Trabzon///61

Canim bu tur konusmalara kafani takma..eger ki istiyorsan seviyorsan, hersey guzel olur. Ben sinirli birisiyimdir aslinda ama evlendik evleneli (ki 2 ay bile olmadi) kendime hakim olabiliyorum cunku onu seviyorum, onu uzmek istemiyorum. Evet orf ve adetlerimiz bir oldugundan Trabzonlu ile evlenmelisin, yani tabi gonul isi
Yurtdisindansin, neresinden canim ve Trabzonun neresinden??
a.s.:1hug:

Ewet arkadaslar bu sene Trabzona giden veya Trabzonda oturan arkadaslar, alisveris merkezi Forumu ziyaret eden varmi? Varsa nasil buldunuz?

Ben gittim bence baya pahali yani fazla guzel kiyafette bulamadim. En guzeli terasdi

Evet gittim, cok guzel yamislar harika ve buyuk ve dedigin gibi en harikasi teras, denize dogru ufffffffffffffff mukemmeldi...Evet pahali, kemer valtini halt eder diye dusunuyordum ama bilmiyorum cunku fiyatli...

slm kızlar bende Trabzonluyum(çaykara) fakat Bursada yasıyorum. memleketimi çok seviyorum ne kadar uzak kalsam ayrı kalsamda ornın izleri hiç birzaman üstümden çıkmıyor.22 gün sonra evleniyorum nişanlım giresunlu ve evlendikten sonra giresun nufusuna kayıtlı olucak olmam o kadar gücüme gidiyoki.kimliğimden Trabzon ibaresinin silinmesi resmen içime oturuyo şimdiden.benim memleketim bi başka.nereye gidersem gideyim ne kadar memleket gezersem gezeyim benim için mükemmel olan tek yer canım Trabzonum.tabi Trabzon kızıyım oranın havası suyu karıstı hamuruma .unutmam imkansız belki ama işte kimliğimde Trabzon yerine başka bir şehir ismi görecek olmak çok acı geliyo...

Ewet arkadaslar bu sene Trabzona giden veya Trabzonda oturan arkadaslar, alisveris merkezi Forumu ziyaret eden varmi? Varsa nasil buldunuz?

Ben gittim bence baya pahali yani fazla guzel kiyafette bulamadim. En guzeli terasdi

bende bu sene forum trabzona gıttım çok guzel olmus yakısır trabzonuma kendıme gore guzel kıyafet bulamadım orda kapalı oldugum tesetture uygun bırsey bulamadım ama kızıma pançoda 1 pantolon 1 gomlek aldım 35 ytl verdım panco uygundu iç çamasırı satan yere gırdım fıyatlar ucmus :1shok:duyunca şok oldum bu arada kızlar bu topıgı çok ıhmal edıyoz hanı hemserılerım artık ıhmal etmeyelımŞeniz

canım benım karadenız erkeklerı bıraz hırcın olurlar ama sevdımmıde tam severler :asigim:bende trabzonluyum esımde trabzonlu o bagırınca ben susarım ben bagırınca o orta yolu buluyoruz yanı kafamçokkarıştı

merhaba bayanlar bende trabzon çaykaralıyım(uzungolden) bu sene mayıs ayında bursaya gelin oldum eşim bursalı trabzonlularla anlaşamadım ne demişler trabzondan kız alacaksın ama kız vermeyeceksin.

ya hemserılerım topıgımızde yıne kımse yok bıraz daha ılgı gosterelım lutfen
hadıyın kot kafaliler beklıyorum

ya hemserılerım topıgımızde yıne kımse yok bıraz daha ılgı gosterelım lutfen
hadıyın kot kafaliler beklıyorum

ne oluyo la :mymeka:

kot kafali dedin şimdi bize mirmirmirmir

geldik işte kaydirigubbakcemile

derım tabı kot kafalı nerdesınız hiç yazmıyonuz buraya

Bu başlığı görünce memleketimi özlüyorum ya....

İçim kötü oluyo ....

bende geleyim bari:)))) bende trabzonluyum burdayım.
forumu soran arkadaş; forum gezmek için oturup bir kahve neeeyim içmek için çok güzel fakat alışveriş için biraz pahalı. işte bilindik markalar biraz daha ucuz.

slm hemsolar nasılsınız bakım bugunnnnnnnnn

selam,ben de Trabzon luyum.İstanbul da yaşıyorum.Memleketimi çok çok seviyorum ve çok özledim.

vay be kimse uğramıyo buraya yaaa heeeeyt trabzonlular nerelerdesiniz yaaa????

bir yerde trabzon 61 yazacak da ben de burda böyle duracakmıyım asla duramam merhabalar bütün hemşerilerime trabzonuma aşık olan herkeze merhabalar 1 seneden fazladır gidemiyorum çok özledim memleketimi herşeyini ama yeni halini pek beğenmiyorum içim acıyor sahili görünce denizimizle aramıza girmeyecekdiler sahil boyu yürümelerimiz mazide kaldı denizsiz şehir gibi olduk ataparkımı bölüp geçen yollar ne bileyim hoşuma gitmedi bekle memleketim meydanım uzun sokağım boztepem bozkurtlardaki simitçi bekle geleceğim ben gurbette olmanın etkisiyle coştum galiba ama beni trabzonlu olup da gurbette olan anlar

ya hiç sorma gerçekten sahil denen bişey kalmadı demek sen bide 100. yıl parkını görsen ağlarsın:) bir avuç yeşillik kalmış parkta etraf hep otoban olmuş. bi bakıma iyi trafik sorunu yok gideceğin yere hemen gidiyosun yollar kısaldı ama güzelliklerde yok oldu. bu arada uzun sokakta eski thy nin o köşede bi simitçi var onun simitleri daha güzel:)))) gelince oranın simitini yede bak hak vereceksin banaa.s..

ana ben burayı yeni gördüm herkesler trabzonlu ya ne güsell bende trabzonluyum trabzonda yaşıyorum merkezde çalışıyorum ama evim taaaa kalkınmada üniversteye yakın yani:) bende tanışmak istiyorum trabzonlu arkdaşlarlaaa

kesin denerim tmyy tavsiyen için teşekkürler.babam akşam uçağıyla yanımızda olacak hasret gidereceğiz çok mutluyum.nnilüfern hanım ben sizin evinizin resimlerinini sitede gördüm ama nereden olduğunuza bakmamışdım bu perdeler birtek trabzonda vardır dedim yanılmadım da kardeşiminkilerde sizinkilerden zaten bizde perde çeyizmeyiz güzel olur

meraba kızlar bende hasbe has trabzonluyum memleketimi çok seviyorum ben değirmenderede oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…