• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne güzel ve hala ordasın ne mutlu sana here kadar burada mutlu olsamda memleketimde olmayı çoooooooooooook isterdim

ne güzel ve hala ordasın ne mutlu sana here kadar burada mutlu olsamda memleketimde olmayı çoooooooooooook isterdim

evet budayım meydanda çalışıyorum canım ..burdan başka bi yerde yaşıyamam gibi geliyo bana :s-tatlicadiarzu-

ben de öyle derdim bir zamanlar ama insannın sevdiği söz konusu olunca onu anlıyamıyor ve birşey daha ben istanbulu severdim istanbula karşı hep manevi duygularla özlem duyardım ve şimdi sevdiğim insanla buradayım

bende geldim benim eşim trabzon mackalı trabzona gttm 3yıl önce ama mackayı görmedim teyzemde orda merkezde oturuyo inş bu yaz yine giderimhihoyyyt

yeniyil10051.jpg

bütün hemşerilerimin yeni yılını kutlar bütün güzelliklerin sizlerin olmasını dilerim mutlu yıllar:D

sağol canım bende tüm hemşerilerimizin yeni yılını kutluyorum herkese hayırlar getirir inşaallah

ula hemşerulerum nerelerdesunuuuuuz da gelin haburayada biraz konişak daaa muhabbetunuzada doyilmayi yani heeeeeee

ben de trabzonluyum, doğma büyüme istanbuldayım.
uzun süredir gidemedim, özledim memleketimi.

merhaba!
Trabzonluyum en kötüsü Trabzon'dan uzakta bir Trabzonluyum! çok özlüyorum herşeyini en kaba saba hallerini ,en merhametli hallerini !çok farklıyız nedeni bilinmeyen yoğunlukta coşku taşıyoruz minicik yüreklerimizde hepimiz!herkesten önce biz sinirleniyoruz ! herkesten çok yufka yüreklilik yapıp çabucak affediyoruz ! çoğumuz kabayız ama umulmadık anlarda nezaketin dersini veriyoruz dünyaya!
!!!BİZ ÇOK FARKLIYIZ ÇÜNKÜ TRABZONLUYUZ!!!

merhaba!
Trabzonluyum en kötüsü Trabzon'dan uzakta bir Trabzonluyum! çok özlüyorum herşeyini en kaba saba hallerini ,en merhametli hallerini !çok farklıyız nedeni bilinmeyen yoğunlukta coşku taşıyoruz minicik yüreklerimizde hepimiz!herkesten önce biz sinirleniyoruz ! herkesten çok yufka yüreklilik yapıp çabucak affediyoruz ! çoğumuz kabayız ama umulmadık anlarda nezaketin dersini veriyoruz dünyaya!
!!!BİZ ÇOK FARKLIYIZ ÇÜNKÜ TRABZONLUYUZ!!!
sizi çok iyi anlıyorum ben de memleketten uzaktayım senağlama bizi çok iyi anlatan kelimeler bunlar çok teşekkür ederim ben size trabzon bir sevdadır bunu trazonu soluyan anlar bütün hemşerilerime selamlar:teytey:

merhabalarrr bayanlar bende trabzondayım ama aslen gümüşhaneliyim
sizlere menleketinizden kucak dolusu selamlar
bugün hava çokk güzel yaa ama bebiş var tek çıkamıyorum yaa

Back