bende trabzonluyum ama yurt disinda yasiyorum..
konuyu acan arkadasimiz demis ki eside trabzonluymus diye.. öncelikle Allah bir yastikta kocatsin diyorum..
ve evliliginiz nasil gidiyor acaba sorabilirmiyim? yani söyle..
bende karadenizli bir beyle evlenmeyi istiyorum aslinda.. cünkü örf ve adetlerimizi daha iyi anlayabilir..
ama bana hep kiziyorlar.. o sinirli sen sinirli o inad sen inad nasil yürüson o evlilik diyorlar..
iki karadenizli evlenirse gercekten böyle zormu oluyor?
Ewet arkadaslar bu sene Trabzona giden veya Trabzonda oturan arkadaslar, alisveris merkezi Forumu ziyaret eden varmi? Varsa nasil buldunuz?
Ben gittim bence baya pahali yani fazla guzel kiyafette bulamadim. En guzeli terasdi
Ewet arkadaslar bu sene Trabzona giden veya Trabzonda oturan arkadaslar, alisveris merkezi Forumu ziyaret eden varmi? Varsa nasil buldunuz?
Ben gittim bence baya pahali yani fazla guzel kiyafette bulamadim. En guzeli terasdi
bende trabzonluyum ama yurt disinda yasiyorum..
konuyu acan arkadasimiz demis ki eside trabzonluymus diye.. öncelikle Allah bir yastikta kocatsin diyorum..
ve evliliginiz nasil gidiyor acaba sorabilirmiyim? yani söyle..
bende karadenizli bir beyle evlenmeyi istiyorum aslinda.. cünkü örf ve adetlerimizi daha iyi anlayabilir..
ama bana hep kiziyorlar.. o sinirli sen sinirli o inad sen inad nasil yürüson o evlilik diyorlar..
iki karadenizli evlenirse gercekten böyle zormu oluyor?
ya hemserılerım topıgımızde yıne kımse yok bıraz daha ılgı gosterelım lutfen
hadıyın kot kafaliler beklıyorum
Bu başlığı görünce memleketimi özlüyorum ya....
İçim kötü oluyo ....
bir yerde trabzon 61 yazacak da ben de burda böyle duracakmıyım asla duramam merhabalar bütün hemşerilerime trabzonuma aşık olan herkeze merhabalar 1 seneden fazladır gidemiyorum çok özledim memleketimi herşeyini ama yeni halini pek beğenmiyorum içim acıyor sahili görünce denizimizle aramıza girmeyecekdiler sahil boyu yürümelerimiz mazide kaldı denizsiz şehir gibi olduk ataparkımı bölüp geçen yollar ne bileyim hoşuma gitmedi bekle memleketim meydanım uzun sokağım boztepem bozkurtlardaki simitçi bekle geleceğim ben gurbette olmanın etkisiyle coştum galiba ama beni trabzonlu olup da gurbette olan anlar