• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese slm nasılsınız ben epeydir bakamadım buralara ne güzel artık daha çok yazan var..ben trabzonda oturuyorum buralı değilim ama çok sevvdim burayı..şimdi 5 aylık hamileyim ve sizlere trabzonda yaşayanlara bişey soracam özel karadeniz hastanesi nasıl bir hastane doğumu orda yapmaya karar verdim ama herkes başka başka konuşuyo yakını filan orda doğum yapan varmı yazabilirmii..

canım hiç gitmedim özel karadeniz hastanesine bende 6ay önce oğum yaptım
tüm kontrollerimi doğum hastanesinde yaptırdım dışarıda doktorun özel yerine gittim tahlili falan hastanede yaptırdım doğumumuda doğum hastanesinde yaptım memnunda kaldım

canım hiç gitmedim özel karadeniz hastanesine bende 6ay önce oğum yaptım
tüm kontrollerimi doğum hastanesinde yaptırdım dışarıda doktorun özel yerine gittim tahlili falan hastanede yaptırdım doğumumuda doğum hastanesinde yaptım memnunda kaldım

bende ilk hülya hanıma gittim sonra bazı şeyler oldu değiştirdim berna hanıma gittim doğum hastanesinde doğum yapaım diye ama pekte istemiyorum arkadaşımın doğumunda yanındaydım ve çok ilgisiz ve kabaydı herkes ve çok pis geldi bana ortam özel hastaneler daha düzenli ve temiz olduğu için karadeniz hastanesine karar verdik gibi bişey ama hala kararsızım ben ya neyse teşekkür ederim hayırlısı artık..

ayy hemşerilerimi ßulmak ne qzel yaa :) bende aslen TRABZON / OF luyum nickimdende ßelli olduğu qißi ;) tek parolamız 61 :)))))

kızlar ya haftaya yemekteyiz trabzondaymış işallah alnımızın akıyla çıkarız adanalıların programı gibi olmaz

vay yakaladım seni:jeyyar: yürü bakayım çabukkaydirigubbakcemile

merhaba bacular bende trabzonlu olarak aranızda bulunmaktan onur duyarım benide aranuza alirmisinuz:utangac::utangac:

neresindensin canım,alırız tabi ama gel şöyle bırakma bizi

Trabzon sürmene köprübaşılıyım.Heryeri ayrı güzel Türkiyem ama işte memleket bu kan herhalde daha bi güzel heryerden gibi geliyor bana...
Trabzonluya sormuşlar __Trabzonlu olmasan ne olurdun die
cevap vermiş __Mahçup olurdum :)))

benim annem akçaabatlı babam arsinli orda yaşamıyoruz ama fırsat buldukça gidiyoruz

kız suprensesi sen çok güzel akçaabat köftesi de yaparsın şimdi ...cokacimcoook..aaa sabah sabah
nerden geldi aklıma ...

kız sus unuttunmu rejimdeyiz :1no2:kötü şeyleri (köfte gibi ) telaffuz etmeyelim ama aaadelikafadulden

canım ben samsunda oturuyorum babamın işi dolayısıyla ama annem akçaabatlı babam arsinli merkezdede evimiz var,sürekli gidiyoruz geçen hafta annemler ordaydı 2 hafta sonrada ben gidecem malum büyüklerimiz yakınlarımız felan orda hep;sen neresindensin

canım ben samsunda oturuyorum babamın işi dolayısıyla ama annem akçaabatlı babam arsinli merkezdede evimiz var,sürekli gidiyoruz geçen hafta annemler ordaydı 2 hafta sonrada ben gidecem malum büyüklerimiz yakınlarımız felan orda hep;sen neresindensin

benimde annem akçaabatlı babam gümüşhaneli. ama gümüşhaneye hiç gitmedim.
boztepede oturuyoz biz.

akçabatlı demek biz mersin köyündeniz canım sen,nerde okuyorsun

akçabatlı demek biz mersin köyündeniz canım sen,nerde okuyorsun

hmm mersin akçaabatın çıkışında nerdeyse, annemlerin köyüde girişinde. derecik köyü.
ben aöf işletme okuyorum. ama daha öncedende söğütlüde fatih eğitim (tmyo) tekstil okumuştum.

hmm mersin akçaabatın çıkışında nerdeyse, annemlerin köyüde girişinde. derecik köyü.
ben aöf işletme okuyorum. ama daha öncedende söğütlüde fatih eğitim (tmyo) tekstil okumuştum.

canım yengem oralı ya özleden yazayım sana ,neyse artık nisanda gelicem bi çay ısmarlarsın boztepede

Back