay canım benim uzaklardasın yani sana,onlar anlayamaz bizi boşver canım trabzonumuz bir tane
s.a. karadenizin sevimli insanlari bende trabzon caykaraliyim vatanin her topragi benimicin güzel önemli olan birlik beraberliktir...
canım yengem oralı ya özleden yazayım sana ,neyse artık nisanda gelicem bi çay ısmarlarsın boztepede
evet canım aynen dediğin gibi ben trabzon bir aşktır benim için demişdim sitede herkez eleştirdi ne kadar eleştirselerde benim için öyle dedim unu yaşayan bilir. oraları soluyan bilir . ayrıca orası güneşliymiş burada sulu kar ve yağmur yağıyor olsun ben yağmuru çok seviyorum çünkü yağmur bana trabzonumu hatırlatıyo senağlamayağmur demek demek memleketim demek ,yağmur sonrası mis gibi kokan toprak demek hepinizi öptüm hemşerilerim benim:a015:
insanın memleketini sevmesi ve bunu dile getirmesi kadar normal bişey olamaz. eleştirileri takma amaaaannn boşver. sizde sevmek zorundasınız demiyozya kimseye biz sevioz memleketimizi buda kimseyi ilgilendirmez dimi ama:):lepi:
s.a. karadenizin sevimli insanlari bende trabzon caykaraliyim vatanin her topragi benimicin güzel önemli olan birlik beraberliktir...
canım sen bizi yanlış anladın sanırım,bizde aynı şeyden bahsediyoruz yalnız insanlarda nedense bir trabzon antipatisi var anlayamıyorum nedense,gerçi çekemediklerindendirÇok üzgünüm çoookdelikafadulden
bu trabzon insanının kendini her alanda ispatlamasından kaynaklanıyo bence futboldan tut da siyasetten tut da her alannda insanımız başarılı ya haluk ulusoyla az mı uğraşdılar hatırlasanıza iş adamlarımız desen öyle aslında çok farklı dönen olaylar var fakat konuyu oralara taşımak istemiyorumkötükedihüso
ştt trabzonlular nerdesiniz ya hava nasıl memleketimizde soğukmu burası gibi allah nasip ederse nisan sonu gelicem bir kaç günlüğüne kuzenimin doğumgünü var azıcıkta bahçe işimiz var tmmy de ban çay sözü verdi nasılsa:teytey:
:teytey:kızlarrrrrr ben de mayısda gidiyom bari benide çaya alın olmaz mıa.s.