Topuklu ayakkabının boyla alakası var mıdır?

Valla Maşallah Allah Nazarlardan Kem Gözlerden Korusun
Sağolasın canım...

Normal topukların daha zarif olduğunu düşünüyorum..Bulduğunuz modeller de çok güzelmiş :)

o zaman ben yanlıs anladım cnm
bızde yok ole ama cevremden derken gıderken gelırken okula bayagı bı goruyorum cıdden
goruntu hos olmuyo .
uzun boya yakısmaz demıyorum uzun boylunungıymeye gerek yok bence dıyorum ve de kambur goruntu oluyosa zaten hıc gıymedın dıyorum
sen duz durmussun gayet o zaman sorun yok

Sağolasın canım...

Normal topukların daha zarif olduğunu düşünüyorum..Bulduğunuz modeller de çok güzelmiş :)

Kesinlikle daha zarif.
Platform ayakkabı ayağı çok kasıyor ve yıllarca topuklu giymiş bir bayanda olsa platform giyince bilekleri kırılıcakmış gibi duruyor.
Hele ince bilekli bayanlara platformu hiç yakıştıramıyorum :/

Son düzenleme:
Ben bu fotoğraftayken 34 yaşında olduğumu gururla söyleyeyim... Uzun boylu diye sürekli babet giyilmesi de pek zarif ve kadınsı gelmiyor bana...Topuklu ayakkabı boyu ne olursa olsun taşıyabilen her kadına yakışır..

Platform ayakkabılar bana biraz komik geliyor nedense...

Kızlar bir ara giyelim topukları çekelim fotoğrafları..Öyle bir paylaşım yaparız belki ..

Bana uyar.
Ama şimdiden söyliyim, bileklerim çok ince, bacaklarımda öyle.
Üflesen kırılıcak gibi.

Henüz evlenmemiş,çocuk doğurmamış genç bayanların ince ve zarif olmasından daha doğalı yoktur..Zamanı gelince istemeseniz de bir miktar alacaksınızdır zaten..Hiç üzmeyin kendinizi..

Valla ben zariflikten çok kemik torbası gibi duruyorum.
Kilo almaya çalışıyorum ama alamıyorum.
Yarın o yüzden doktora gidicem.

Canım gayet hoş bir genç kızsın..Herhangi bir abes görüntü yok..

Alırsın eninde sonunda...

İnşallah.
2 sene öncesine kadar gayet iyiydim.
Sonra gitgide zayıfladım, iştahım kesildi.
Ve bu yüzden kanım normal seviyeye göre yüksek olmasına rağmen kansızlık başladı.
20 saat yemek yemeden durabiliyorum.

Narmik Canım Çok Sağol Ya Çok Morel Verdin Bana Sen Birtanesin Sizde Kızlar Alınmayın Hepiniz Benim Bebeklerimsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…