• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ohhhhhhhh be ben de üzülüyordum ne kadar azız diye çok sevindim hemşerilerimi görünce trabzonu sevmeyen olabilir mi ne kadar yer var böyle yeşil olan bir karadeniz kaldı umarım bozulmaz memleketimiz safi.naz arkadaşımız da bizi gurbettte heveslendirdi hüzünlendirdi

bende trabzonluyum aslında annem ve babam trabzonlu ben zonguldakta dogmuşum ama hep gidiyorummmmmmmmmm yazın ordaydım şimdiden çok özledim trabzonuuuuuuuu benide aranıza alın hemşolarımmmmmmmmmmmmmm

Köy sakinleri Yağmur Duasına çıkmışlardı.Bütün Köy ahalisi toplandı.İçlerinden birinin elinde Şemsiye vardı. Bu: İNANÇ'TIR. Babalar bebeklerini havaya hoplatır,çocuklar gülmekten bayılır.Yere düşeceklerini akıllarına bile getirmezler.Çünkü babaları onları tutacaktır. Bu: GÜVEN'DİR Yatağımıza girerken yarın uyanıp yaşamaya devam edeceğimize dair teminatımız yoktur.Ama yinede ertesine güne dair planlar yaparız. Bu: ÜMİT'TİR İnancınızı Güveninizi ve Ümidinizi hiç kaybetmemeniz dileğiyle NİCE BAYRAMLAR DİLİYORUM...

hastayım size yaa tum trabzonlulara kucak dolusu sewgilerr baştan sona karadenize selamlar:))) hepinize hayırlı bayramlar.... ofli yokmudur yaw aranızda :D
nasuldur ofun erkekleri haçan bi deyin bağa :jeyyar:

teşekkürler hemşerim ben de bütün herkezin bayramını kutluyorum bu bayram da anadan babadan kardaşdan memleketten uzaktayız benim gibi olmayanlar kıymetinni bilsin ama eşim oğlum sağlıklı yanımda bu da nimet buna da şükür ama buruk bir bayram daha............

bütün hemşerilerimin bayramı mubarek olsun sizleri seviyorum kızlar.....

herkese selambende trabzonluyum aama 5 ay önce evlenerek oradan ayrılmak zorunda kaldım istanbuldayım şimdi henüz bebiş yok bekliyoz

herkese selambende trabzonluyum aama 5 ay önce evlenerek oradan ayrılmak zorunda kaldım istanbuldayım şimdi henüz bebiş yok bekliyoz

slm canım demekki senle aynı zamanlarda evlendik bende trabzonluyum 5 ay önce evlendim burda yaşıyom neresindeydin sen peki?

merhaba hemşerim siz de gurbettesiniz sizi az çok anlayabildiğimi sanıyorum çok zor gurbette olmak ama bebiş bekliyormuşsunuz ben de bebek olduktan sonra daha çok alıştım bebekten sonra daha da benimsiyonuz herşeyi:emir_bebek:size de Allah sağlıklı bir evlat nasip eder inşallahbu arada bütün hemşerilerime kucak dolusu sevgiler a.s.sevgiler

merhaba anlayışın için teşekkürler alışmakta zorluk çekmedim açıkçası ne bilim istanbulu seviyordum zaten eşimide seviyorum birde bebek olursa inşaallah çok daha mutlu olucam ALLAH herkese nasib eder inşaallah bendende tüm trabzonlulara kucak dolusu sevgiler

herkese selam bende trabzon sürmeneliyim ne cok trabzonlu varmis forumda:D:D

herkese selam arkadaşlar duaedin yarın hasta olma günüm ve ben bu seferde hasta olmak istemiuorum ne olur dua edin de hamiş kalayım:CüvCüv::ecrin_bebek:

Back