- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
-
- Konu Sahibi Canansever
Sağolasın canım...Valla Maşallah Allah Nazarlardan Kem Gözlerden Korusun
Kızlar sizce hangileri daha zarif duruyor.
Platform mu yoksa normal topuklar mı?
Renkler ve zevkler tartışılmaz ama normal topuklar kesinlikle bir bayanın ayağına daha çok yakışıyor..
Eki Görüntüle 391084
Eki Görüntüle 391085
Eki Görüntüle 391086
Eki Görüntüle 391088
Eki Görüntüle 391089
Eki Görüntüle 391090
Eki Görüntüle 391091
Eki Görüntüle 391093
Eki Görüntüle 391095
Eki Görüntüle 391097
Eki Görüntüle 391098
Ve platformlar..
Eki Görüntüle 391099
Eki Görüntüle 391100
Eki Görüntüle 391102
Eki Görüntüle 391103
Şahsıma alınmadım canım..Benim ailemdeki bayanlar genelde 170 üstü ve kambur duranı yok..Kendimden örnek verdim sadece..Belki senin çevrende gördüklerin öyle denk gelmiştir.. Okul derken ben de herkes gibi bir zamanlar her gün gidiyordum okulaYani farklı farklı boy ve kiloda insanlar görüyordum...
Sağolasın canım...
Normal topukların daha zarif olduğunu düşünüyorum..Bulduğunuz modeller de çok güzelmiş :)
Ben bu fotoğraftayken 34 yaşında olduğumu gururla söyleyeyim...o zaman ben yanlıs anladım cnm
bızde yok ole ama cevremden derken gıderken gelırken okula bayagı bı goruyorum cıdden
goruntu hos olmuyo .
uzun boya yakısmaz demıyorum uzun boylunungıymeye gerek yok bence dıyorum ve de kambur goruntu oluyosa zaten hıc gıymedın dıyorum
sen duz durmussun gayet o zaman sorun yok
Kesinlikle daha zarif.
Platform ayakkabı ayağı çok kasıyor ve yıllarca topuklu giymiş bir bayanda olsa platform giyince bilekleri kırılıcakmış gibi duruyor.
Hele ince bilekli bayanlara platformu hiç yakıştıramıyorum :/
Ben bu fotoğraftayken 34 yaşında olduğumu gururla söyleyeyim...Uzun boylu diye sürekli babet giyilmesi de pek zarif ve kadınsı gelmiyor bana...Topuklu ayakkabı boyu ne olursa olsun taşıyabilen her kadına yakışır..
Platform ayakkabılar bana biraz komik geliyor nedense...
Kızlar bir ara giyelim topukları çekelim fotoğrafları..Öyle bir paylaşım yaparız belki ..
Bana uyar.
Ama şimdiden söyliyim, bileklerim çok ince, bacaklarımda öyle.
Üflesen kırılıcak gibi.
Acaba Sende mi Kompleks Yapıyorsun Benim gibi :)
Bana uyar.
Ama şimdiden söyliyim, bileklerim çok ince, bacaklarımda öyle.
Üflesen kırılıcak gibi.
İnce bilek iyidir derler canım
Ben çok fazla inceyim ve bence çok komik duruyorum.
Henüz evlenmemiş,çocuk doğurmamış genç bayanların ince ve zarif olmasından daha doğalı yoktur..Zamanı gelince istemeseniz de bir miktar alacaksınızdır zaten..Hiç üzmeyin kendinizi..
1.70 boy ve 45 kilo.
Sence?
Birde erkek arkadaşımla aynı boydayım, onuda kat.:26:
Bende 1,70 49 kiloyum14 Yaşındaki Erkek Kardeşim bile 42 alay Ediyor Benle Çocuk Birde :)
Canım gayet hoş bir genç kızsın..Herhangi bir abes görüntü yok..
Alırsın eninde sonunda...Valla ben zariflikten çok kemik torbası gibi duruyorum.
Kilo almaya çalışıyorum ama alamıyorum.
Yarın o yüzden doktora gidicem.
canansever asırı zayıf durmuyorsun ki sen iyi bence
canansever asırı zayıf durmuyorsun ki sen iyi bence
Canım gayet hoş bir genç kızsın..Herhangi bir abes görüntü yok..
Alırsın eninde sonunda...