- 21 Eylül 2011
- 6.246
- 50
-
- Konu Sahibi Canansever
kemiklerim ince ve yuvarlak hatlı oldugum ıcın hiçte cok zayıf durmuyorum resimlerime bakabilirsin herkeste zayıf olmadıgımı tam iyi oldugumu söylüyolar
marka ve model farklılıklarından ayakkabı rahatlığının değiştiğini düşünüyorum.. ama demek istediğim markası iyiyse ayakkabı da iyidir demek değil... biraz şans işi sanırım...
çok iyi bir marka alıyorsun her yerin ağrıyor, acıyor... bazen isimsiz bir yerden alıyorsun, 15 cm topukla koşasın geliyor:))
ben topuklu alırken mutlaka mağaza içinde bir tur koşuyorum:) ayağım acımıyorsa alıyorum...
yani bir ayakkabıcda koşan birini görürsen o beniiiiiiiiiiiiimmmmmmm
Eki Görüntüle 390780 Böyle topuk güzel mi Kızlar ?
evet tatlım burdakiler şaşırmışlar ama dediğim gibi beden ölçüleriyle alakası var senınde biraz dolgunsa vücudunn tam iyi duruyosundurr ben mesela bi dönem 60 kilo falan olmuştumm baya toplu duruyodummm zor verdim o kilolarıııcanım bende 52 kiloyum boyumuzda aynı ama bende cok zayıf durmam inceyimdir ama bir deri bir kemik gibi gozukmuyorum sanırım kilodan cok vucudun yapısıyla alakalı bu durum
Ben genç kızlara bu boy topuğu yakıştırmıyorum açıkçası, orta yaş topuğu bana göre. Tabi ki zevk meselesi, yüksek giyemeyenler için de alternatif ..
marka ve model farklılıklarından ayakkabı rahatlığının değiştiğini düşünüyorum.. ama demek istediğim markası iyiyse ayakkabı da iyidir demek değil... biraz şans işi sanırım...
çok iyi bir marka alıyorsun her yerin ağrıyor, acıyor... bazen isimsiz bir yerden alıyorsun, 15 cm topukla koşasın geliyor:))
ben topuklu alırken mutlaka mağaza içinde bir tur koşuyorum:) ayağım acımıyorsa alıyorum...
yani bir ayakkabıcda koşan birini görürsen o beniiiiiiiiiiiiimmmmmmm
Canım şunu söyleyebilirim ki; ayakkabı topuklu olacaksa en kalitesini almak lazım.. Etraftaki platformlar öyle dandik görünüyor ki ..
Her platform güzel değil haklısın fakat güzelini aldığında havandan da rahatın da geçilmiyor
Ben genç kızlara bu boy topuğu yakıştırmıyorum açıkçası, orta yaş topuğu bana göre. Tabi ki zevk meselesi, yüksek giyemeyenler için de alternatif ..
topuk yakışır.. ben de 170im.. bekarken artık sınırlarımı zorluyordum...
şimdi de giyiyorum.. uzun olmayıda seviyorum.. zayıf ve ince bacaklıysan!!! mini etekle giymiyeceksin sanırım..
Mini Etek Kötümü Durur ?
ben böyle ayakkabıları pek sevmiyorum açıkçası... önü yuvarlak olursa daha yüksek topuk olsun:)))
Önü Oval Veya Yuvarlak arkası Normal Topuk Seviyorum :)
Topuklu ayakkabı kısa boylu kadınları uzun göstermek için değil, uzun boylu kadınları daha zarif göstermek için yapılmıştır vakti zamanında. O yüzden istediğin gibi giyebilirsin. Benim boyum 178 10 cm topuklu ayakkabılar giyiyorum.. Haydi sende giy
güzel durur canım yaaa....ne kötü durması Allah aşkına, şaka mı yapıyorsun:))))
uzun boy, ince bacak...daha ne istiyorsun :))))
Eki Görüntüle 390796 Eki Görüntüle 390796
Bu Nasıl kızlar Merak etmeyin normal Topuklusundan Alıcam :)