Beyaz eşya biraz da şans işi, kimi alıyor evladiyelik oluyor, senelerce tık demiyor, kimi alıyor 2 ayda bir servis çağırmak zorunda kalıyor ama senin kullandığın marka ı-ıh, bende kliması var, bir daha aslaaaaa, aslaaaaa.
5 senelik ama ne ısıtıyor ne soğutuyor, kaç kere servis gördü, flapları 2. senede bozuldu, sürekli gaz kaçırıyor, neden ve nereden kaçırdığı bulunamıyor, gelip pıs pıs gaz verip gidiyorlar, daha bir hafta önce yine servis gördü, bu son şansı kendine geldi geldi yoksa camdan aşağı atacağım, camdan atması çok zevkli tavsiye ederim, sinirlere acayip iyi geliyor
Ahhaa tamam , sozunu dinliycem , buradan gidecegim zaman balkondan asagi aticam makinayi anca rahatlarim sanirim
Eşimden öğrendim, adam normal değilsaat alır memnun kalmaz değişim yapmak yerine alır çekici kırar, pc alır arıza yapar üstünde iki zıplayıp camdan atar baştan aaaa ne yapıyorsun çıldırdın galiba diyordum ama beni de delirten cihazlar olunca hak verdim, bir keresinde elektrikler gittiğinde pcler ve modem hemen kapanmasın diye akü almıştı, akü kaliteli çıkmadı, benim adam delirdi, kırdı parçaladı camdan attı, akü bing bing ötüyor, biri duydu galiba gelip paramparça olmuş aküyü almış baktık ses uzaklaşıyor biiinggg binnnggg bing, bin, bi
At anacım, ben de klimayı atacağım, atıp arkasından Aliye Rona gülüşü yapacağım
Ay mune koptum gulmekten , esini tebrik ediyorum
Bende hep demonte mabilya alirim , dolap , kitaplik , sehpa vs , esimde surekli yakacam bunlari der , adama bir gun gelecekler ve cidden yakicak diye korkuyorum :)))
Seninki cidden eyleme donusturmus , bravo valla
Sinirler biraz gevşeyip rahatladı mı bacımbırak yaksın, valla bak ben baştan benimkine engel olmaya çalışıyordum, evde elinde cihazla kıracağım bunu, atacağım bunu deyip volta atarken ben arkasında tavuk gibi koşup ay yapma para verdin o kadar, yazık günah deyip duruyordum, aaaa baktım bazıları hakikaten çıldırtan cinsten, atmak da insanı rahatlatıyormuş meğerse, dedim mune bırak adam atsın rahatlasın
Biz eylemci aileyizo camdan eşya atar, ben gıcık olduğum kıyafetlerimi cart cart yırtarım Halı kilim elime ne geçerse çöpe atmak bizim hobimiz :))
aynen öyle, istifcilik bir hastalık kabul ama ben nefret ederim biriktirmekten, fazlalıklar ruhunu sıkıyor, ev eşyaları, kıyafetler fazlalık ne varsa atarım, eski insanlarda da biriktirme huyu var, kayınpederim bizdeydi 10 gün kaldı, Allah'ım Allah'ım çekirdek poşetini bile katlayıp bana veriyor al kızım kullanırsın diye :))) çöpe attım ne yapayım poşeti, hediyelerin üzerindeki rafyaları, janjanlı hediye paketlerini bile saklarGevsedim gevsedim saolasin :)
Atma eylemini bende seviyorum , gecen cts mutfaga giristik kocamla , 3 koca cop torbasi esya attik , hafifledim resmen , bu hafta sonu da kiyafetlere dalacam , arada bi evi bosaltmak gerekiyor , insanin ruhu hafifliyor
Ben daha bisey yikamadim , insallah bende de ise yarar , insallah insallahhhEvet ben makinayı 60da deterjanla boş çalıştırdım ve gerçekten artık tozlu çıkmıyor :) çok şaşırdım işe yaradı :)
aynen öyle, istifcilik bir hastalık kabul ama ben nefret ederim biriktirmekten, fazlalıklar ruhunu sıkıyor, ev eşyaları, kıyafetler fazlalık ne varsa atarım, eski insanlarda da biriktirme huyu var, kayınpederim bizdeydi 10 gün kaldı, Allah'ım Allah'ım çekirdek poşetini bile katlayıp bana veriyor al kızım kullanırsın diye :))) çöpe attım ne yapayım poşeti, hediyelerin üzerindeki rafyaları, janjanlı hediye paketlerini bile saklar
Hele rahmetli anneannem herşeyi attığımı görse kıyameti koparırdı sanırım, taaaa 40 yıl evvel giydiği etekleri bluzları bile saklardı, gerçi şimdi kıyafetler de eskiye dönüş başladı, leopar desen trend olmuş yine90'larda modaydı jarse kumaştan leopar bluzlar
Hahahahahaa hepsi mi böyle acaba :)))) ben annenim dolabını açmaya korkuyorum kim bilir neler çıkacakAnnemin evine gitsen , ruhun daralir , kendini camdan atasin gelir
Bi ara babam hastanede yatarken annem bi kac parca kiyafet goturmemi istedi , ilk defa odasina girip gardrobunu actim
Kafayi yedim , agzina kadar dolu , tasmis artik , ben cocukken giydigi artik sararmis solmus tshirtler bile duruyor
Anne napiyosun at sunlari dedim , giyerim ben onlari dedi tovbe est , aylarca ugrastiktan sonra dun ikna ettim atmaya , hatta kendi yine kiyamadi da gel sen at dedi , bi ara ona gidip temizliycem dolabini , nefret ediyorum fazlaliktan
Hahahahahaa hepsi mi böyle acaba :)))) ben annenim dolabını açmaya korkuyorum kim bilir neler çıkacakanneanneme kızardı herşeyi saklıyor diye ama annemde saklıyor hastalandığı zaman gittiğimde mutfak dolaplarında kullanmadığı bir sürü tabak çanak çarptı gözüme, sığdıramadıklarını da kolilemiş, hiç kullanmadığı halılar var yer işgal ediyor bir de her sene onları yıkamaya veriyor
Bizim toplumda bir kıtlık psikolojisi var , cidden nesilden nesile aktariliyor , bizde mi o yasta oyle olucaz acaba :)
Annem de kendi annesine kizardi , daha beter oldu , hatta gecen sene catiya su plastik depolardan aldi ve ici agzina kadar dolu
Yani kullanmadifin catida duran seye ne ihtiyacin olabilir ki at gitsin istr
Cok korkuyorum anama benzemekten coook
Al benden de o kadarbende korkuyorum, söylüyorum söylüyorum sonra ya bende annem gibi olursam diyorum geçen gün kızımı tembihledim, babanla ben mutasyona uğrarsak gerçekleri yüzümüze tokat gibi çarp, bizi eski halimize döndür, gerekirse bize birer tane şaplat çocuğum dedim
Sen de çoluğu çocuğu tembihle, sizi şöyle bir silkeleyip annemin babamın içinden çıkın desinler
Ay sus sus benimde atmam gerekenler var, daha yazlıkları kaldırmadım havalar iyi gidiyor diye, kaldırırken elime bir sürü atılmalık kıyafetler geçer, kışlıkları çıkarırken onlardan da atarım kesin, mutfaktan tabak çanak atacağım sıkıldım yenilerini almak istiyorum, at gitsin yapacağımAhha soyliyim oglana ama oglan anneannesine o kadar asik ki , bana kesin nesi kotu ki ona benzemenin diye sorar , al basina bela sonra
Yalniz yazistikca icimdeki temizlik canavari uyandi , kafamda surekli sunu da atiyim , su dolabi da elden geciriyim falan diye plan yapiyorum 1 saattir
Ay sus sus benimde atmam gerekenler var, daha yazlıkları kaldırmadım havalar iyi gidiyor diye, kaldırırken elime bir sürü atılmalık kıyafetler geçer, kışlıkları çıkarırken onlardan da atarım kesin, mutfaktan tabak çanak atacağım sıkıldım yenilerini almak istiyorum, at gitsin yapacağım
Şöyle düşününce evden atılmayacak birkaç parça şey kalıyor, eşim, kızım, köpeğim, PC'ler, buzdolabı, ç.ve b.makinesigerisini at gitsin
Ahhaa deli , cocuklarla koca onemli , onlari atma gari
Can onlar yawYok onları atmam, hepsi lazım
Can onlar yaw
Not: uzerimde 2 adet veletle bildiriyorum
Onlar olmadan hayat siyah beyaz film gibi, iyi ki varlar, tepemde çocuk olmadan bildiriyorum, gerçi bizim papi bebek gibi, kucak delisi bir beter böcek
Pekinez.Kesinlikle katiliyorum , hemde bunu 2 gecedir hic uyumamis bi kadin olarak soyluyorum
Papi'nin cinsi ne mune?
Bizimde bahcede goldenimiz var ama eve de minik bi evlat almak istiyorum cocuklar icin