- 11 Temmuz 2008
- 168
- 1
- 39
- Konu Sahibi EU2
arkadaşlar bende maçkalıyım hatta yarın allah kısmet ederse yarın gece yola çıkıyorum tarbzona gidiyoooooruuuuuuuuum
:sm_cool:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bende maçkalıyım hatta yarın allah kısmet ederse yarın gece yola çıkıyorum tarbzona gidiyoooooruuuuuuuuum
ben fındığın liseden arkadaşıyım. boztepede oturuyom aöf işletme okuyom. kısmetse yakında forumda işe başlıcam. sen çalışıonmu. olabilir taniyabiliriz şahsen tanımasakta bi göz aşinalığı olabilir.bende trabzoluyum ve burda yaşıyorum kaydirigubbakcemile2
sen nersindesin bakim, çalışıyonmu ne yapıyon biliyon trabzon küçük tanırık belki birbirimizi:1rolleyes:
hımm olsun şeker bigün buluşak
ben fındığın liseden arkadaşıyım. boztepede oturuyom aöf işletme okuyom. kısmetse yakında forumda işe başlıcam. sen çalışıonmu. olabilir taniyabiliriz şahsen tanımasakta bi göz aşinalığı olabilir.
evet yaaa buluşalım herkes buluşuyo bizim memlekette tık yok vallaa:içelim:
hmm tamam biliyorum orayı mutlaka görmüşümüdür seni. olsun bigün hep beraber görüşürüz. a.s.şeker ben trabzon esistem bilgisayar da çalışıyom doğma büyüme buralıyım fındıkla görüşüyüz biz sendele görüşürüz :)hihoyyyt
Sanmiyorum ya neden olsunki , bizim buyuklerimiz cogu hepsi k.denizden evli. ve iliskileri sonsuz.
Tmm sinirli inatci olursa iki taraf biraz zor olabilir ama bu sirf k.denizli diye deilki, baska yerden olmus olsa yine ayni sey olabilir.
Bende kesinlikle k.denizden evlenmeyi dusunuyorum,dedigin gibi orf ve adetlerimiz.iki taraf Trabzonlu olunca guzel olur ya. Allah hepimiz icin hayirlisini nasip etsin ..