Son kez yaziyorum. Forumda Turkce kurallarina uyulmamasindan, noktalama isaretlerinden dem vuran sizdiniz. Derdini anlatmaktan aciz ogretmenler vs diyen de sizdiniz. Ben de rast geldim konunuza baskasindan beklediginiz duyarliligi ne yazik ki siz gostermiyorsunuz. O gun o polemik yuzunden konum kapandi. Siz elestirin ama biz gorunce bir sey yazmayalim. Sayip doktugunuz tum incitici ifadeler sizin durusunuzu temsil eder. Ben ayni karsiligi vermeyecegim.
Lutfen uyarmaya decam et , ben burada yazan gencleri gordukce kahroluyorum ve heryerde anlatiyorum yeni nesil gencler ve hatta genc ogretmenler derdini anlatmaktan aciz , virgul koymayi bilmiyor , kendini ifade edemiyor diye
Bu platform toplumun bir aynasi , burada imlaya dikkat et derken aslinda kast edilen uc nokta koy , apastrofla ayir , buyuk harf kucuk harf ayirimi yap vs vs degil
Kendini duzgun ifade et , karsinda olan insanlara saygi duy , okuyacak olan derdini anlasin , kendini ifade edemeyen bir insan hayatta nasil var olabilir ki??
Yazili olarak kendini ifade etmek icin de paragraf , virgul ve nokta gibi en azindan 2 tane noktalama isaretinin kullanilmasi sart
Burada virgul kullan diyrnler bunu anlatmaya calisiyor yoksa hicbirimiz cok da super dikkatli yazmiyoruz ama en azindan kendimizi ifade edebiliyoruz , anlasilir yaziyoruz
Lutfen bir ogretmen olarak pes etmeyin :)
Konu sahibi yorumumun sizinle bir ilgisi yok , sadece cok muzdarip oldugum konuda arkadasa katildigim icin yazmadan edemedim , sevgiler
Bu sizin konunuza yaptigim yorum , sonunda sevgiler demisim bide
Hata bende , sizin gibi bir insanin konusunu okuyup , yorum yapmakla kaybettigim vakte yazik cidden
Gidin bir psikologa da kiskanclik , kompleks gibi ozellikleriniz nedeiyle tedavi olun
Sonra da turkce dersi alin , okudugunu anlama falan , isinize yarar hayatinizda