- 31 Mart 2012
- 1.322
- 43
-
- Konu Sahibi Canansever
Topuklu ayakkabının boyla alakası var hemde çok.
Topuklu ayakkabı bir bayanı zarif gösterebildiği gibi komik durumada sokabilir.
Ben 1.70 ve 1.70 üstü bayanlara platform topuğu fazla yakıştırmıyorum.
Ben genel olarak bayanda 1.70 üstü boyu hoş bulmuyorum.
Ne yalan söyliyim, biraz sırık gibi duruyor.
Ben de 1.70im ve topuklu giydiğimde 1.80 duruyorum ve kendime yakıştıramıyorum.
Güzel durmuyor...
1.70 ve üstü olan bayanlar platform topuk yerine biraz daha kısa topukları tercih etmeliler.
Emin olun ki daha zarif duruyor..
bende platform ayakkabı var arkadasın koyduğuna benzer adam has deri dedi kokusundanda belli deri oldugu cok rahat edersin dedi ama ayağım hep su topladı yaa platormun en rahat ayakkabı oldugunu söyleyenler çoğunlukta ama ben hiç rahat edemedim neden acabaa
Topuklu ayakkabının boyla alakası var hemde çok.
Topuklu ayakkabı bir bayanı zarif gösterebildiği gibi komik durumada sokabilir.
Ben 1.70 ve 1.70 üstü bayanlara platform topuğu fazla yakıştırmıyorum.
Ben genel olarak bayanda 1.70 üstü boyu hoş bulmuyorum.
Ne yalan söyliyim, biraz sırık gibi duruyor.
Ben de 1.70im ve topuklu giydiğimde 1.80 duruyorum ve kendime yakıştıramıyorum.
Güzel durmuyor...
1.70 ve üstü olan bayanlar platform topuk yerine biraz daha kısa topukları tercih etmeliler.
Emin olun ki daha zarif duruyor..
Canım Zaten Ben Platfrom Topuk Sevmiyorum Normal Topuk Severim :)
aynen katılıyorum cunku platform topuk gıyınce bı de 1.70 ustu olunca bıraz kambur gıbı duran cok kısı gordum
bende sızın gıbıyım zarıf topuklr daha cok k,yakısıyo bızım gıbılere bence cok uzun degılız tam ıyı tabı bıraz daha uzasam fena olmazdı
topuklugıyemıyorum cunku
yenı aldım ama kısacık en kısa topuk modelınden o sekıl topuklar ıste cok ıyı oluyo bence
ama 1.65 altı bayanlar gıyebılıyosa yalnız platform gıysınısterse ama zarıf durmuyo herkeste ıste kalıp gıbı cıkıcakmıs gıbı duruyo bazılarında
Canım şu anda normal topuk bulmak o kadar zorlaştı ki.
Hep platform hep platform.
Sokakta yürüyen 10 kadından 9unda platform ayakkabı var.
Bende normal topuk seviyorum.
Aynen Haklısın ama Şu Dikkatimi Çekti Benden Uzun Olan Bayanların Çoğunun Platform Topuk Giydiğini Görüyorum Hep Şaşıp Kalıyorum :)
Aynen Haklısın ama Şu Dikkatimi Çekti Benden Uzun Olan Bayanların Çoğunun Platform Topuk Giydiğini Görüyorum Hep Şaşıp Kalıyorum :)
Topuklu ayakkabının yakışması için biraz düzgün bacak gerekli.
İnce ya da kalın olması mühm değil, mühim olan bacak yapısı.
Sonra kadın isterse 1.60 olsun ama 15 cm topuklu giysin gene yakışır.
Ama 1.70 üstüne çok fazla topuk maalesef ki gitmiyor..
aynen katılıyorum cunku platform topuk gıyınce bı de 1.70 ustu olunca bıraz kambur gıbı duran cok kısı gordum
bende sızın gıbıyım zarıf topuklr daha cok k,yakısıyo bızım gıbılere bence cok uzun degılız tam ıyı tabı bıraz daha uzasam fena olmazdı
topuklugıyemıyorum cunku
yenı aldım ama kısacık en kısa topuk modelınden o sekıl topuklar ıste cok ıyı oluyo bence
ama 1.65 altı bayanlar gıyebılıyosa yalnız platform gıysınısterse ama zarıf durmuyo herkeste ıste kalıp gıbı cıkıcakmıs gıbı duruyo bazılarında
Çıplak ayakla 1.80 im ve hiç kambur durmam canım... Avatardaki gelin benim..Kambur bir halim var mı.. ?
Çıplak ayakla 1.80 im ve hiç kambur durmam canım... Avatardaki gelin benim..Kambur bir halim var mı.. ?
Çok Güzel Bir Gelin olmuşsun Canım :)
yalnız ben cevremde gorduklerımden bahsedıyorum genelı ole duruyo ne yazıkkı her gun okula gıden bırıyım ıllakı benden uzunu goruyorum ve bı tık kambur duranlar ole cokkı
ben sahsınızıa yorum yapmadım usutunuze alınmayın bence
Beğendiğine sevindim...
Kızlar sizce hangileri daha zarif duruyor.
Platform mu yoksa normal topuklar mı?
Renkler ve zevkler tartışılmaz ama normal topuklar kesinlikle bir bayanın ayağına daha çok yakışıyor..
Eki Görüntüle 391084
Eki Görüntüle 391085
Eki Görüntüle 391086
Eki Görüntüle 391088
Eki Görüntüle 391089
Eki Görüntüle 391090
Eki Görüntüle 391091
Eki Görüntüle 391093
Eki Görüntüle 391095
Eki Görüntüle 391097
Eki Görüntüle 391098
Ve platformlar..