- 31 Mart 2012
- 1.322
- 43
-
- Konu Sahibi Canansever
benim en sevdiğim modellerden biridir. hem zarif hem seksi bende bu modelin bikaç rengi var benim vazgeçilmezimdirben ayrıca ucu açık ayakkabılara da bayılırım
Eki Görüntüle 390796 Eki Görüntüle 390796
Bu Nasıl kızlar Merak etmeyin normal Topuklusundan Alıcam :)
Ben 160 kısa boyluyum .. Biz giymeyelim mi yani canım..
Gayet de çok yakıştırıyorum..
Eminim size de yakışıyordur..
Aslında boydan önce fiziğe bakar bence..
Kısa boylu ve kiloluysa o kişiye asla olmaz mesela..
Çok uzun boylu demek de yetmiyor..
Upuzun boyu olup çarpık bacaklı olanlar var zayıf bacaklı..
Bunlara da yakışmıyor..
Ayrıca yanlış bilgi edinmişsiniz.. Çünkü topuklu ayakkabının neden icat edildiğinden haberiniz yok..
Aslında yazmak isterdim de banlanmayayım bence siz de yazmayın okuyunca :)
İcat sebebi olarak gerçek bilgiler edinilsin..
Sevgiyle..
Aynen ama Bu Bana çok yüksek Geldi :)
Hayır neye üzülüyorum biliyor musunuz..
İnsanların boy uzunlukları parayla alınan, sonradan elde edilen vs gibi sebepmiş gibi bir zenginlik, kültür farkıymış gibi;
farklı mantalitelerde hep uzun boylular 1 numara insanlarmış gibi yorumlar okuyunca ister istemez kızıyorum..
Şimdi ben 160 ım topuklu giyiyorum değil mi..Evet..
Diyorlar kısa boylular giymesin.. Yok uzunlar için yok şu için bu için..
Demezler mi sormazlar mı adama ?
Peki sen bu uzun boyu kendin marketten mi seçtin , biz de manavdan mı aldık kısa boyumuzu..
Allah' ın takdiri demek değil mi bu..
Allah' a binlerce şükür ki kendimi seksi hem çekici buluyorum evet bu boyumla..
İltifat almadığım gün yok ..Evet bu boyumla..
Kimse demiyor ki sen kısasın ama güzelsin..
Bu yaşıma dek hiç duymadım ta ki; bu forumda yazılanları görünce herkes mankenmiş bir ben varım vay bee diyorum..
Marifet ne kısada ne uzunda; SADECE ASALETTE HANIMLAR..
ASİL görünüm her şeyden önemli..
Ve insanlar boyuna bakmadan rahat ettiği her şeyi olanaklarınca kullansınlar derim ..
sadece özel gecelerde kullanacaksan sorun değil ama günlük hayat için platformsuzunu tercih edebilrsin...
tartısma degıl tatlım ıcımden gecenı yazdım sonunda cıceklı opucuk attım :)
Bir Arladaşımız Niye Kendini Beğenmiyorsun Etrafındakiler Hep Bişilermi Söylüyor Demiş. Evet Canım Ya Valla Öyle
Etek Giyeyim Diyorum " AA Zayıfsın İncecik Bacakların Var bide Uzunsun Yakışmaz" , Topuklu Ayakkabı Nasıl Olur Diyorum "Aman Uzunsun Ne Yapcan Komik Görünür Bence" diyorlar Saçımı Siyaha Boyatim diyorum " Beyaz Tenlisin Hiç Yakışmaz" Diyorlar Bir Günde Yakışır Bişe demediler !!
tşk ederim cnm kusura bakma yorumunu şimdi gördümmA,sana çok yakışır canım.sıfır beden değilsin manken gibisin maşallah...
evet haklısın bende öyle düşünüyorum doğuma 60 la girenler doğumda 70 kilo oluyolar mesela o yüzden kendime dikkat etmeye çalışıyorum ki en azından aşırı kiloda olmayayımHenüz evlenmemiş,çocuk doğurmamış genç bir bayan için gayet ideal kilodasınız..Hiç canınızı sıkmayın...Maşallah ayrıca
Erkeklere gelince çok şişman kadınları tercih eden erkekler de var çok zayıf kadınları tercih eden erkekler de..Tamamen zevkler ve renkler meselesi....
sağol cnm sanada yakışır emin ol bırak çevren ne derse desin sen kendinden emin durrFotonu Gördümde Bence Gerçekten Yakışıyordur Sana .canım :)
bende platform ayakkabı var arkadasın koyduğuna benzer adam has deri dedi kokusundanda belli deri oldugu cok rahat edersin dedi ama ayağım hep su topladı yaa platormun en rahat ayakkabı oldugunu söyleyenler çoğunlukta ama ben hiç rahat edemedim neden acabaabenim topuklular 10 cm ve ustu hep ama alısınca cok rahat oluyor aslında
Bu dediklerinin hepsi aksine çok yakışır canım.... O kadar ciddiye alma her denileni......