Tesekkurler limon deniyordum zaten de karbonatla da yapiyimİlaç lekesi olduğu gibi yıkarsan leke kalmıyor ama yıkamazsan leke kalıyor. Lekeye de karbonat döküp üzerine limpn sıkıyorsun. Hatta bir diş fırçasıyla hafifçe fırçalayabilirsin. Ben çok bekletmedim ama, lekeyi takip ettim, çıkınca ya da yumuşayınca sabunla yıkadım, sonra da makineye attım. Granül sabunu makinede kullanma bu arada, çözünmüyor çamaşırlarda kalıyor hep.
Tesekkurler limon deniyordum zaten de karbonatla da yapiyim
çamaşır makinesi ve buzdolabında samsung un üstüne tanımıyorum. bulaşık makinesi arçelik kullanıyorum, ondan da memnunumYok canim vestel , aldigima bin pismanim , lekeleri de cikarmiyor
Eski makinam samsungdu muhtesemdi , kazani kucuk diye degistirdik , degistirmez olaydim diyorum artik
Bir ogretmene yakismayacak kadar kompleksli bir mesajMerhaba,
Ben de konuyla ilgili olmayan bir yorum yapacagim ama gerekli. Madem temizlik sart.
Yitip giden bir konum vardi. Hata olmadigi halde bir deli kuyuya tas atti imla kurali, virgul diye. Ardindan sozde duyarli mesajlar...
Vallahi bastan sona okudum yazilanlari gozlerim kanadi Turkce adina.
Bizim oralarda soyle derler. Kendi baginda dal olamayan gelmis bahceme agaclik tasliyor.
Bu konuda daha cok yazacagim ama uzun lafin kisasi karsinizdaki insana gozunde cop var derken iki kez dusunun.
Bir ogretmene yakismayacak kadar kompleksli bir mesaj
Sabah sabah cok guldurdunuz beni , ayrica baska uyelere hakaret etmek yasak hanimefendi , buradaki hicbir uyeye deli diyemezsiniz
Bazen bir kimse öyle delice bir iş yapar ki, birçok akıllı kimse bir araya gelerek düşünür, çalışırlar da durumu düzeltemezler. O bir deyistir.
Kompleks dediginiz sey baskasina zarar vermis bir durumun orda oylece birakilmamasi, aydinlatilmasi ise evet kabul ediyorum.
Hanimefendi ogretmensiniz , annesiniz ancak okudugunuzu anlayamiyorsunuz , vah sizin yetistirdiginiz , egittiginiz cocuklara
Ben sizin konunuzda , size hicbir sey soylemedim , sadece baska arkadasi alintilayip yorum yaptim
Yorumumu anlayamadiginiz icin tekrar tane tane yaziyorum , ogretmen degilim nasil ogretilir bilemiyorum ama insallah anlarsiniz
Ben sizin turkcenize vs yorum yapmadim , dedim ki , burada pek cok uye kendini ifade edemiyor , kimse dort dortluk imla kurallarina uyulmasini beklemiyor , sadece kendini ifade edecek , derdini anpatacak kadar duzgun yazabilmeli herkes , brni rahatsiz ediyor , ulkem gencligi adina uzuluyorum
Tekrar yaziyim mi? Anlayabildiniz mi bu sefer ??
Ama siz , size yazmadigim bir yorumdan gozunuzu hirs burumus , actigim konuyu bulup akliniz sira laf sokusturup , baska bir uyeye de deli demissiniz
Yasiniz 15 gibi duruyorsunuz , gercektrn kendinizi nasil kucuk dusurdugunuzun bile farkinda degilsiniz
Lutfen daha fazla yazmayin , zaten kibledim sizi , mumkunse benden uzak durun , zira sizin gibileri gordukce cidden icim aciyor ulkemin cocuklari icin
Insallah ucretsiz izne ayrilir , sonrada vazgecersiniz ogretmenlikten , yazik sizin dersinize girdiginiz cocuklara
Son kez yaziyorum. Forumda Turkce kurallarina uyulmamasindan, noktalama isaretlerinden dem vuran sizdiniz. Derdini anlatmaktan aciz ogretmenler vs diyen de sizdiniz. Ben de rast geldim konunuza baskasindan beklediginiz duyarliligi ne yazik ki siz gostermiyorsunuz. O gun o polemik yuzunden konum kapandi. Siz elestirin ama biz gorunce bir sey yazmayalim. Sayip doktugunuz tum incitici ifadeler sizin durusunuzu temsil eder. Ben ayni karsiligi vermeyecegim.
Son kez yaziyorum. Forumda Turkce kurallarina uyulmamasindan, noktalama isaretlerinden dem vuran sizdiniz. Derdini anlatmaktan aciz ogretmenler vs diyen de sizdiniz. Ben de rast geldim konunuza baskasindan beklediginiz duyarliligi ne yazik ki siz gostermiyorsunuz. O gun o polemik yuzunden konum kapandi. Siz elestirin ama biz gorunce bir sey yazmayalim. Sayip doktugunuz tum incitici ifadeler sizin durusunuzu temsil eder. Ben ayni karsiligi vermeyecegim.
Buraya aldiginiz iyi olmus.
Keske Turkceye, ifadeye kaygilandiginiz kadar konumda haricten gazel okundugunda olumsuz tepki vermemi anlayabilseydiniz.
Geriye donup tek tek baktigimda konu carpitilmaya sizinle baslamamis orada haklisiniz. Guneyyarimkure ile sizi karistirmisim. Ozur dilerim.
Ayrica deli kelimesi mecaz anlamlidir. Yanlis anlasilan bir konuda sagir duymaz uydurur denildiginde o kisiye sagirlikla itham etmedigimiz gibi kimseye de deli dedigim yok. Kastim tavira.
Konunuzu gordugumde aklima nokta, virgul, bir solukta okuyamama,ifadesizlik geldi ve dedim ki haksiz elestirilermis. İyi niyet goremedim. Sevdiklerinizle dertlesirken araya biri girip iletisimi bozdugunda siz ne hissedersiniz? Demek o gun cok etkilenmisim ki aklimda kalmis uye adlari.Keskin bir yorum yapmisim.
Benim de kendimce onemli bir derdimdi o gun paylastigim ve burayi seviyorum, yorumlari vs. Paylasmak, soylesmek , rahatlamak istedim. Konunun birden cok uc bir noktaya kaymasi beni uzdu. Bu noktaya getiren kisilere de hirsim, kinim yok olamaz ancak adaletsizlikten dogan bir tepkisellik mevcutmus.
Ben de siz de bu platformda bir fikiriz, duyguyuz, tecrubeyiz. Reel bir karakter soz konusu degil. Fikirler carpisir, katisir, artar eksilir. Siz istediginiz kadar anneligime, ogretmenligime, karakterime, psikolojime, insanligima kotu deyin. Ya da ben ayni sekilde size diyeyim. Bir gecerliligi yok.
Yazdiginiz olumsuz ifadeler ne beni eksiltir ne sizi yuceltir.
Fazla onemsemisim bu olayi. Bu elestirim kendime.Daha da uzatmaya gerek yok sanirim. İletisim kazasi uc yarali...
Turkceyi dogru ve etkili kullanmak demek gramerden ote bir gonule dokunmak, bir derde care olmak, bir sozle gulumsetebilmek olsa gerek. Bu sozun de sana guneyyarimkure...
Hayatım,Mune canimcim konuyu kapatir misin? Yine hirsini alamamis , satasacak yer arayan bir uye gelmis polemik yaratmaya calisiyor
Hayatım,
BDV dışındaki konuları saç baş birbirinize girmediğiniz, dini ve siyasi yorumlar yazmadığınız vb sürece kapatamıyoruz.
Hanımlar polemiğe girilmesin lütfen.
Milana sen o makineden kurtulmaya bak gülüm, o markayı asla tavsiye etmiyorum, evimde o markadan bir cihaz var illallah dedirtti, tövbe ettirdi, ilk fırsatta camdan atacağım,Daydream- 'e katılıyorum ama tabii yönlendirmek de istemem zira beyaz eşya şans işi, kimi aynı markayı alıyor memnun kalıyor kimi de aman bir daha mı tövbe diyor.
Beyaz eşya biraz da şans işi, kimi alıyor evladiyelik oluyor, senelerce tık demiyor, kimi alıyor 2 ayda bir servis çağırmak zorunda kalıyor ama senin kullandığın marka ı-ıh, bende kliması var, bir daha aslaaaaa, aslaaaaa.O zaman dini yorum mu yapsam kapansin diyehirsini alamayan gelip satasiyor
Bende tovbe ettim zaten hayatta evime sokmam bir daha , gecen esim baska birsey begenmis orda , hayatta almam dedim
Du bakalim zaten gidiyoruz , esyalari goturmuycem yanimda , bakalim orda ne marka cikacak bahtima
Operim kocaman