selin_as mutluyum :) Kayıtlı Üye 19 Haziran 2008 5.777 9 19 Şubat 2009 Konu Sahibi selin_as #21 ben birde kıvrık göstermesını istiyorum ne alım benm kipriklerim boyle dümdüz tarla gibi.:roflol::roflol::roflol:
ben birde kıvrık göstermesını istiyorum ne alım benm kipriklerim boyle dümdüz tarla gibi.:roflol::roflol::roflol:
Barcman PR UZMANI Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2007 10.363 31 19 Şubat 2009 Konu Sahibi selin_as #22 gurbaa prenses .!.: ablacım waterproff istersen kati suretme akmaz hatta makyaj temizleyici bile zor cıkarır hiç korkma :lepi: Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler birtanem DM ürünleri serisi ısmarlamıştım oğluma listeye bunuda ekleyimŞeniz
gurbaa prenses .!.: ablacım waterproff istersen kati suretme akmaz hatta makyaj temizleyici bile zor cıkarır hiç korkma :lepi: Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler birtanem DM ürünleri serisi ısmarlamıştım oğluma listeye bunuda ekleyimŞeniz
daylight Suna Keskin Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2008 2.455 45 19 Şubat 2009 Konu Sahibi selin_as #23 selin_as .!.: ben birde kıvrık göstermesını istiyorum ne alım benm kipriklerim boyle dümdüz tarla gibi.:roflol::roflol::roflol: Genişletmek için tıkla... kirpik makası filan hikaye kirpik permasıyla istedigin görünüme sahip olursun kış aylarında bulundugumuz için de daha uzun süre kullanırsın
selin_as .!.: ben birde kıvrık göstermesını istiyorum ne alım benm kipriklerim boyle dümdüz tarla gibi.:roflol::roflol::roflol: Genişletmek için tıkla... kirpik makası filan hikaye kirpik permasıyla istedigin görünüme sahip olursun kış aylarında bulundugumuz için de daha uzun süre kullanırsın
selin_as mutluyum :) Kayıtlı Üye 19 Haziran 2008 5.777 9 19 Şubat 2009 Konu Sahibi selin_as #24 NASIL BİRSEY Kİ PEKİ O PERMA nasıl yapılıuor yawrımmm...