Toplumun çocuk baskısına direnmekte zorlanıyorum

Daha ne polimik yapacaksın mış ı nerelere çekmişsin sanki doktora gitmeyin teyzelere gidin dedim sayemde bam yemek istemiyormuşsun sen kendi fikrine olmayanlara küfür mü ediyorsun herkes seninle aynı fikirde olmak zorunda değil o kadar hazımsız olma

30 yaşında eğitimin en alasını almış diyelim doktor olmuş her konuda mı bilgisi olur diğerleri gibi kendini yetiştirirse bir şeyler yaşarsa okursa duyarsa falan bir çok konuda bilgi sahibi olur

bekleyin benc. çocuk cok tatli ama cok da zor. cocuk varken yaoamayacaginiz pek cok seyi simdi yapın gezin bol bol uyuyun falan. maddi olarak rahat olmak da önem li. er yada gecne fark ediyor ki.

ben 25 de evlendim 28de ilk cocugum oldu.bana da o baskiyi yaptilar. ben de hix baskılara direnc gosteremem. 30larda evlenip cocugu olanlar da oldu. hic farki yok bence. ben daha cok sıkıntı cektim sadece.onlarin cocugu 2 yasinda benimki 6. benim cocuk daha buyuk diye ayricalik olmadi hic hayatimda.

Toplum uyuşturucu satın diye baskı yapsa dinler misiniz? Aynı hesap.

Gecen gun en az 10 kez ayni soruyla karsilastim.. hamilemisin ? hamilemisin ? cevabini veriyorum tekrar ayni soruyla karsilasiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…