Trabzon///61

arkadaşlar bende maçkalıyım hatta yarın allah kısmet ederse yarın gece yola çıkıyorum tarbzona gidiyoooooruuuuuuuuum
:sm_cool:

arkadaşlar diğer illere göre acayip yavaş bu topik pek kimse ilgilenmiyomu nne:sm_confused:

Ben Sivaslıyım ama eşim Trabzon Sürmeneli... Böyle bir memlekete gelin gittiğim için çok şanslı olduğumu düşünüyorum...

Bu yıl bebişden dolayı gidemedik.. Ama seneye yazın bebeğimizide alıp gideceğiz inşaAllah...

ozaman guzel bir konu acalim evet arkadaslar buyrun:d aklima bi konu gelince bende yazacam

Ewet arkadaslar bu sene Trabzona giden veya Trabzonda oturan arkadaslar, alisveris merkezi Forumu ziyaret eden varmi? Varsa nasil buldunuz?

Ben gittim bence baya pahali yani fazla guzel kiyafette bulamadim. En guzeli terasdi

bende trabzonluyum ama yurt disinda yasiyorum..

konuyu acan arkadasimiz demis ki eside trabzonluymus diye.. öncelikle Allah bir yastikta kocatsin diyorum..

ve evliliginiz nasil gidiyor acaba sorabilirmiyim? yani söyle..

bende karadenizli bir beyle evlenmeyi istiyorum aslinda.. cünkü örf ve adetlerimizi daha iyi anlayabilir..

ama bana hep kiziyorlar.. o sinirli sen sinirli o inad sen inad nasil yürüson o evlilik diyorlar..

iki karadenizli evlenirse gercekten böyle zormu oluyor?

Sanmiyorum ya neden olsunki , bizim buyuklerimiz cogu hepsi k.denizden evli. ve iliskileri sonsuz.
Tmm sinirli inatci olursa iki taraf biraz zor olabilir ama bu sirf k.denizli diye deilki, baska yerden olmus olsa yine ayni sey olabilir.
Bende kesinlikle k.denizden evlenmeyi dusunuyorum,dedigin gibi orf ve adetlerimiz.iki taraf Trabzonlu olunca guzel olur ya. Allah hepimiz icin hayirlisini nasip etsin ..

forumu ziyaret ettim bence güzel.zaten trabzon lükse ve gösterişe düşkündür.eskiden beri tüm markalar trabzonda mağazaları vardır.evlilik güzel gidiyor.ben çok ama çok asabiyim bunun tam terisde eşim...o kadar sakin ki anlatamam...bazen konuşsa diyorum bağırsa çağırsa ama tıkkkk yok...yani diyorum ki karadenizlilerin hepsi sinirli olmuyor.

bende trabzoluyum ve burda yaşıyorum kaydirigubbakcemile2

sen nersindesin bakim, çalışıyonmu ne yapıyon biliyon trabzon küçük tanırık belki birbirimizi:1rolleyes:
ben fındığın liseden arkadaşıyım. boztepede oturuyom aöf işletme okuyom. kısmetse yakında forumda işe başlıcam. sen çalışıonmu. olabilir taniyabiliriz şahsen tanımasakta bi göz aşinalığı olabilir.
hımm olsun şeker bigün buluşak

evet yaaa buluşalım herkes buluşuyo bizim memlekette tık yok vallaa:içelim:

ya bbi yanlışlık oldu heralde cıkmamıs msj...ben trabzonlu dıılm kızlar ama ..4 sene KTU de okudum çok da sevdim trabzonu bide buldum trabzonlu hemide of lu :sm_cool::teytey:

şeker ben trabzon esistem bilgisayar da çalışıyom doğma büyüme buralıyım fındıkla görüşüyüz biz sendele görüşürüz :)hihoyyyt

şeker ben trabzon esistem bilgisayar da çalışıyom doğma büyüme buralıyım fındıkla görüşüyüz biz sendele görüşürüz :)hihoyyyt
hmm tamam biliyorum orayı mutlaka görmüşümüdür seni. olsun bigün hep beraber görüşürüz. a.s.

Canim cok haklisin, iki tarafta Trabzonlu olmasi cok guzel...bende hep oyle istiyordum, Trabzonlu olsun diyordum falan filan....Allah a sukurler olsun esimi cok seviyorum ve onunla onun yaninda cok mutluyum...:asigim:
Eger ki Trabzon u cok seviyorsan, horonu kemenceyi, karadenizi....oyle yap Trabzonlu ile evlen.
Trabzonun neresindensin canim ya??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…