ben artvin hopadan geldim eşimde ankaradan geldi..ben sevdim burayı eşimde aynı hemen alıştık sayılır
bence iyi yani gezecek yer var rahat bir yer yani ben zaten çok büyük şehirleri sevmem belkide ondan sevdim yeterli burası istediğin herşey var bence... sen çalışıyomusun?
canım ben berna hanıma gidiyorum karı koca doğum doktoru berna ve ercan aydemir doğum hastanesine bakıyor tavsiye ederim çok iyi doktor.
yok çalışmıyorum şimdilik evdeyim. bu sene aöf işletmeye kayıt oldum bakalım inşallah istediğim gibide bi iş bulursam tamamdır:)
inş bulursun istediğin gibi bir iş..
merhabalar bende trabzon/maçkalıyım istanbulda yaşıyorum imkanım olsada oraya yerleşem ama imkanlar istanbul diyor teşekkürler herkeze
merhaba ben bahar bende trabzonluyum ama istanbul da yaşıyorum 4 aylık evliyim aranıza yeni katıldım herkese selamlar
selam arkadaşlar bende istanbulda yaşıyorum ama trabzon sürmeneliyim..
hoş bulduk:)sen trabzonun neresindensin?
ooo büşracım bence ilk fırsatta trabzon'a git ve boztepe'ye çık, birde semaverde çay söyleboztepeyi duydum isim olarak,malesef ben trabzona gitmeyeli 10 sene oldu özledim oraları önümüzeki bi kaç sene içinde gelmek istiyorum inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?