- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi EU2
üstteki yerde biizm köyümüz evimiz beklerim kızlar ama ben trabzondayken gelin denize felanda gireriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben burdan nasıl geri kalmışım...
tühh yazık bana...
marul kız...ben yokum burda he...
trabzonluyum çok şükür...
üstüne üstük farozluyum...
canım sen trabzondamı oturuyorsun :uhm:
buda bizim mandalina ağacımız ,bizim köyde mandalilna ,portlaka ,limon,kivi,ahududu yetişiyor ya keşke şartlar el versede orda yaşabilsem
delikafaduldenAHHHHHHHHHH suprensesi koydun resimleri mahvettin beni o ne güzellikdir inşallh birgün yine memleketime dönebilirim ben de mayısa bişe kalmadı biraz daha dayanayım Allah izin verirse ordayım canım trabzonum :sm_cool:birsürü planlar yaptım heryere gidicem inşallah:teytey:
günaydın kızlar :sm_cool: nasılsınız bu gün 61'in asil güzelleria.s.
tmmyy canım nerelerdesin boş bırakmak yok bak topiği
ben burdan nasıl geri kalmışım...
tühh yazık bana...
marul kız...ben yokum burda he...
trabzonluyum çok şükür...
üstüne üstük farozluyum...
biz katılımcı olalım umaysu neresindensin arkadaşım trabzonun?uzaktasın sende ne kadardır trabzondan uzaksın canım
merhaba canlar su prensesi kolbastı bilmeyen arıyosun ben varım canım doğma büyüme trabzonluyum ben de beceremiyom ay şimdi canım oynamak istedi ama bilmeyen oynayınca da çok komik oluyo dur açıyım şurdan erkan ocaklıyı bir döktüreyim haydeeeeeeeeeee hoptekkkkkk
kızlar ben çok pis hoptek oynarım şimdi bile yerimde duramıyorum meydanda iş yerimiz son ses açılmış meydan yıkılıyor şimdi olduğum yerde kıvırıyorum kaydirigubbakcemile2 işyerinde ancak bu kadar oluyookaydirigubbakcemile3
biri benden mi bahsetti :jeyyar::uhm:iyiyim canım tşk ederim,her zamanki yoğun bir gün iş iş iş ay burası olmasa :lepi:sen nasılsın neler yapıyorsun