Trabzon///61

hoşbulduk canım benim eltimde orda oturuyo canım....

canım onlarda kemik hastanesinin aşşasaında oturuyo caminin orda

slm kızlar bende aydınlık evlerde oturuyorummm..

tmmy canım sen neslinin arkadaşısın sanırım biz onla görüşüyoruz :)

burda tanıştık ..

canım onlarda kemik hastanesinin aşşasaında oturuyo caminin orda

hmm öyle şahsen çok insan tanımıyorum mahalleden ama sima olarak görsem belki çıkarabilirm
slm kızlar bende aydınlık evlerde oturuyorummm..

tmmy canım sen neslinin arkadaşısın sanırım biz onla görüşüyoruz :)

burda tanıştık ..

evet nesliyle lisede aynı sınıfta okuduk hey gidi dünler cips canavarıcokacimcoook

valla :)

arada buluşuyoz biz birdaki buluşamya sende gelirisin :)

olur valla bana uyar gerçi şimdi eşi gelcek onun izine şu sıralar buluşamayız:))))
buluştuğunuz zaman haberim olursa kesinlikle katılırım size.

olur valla bana uyar gerçi şimdi eşi gelcek onun izine şu sıralar buluşamayız:))))
buluştuğunuz zaman haberim olursa kesinlikle katılırım size.

evet canım eşi 15 gün burda boş olduğu bi vakit görüşürüz tabi :) güsel olurrkaydirigubbakcemile5

merhaba bende trabzonda oturuyorum bir sene oldu eşim burda çalışıyo o yüzden yerleştik buraya..burda yaşayanlara bir sorum var ben hamileyim dr tavsiye edebilirmisiniz hülya çiçek varmış biri önerdi bilen varsa yardımcı olabilirmi bana şimdiden teşekkür ederim..

ben bekarım çok bilgim yok ama yakşalık 20 gün önce yengem doğum yaptı. oda herşeyin en iyisi olsun bi sorun çıkmasın diye çok araştırıp öyle buldu doktorunu. özel karadeniz hastanesinde erkek bi dr ama adını unuttum şimdi. ama gerçektende çok iyiydi normal doğum yaptı bebeğide sağlıklı kendiside sağlıklı şuanda. sanada Allah rahat doğum nasip etsin inşallah.

sağol cnm ben araştırmaya devam ediyim olmadı hülya hanıma giderim artık..

sağol cnm ben araştırmaya devam ediyim olmadı hülya hanıma giderim artık..

tmm gerçi şimdiki doktorların hepsi iyi son zamanlarda bi şikayet duymadım. hülya hanım doğum hastanesindemi? oranın doktorlarıda iyidir bi arkadaşım orda doğum yaptı şimdi bi arkadaşım daha orda yapacak.
hakkında hayırlısı olsun. benimde kulağım delik olsun annemlere sorar iletirim sana.

evet hülya hanım doğum hastanesinde bende ordan bi dr olsun istiyorum doğumuda allah nasip ederse orda yaparım çünkü..sen trabzondamısın neresinde oturuyosun

evet hülya hanım doğum hastanesinde bende ordan bi dr olsun istiyorum doğumuda allah nasip ederse orda yaparım çünkü..sen trabzondamısın neresinde oturuyosun

evet trabzondayım boztepede oturuyorum sen neresinde oturuyosun??

ben artvin hopadan geldim eşimde ankaradan geldi..ben sevdim burayı eşimde aynı hemen alıştık sayılır

ben artvin hopadan geldim eşimde ankaradan geldi..ben sevdim burayı eşimde aynı hemen alıştık sayılır

hmm sende hemşerimiz sayılırsın. iyi ya sevdiğinize sevindim. burda ünide okuyoken başka şehirlerden gelenler çok aşağılardılar buraları işte şusu yok busu yok diye. ama şehrimiz geçen senelere nazaran bayağı gelişti.

bence iyi yani gezecek yer var rahat bir yer yani ben zaten çok büyük şehirleri sevmem belkide ondan sevdim yeterli burası istediğin herşey var bence... sen çalışıyomusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…