Trabzon///61

bende trabzon sürmeneliyim.. nickimden anlaşıldığı üzere.. sesimi duyan biri yada birileri var mı haşimdi ... uyku tutmadı beni de

aa ne güzel tam hemşoymuşuz:)))hadi kimlerdensin desem heheheheh çok bilirmişim gibi:)))

trabzonlular nerdesınız bacılarım carşamba oraya gelıcem cok özleım memeleketımı

slm bende trabzon şalpazarındanım ama doğma büyüme istanbulluym annem ve babam trabzonlu trabzonu evlendikten sonra geçen yaz görmek nasip oldu orda doğup büyüyenler oraya resme aşık örneğin eşimm

selam bende trabzon akçaabatlıyım aslen eşim de trabzon merkez. ama sinopta doğdum ve büyüdüm. geçici olarak sinopta yaşıyorum. bebeğim doğsun bekle beni trabzon geliyorum. bu arada eşim trabzonda onuda çok özlüyorum. ama az kaldı bekle aşkım 2ay sonra ordayım:) hepinize sevgiler

trabzonlular nerdesınız bacılarım carşamba oraya gelıcem cok özleım memeleketımı

slm hemşeriler bende trabzon,luyum.ama antalyada yaşıyorum.memleketimi çok seviyorum ve özlüyorum.bizim memleketimiz gibisi yok.hele,helede karadeniz insanı gibisi hiçççç yok.sevgilerimle.:teytey:a.s.

meraba kızlar bende trabzonluyum ama ben şanslıyım memleketimde oturuyorum vallahi bizim buralar gibisi yok

bende trabzon sürmeneliyim ama hiç gitmedim eminim bu kötü bişey bir an önce gidip görmem lazım a.s

herkeseeee selaamm bende trabzonluyummm eşimde trabzonluu amaa bazı sebeplerden ötürü antalyada yaşıorum şimdilik..20sene gidemicem trabzonuma temelli olarak amaa tabikii... temmuzda ordayımmm benimm bitanecikkk memleketimmm...

Merhaba arkadaşlar ben de Trabzonluyum.Ama Ankarada yaşıyorum.:çok üzgünüm:

bende trabzon sürmeneliyim ama hiç gitmedim eminim bu kötü bişey bir an önce gidip görmem lazım a.s

evvett bencede bir an önce gidip görmelisin çocukken hiç ilgilenmezdim biri bana sürmenelisin dese değilim istanbulluyum ben diye bas bas bağırırıdım ama erzıncana gelin gidipte oralrı görünce valla memleketimin kıymetini bi anladım bilemezsizin :))
oralrda güzelde birbaşkadır benim memleketim oluyooo

bende Trabzonluyum vede burda yaşıyorum. burda olan arkadaşlarla görüşmek isterim vallahi :içelim:

heeeey hemşehrilerim nerdesiniz beni yalnızmı bıraktınız yyoksaaaaa:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
arkadaşlar ben gümüşhaneleyim ama doğma büyüme trabzonluyum yani 2. memleketim benim ve trabzonda yaşıyorum artık buralı sayılırım eşimde trabzonlu
çok ihmal ediyosunuz burayı takip ediyorum sizleri ama güncelleşmiyo neden acaba??? neredesiniz trabzonlular hu huuuuu

merhabalarhihoyyytbutun hemserilarime selamlar:teytey:bende caykaraliyim ve cok mutlu oldum burada hemserilerimi gormekden:dance:ama okuduguma gore herkes kendini tanitib cikiyor muhabbet sohbet yok:1no2: neden boyle arkadaslar senağlamagelin muhabbete bekliyorum hergun takilin buraya neden bu kadar az ziyaret ediyorsunuz muhabbeti artiralalim konuskan insanlariz biz kanimizda var muhabbet bekliyorumkaydirigubbakcemile3

bende Trabzonluyum vede burda yaşıyorum. burda olan arkadaşlarla görüşmek isterim vallahi :içelim:

heeeey hemşehrilerim nerdesiniz beni yalnızmı bıraktınız yyoksaaaaa:çok üzgünüm:

bende trabzoluyum ve burda yaşıyorum kaydirigubbakcemile2

sen nersindesin bakim, çalışıyonmu ne yapıyon biliyon trabzon küçük tanırık belki birbirimizi:1rolleyes:

bende trabzoluyum ve burda yaşıyorum kaydirigubbakcemile2

sen nersindesin bakim, çalışıyonmu ne yapıyon biliyon trabzon küçük tanırık belki birbirimizi:1rolleyes:

gülşen tmmy benim arkadaşım..Boztepede oturuyo..

bigün buluştururum sizi kaydirigubbakcemile3

trabzondan doneli 3gun oluyoo cok has gecti tatilim arada sIkIldim fln ama..Trabzon iste ya valla herseyini ariyorum.bida seneye gorusuruk Trabzon:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…