Topuklu ayakkabının boyla alakası var mıdır?

kemiklerim ince ve yuvarlak hatlı oldugum ıcın hiçte cok zayıf durmuyorum resimlerime bakabilirsin herkeste zayıf olmadıgımı tam iyi oldugumu söylüyolar

canım bende 52 kiloyum boyumuzda aynı ama bende cok zayıf durmam inceyimdir ama bir deri bir kemik gibi gozukmuyorum sanırım kilodan cok vucudun yapısıyla alakalı bu durum

Son düzenleme:
sen kendini nasıl rahat hissediyorsan onu giyinmen düşüncesindeyim
başkası ne der die değil ben ne istiyorum die düşünürsen kendini daha rahat ettirmiş olursun
ben başkası ne der die düşünseydim şu an yaptıklarımın hiçbirini yapmamış olurdum ve muhtemelen de mutsuz olurdum
3günlük dünya canın ne istiyorsa hiç düşünmeden yap bence :119:
bende 1.70im ve makul ölçüde topukluyu severim

Gece gece çok iyi geldi valla bu ....

canım bende 52 kiloyum boyumuzda aynı ama bende cok zayıf durmam inceyimdir ama bir deri bir kemik gibi gozukmuyorum sanırım kilodan cok vucudun yapısıyla alakalı bu durum
evet tatlım burdakiler şaşırmışlar ama dediğim gibi beden ölçüleriyle alakası var senınde biraz dolgunsa vücudunn tam iyi duruyosundurr ben mesela bi dönem 60 kilo falan olmuştumm baya toplu duruyodummm zor verdim o kilolarııı

Ben genç kızlara bu boy topuğu yakıştırmıyorum açıkçası, orta yaş topuğu bana göre. Tabi ki zevk meselesi, yüksek giyemeyenler için de alternatif ..

hatta orta yaşın da üstü:))

ben orta yaş sayılırım ama giymem yaaa... annem giysin:)))

(şaka yapıyorum arkadaşlar... zevkler tartışılmaz... lütfen kimse alınmasın)

Sadece topuklu değil her tarz ayakkabıda imkana göre iyisini sağlıklı olanını almak lazım..Yanlış ayakkabı seçiminden çok çekmiştim zamanında...Daha çok annemin seçimleriydi tabi...Açılır açılır derdi ama yok açılmazdı..Şimdi 1 numara büyük almaya çalışıyorum daha rahat ettim böylece..

Topuklu ayakkabı kısa boylu kadınları uzun göstermek için değil, uzun boylu kadınları daha zarif göstermek için yapılmıştır vakti zamanında. O yüzden istediğin gibi giyebilirsin. Benim boyum 178 10 cm topuklu ayakkabılar giyiyorum.. Haydi sende giy

Ben genç kızlara bu boy topuğu yakıştırmıyorum açıkçası, orta yaş topuğu bana göre. Tabi ki zevk meselesi, yüksek giyemeyenler için de alternatif ..

Ben topuk boyu olarak makul buldum.Model olarak bakıldığında zevkime hitap eden bir modelde ayakkabı değil benim de..Şöyle bu yükseklikte ayak numarama göre bulursam alıcam muhakkak :)

yaa ben de topuklu giydim ayağıma büyük gelmişti rahat yürüyemedim habire çıktığından dolayı
sonra tabanlık koyuldu öyle olunca da arkadan vurdu
hoş babetler de vuruyo ama
napcam böyle yaa (

canansever sen bu arada dış görünüşüne fazla takmışsın bence, sana bişey diyen filan mı var ki rahatsız eden filan

Önü Oval Veya Yuvarlak arkası Normal Topuk Seviyorum :)

Ben de aynen önü oval olanları seviyorum..Yazın kadının birinin ayaklarını görmüştüm..Sivri burun giymekten ayak parmakları üst üste binmiş,kötü bir görünüm olmuştu..Tabi ayak yapısının da önemi var..Benim ayaklarım geniş taraklı olduğu için sivri burunlularda rahat edemiyorum. Normalde de sivri burun ayakkabılar ilgimi çekmiyor fazla..

Ben 160 kısa boyluyum .. Biz giymeyelim mi yani canım..

Gayet de çok yakıştırıyorum..

Eminim size de yakışıyordur..

Aslında boydan önce fiziğe bakar bence..

Kısa boylu ve kiloluysa o kişiye asla olmaz mesela..

Çok uzun boylu demek de yetmiyor..

Upuzun boyu olup çarpık bacaklı olanlar var zayıf bacaklı..

Bunlara da yakışmıyor..

Ayrıca yanlış bilgi edinmişsiniz.. Çünkü topuklu ayakkabının neden icat edildiğinden haberiniz yok..

Aslında yazmak isterdim de banlanmayayım bence siz de yazmayın okuyunca :)

İcat sebebi olarak gerçek bilgiler edinilsin..

Sevgiyle..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…